Έχεις Tinder; Το νέο feature απλά θα σε ενθουσιάσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις Tinder; Το νέο feature απλά θα σε ενθουσιάσει

Ακόμη μια αλλαγή στα social media

Στη χρονιά που ζούμε τα πάντα γίνονται πια μέσα από τα κινητά και τα social media οπότε δεν μοιάζει καθόλου περίεργο πια το να σου πει κάποιος πως με την αγαπημένη του γνωρίστηκε μέσω κάποιου date app. Βλέπεις μπορεί όσο περνούν τα χρόνια να εξελισσόμαστε τεχνολογικά, όμως οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν γίνει πολύ δύσκολες και αλήθεια μοιάζει με άθλο πια το να βγεις έξω να φλερτάρεις, να πιείς ένα ποτό και να κάνει παράλληλα το ραντεβού σου.

Κι όσο υπάρχει ανάμεσά μας και ο Covid-19 τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται αφού θα φοβάσαι να συναντήσεις κάποιον σκεπτόμενη πως μπορεί να είναι φορέας κι εκείνος και να μην το γνωρίζει. Άσε που ο συνωστισμός είναι και αυτός ένα θέμα, όσον αφορά στο να βγεις έξω. Κοίτα όμως τι συμβαίνει τώρα. Ο τεχνολογικός κόσμος σκεπτόμενος όλες αυτές τις δυσκολίες έχει σκεφτεί να εξετάσει ένα νέο feature στο Tinder που είναι και η πλέον γνωστή εφαρμογή γνωριμιών, το οποίο, αν είσαι χρήστης της θα σε ενθουσιάσει. Δεδομένου λοιπών των συνθηκών που βιώνουμε οι υπεύθυνοι της εφαρμογής τεστάρουν το video chatting για virtual ραντεβού.

Έτσι, έχουμε πατήσει ένα προσωρινό pause στην πραγματική ζωή και εστιάζουμε σε τρόπους για να διατηρήσουμε την κοινωνική μας ζωή μέσω οθονών και από απόσταση. Η διαδικτυακή γνωριμία είναι πια κάτι πολύ εύκολο. Ειδικά τώρα που το Tinder επιτρέπει σε ορισμένους χρήστες να πειραματιστούν με την επερχόμενη λειτουργία συνομιλίας μέσω βίντεο. Εάν είσαι χρήστης του Tinder στο Κολοράντο, τη Βιρτζίνια, το Ιλινόις ή τη Georgia, ενδέχεται σύντομα να μπορείς να κάνεις εικονικά ραντεβού με ένα από τα match σου, εάν και οι δύο συναινείτε.

Σε λιγότερο επισφαλείς καιρούς, θα έκανες swipe στο πρόσωπο που ήθελες στο Tinder, θα ξεκινούσες με μια ωραία συνομιλία και στη συνέχεια θα σκεφτόσασταν να «ολοκληρώσετε» το match με μια συνάντηση σε ένα ωραίο καφέ, σε ένα μπαράκι κλπ. Δεδομένου ότι αυτή είναι πλέον μια λιγότερο αξιόπιστη επιλογή, η δυνατότητα συνομιλίας μέσω βίντεο του Tinder είναι μοναδική στο ότι θα είναι διαθέσιμη μόνο όταν συμφωνήσουν και τα δύο μέρη. Έτσι, εάν είστε έτοιμοι να μεταφέρετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, πατήστε απλά το κουμπί Face to Face. Η δυνατότητα δοκιμάζεται επίσης στη Βραζιλία, την Αυστραλία, την Ινδονησία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, το Βιετνάμ, την Κορέα, την Ταϊβάν, την Ταϊλάνδη, το Περού και τη Χιλή.

Αν δεν σκέφτεσαι λοιπόν να ταξιδέψεις σε κάποιον από αυτούς τους προορισμούς, θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι το feature αυτό να φτάσει και στην Ελλάδα.