Γιατί το καλώδιο του φορτιστή σου είναι τόσο κοντό;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιατί το καλώδιο του φορτιστή σου είναι τόσο κοντό;

Η απάντηση στο ερώτημα που έψαχνες

Πόσες φορές δεν έχεις αναρωτηθεί γιατί το καλώδιο του φορτιστή σου είναι τόσο μικρό που σχεδόν αναγκάζεσαι να κάθεσαι όρθια δίπλα στην πρίζα μέχρι να φορτίσει ενώ ταυτόχρονα μιλάς; Ένα βασανιστήριο η όλη κατάσταση και στην καλύτερη αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέσεις τον φορτιστή στο κινητό σου με μια μεγαλύτερη μπαλαντέζα για να μπορείς να το έχεις μαζί σου στο κρεβάτι εφόσον η πρίζα είναι μακριά. Ωστόσο για να σου φτιάξουμε τη διάθεση αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο (ωραία λέξη για κρεμάλα) έχουμε να σου πούμε πως δόθηκε επιτέλους απάντηση στο ερώτημά σου.

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που το καλώδιο του φορτιστή σου είναι κοντό και αυτός είναι καλός για την υγεία του κινητού σου. Ναι περίεργο ακούγεται είναι όμως αλήθεια. Όπως έχει αποδειχθεί από τεχνικούς και ειδικούς ηλεκτρονικών συσκευών το καλώδιο του φορτιστή σου είναι πιο κοντό για να μπορεί να το κινητό σου να φορτίζει γρηγορότερα. Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω θα δεις, πως όσο πιο κοντό είναι το καλώδιο στον φορτιστή σου, τόσο πιο εύκολα και γρήγορα φορτίζει, και τόσο πιο δύσκολα υπερθερμαίνεται.

Μπορεί να μην είναι βολικό ειδικά όταν έχεις μείνει από μπαταρία και μιλάς με το crash σου και πρέπει να μείνεις δίπλα στην πρίζα μέχρι να φορτίσει λίγο, όμως είναι καλύτερο για την «υγεία» του κινητού σου.

Τουλάχιστον τώρα θα ξέρεις και δεν θα χρειάζεται να ενώνεις τη μπαλαντέζα κάθε φορά που μένεις από μπαταρία.