Αν δεν έχεις κάνει το Tap In challenge στο TikTok, η Scherzinger είναι έμπνευση

Πατούλια Κατερίνα
Αν δεν έχεις κάνει το Tap In challenge στο TikTok, η Scherzinger είναι έμπνευση

Με αναλογίες που κολάζουν η Nicole

Μπορεί η Nicole Scherzinger να είναι 42 ετών, κάποια χρόνια παραπάνω από τον μέσο όρο ηλικιών του TikTok, αυτό δεν σημαίνει πως δεν ξέρει πώς να καταφέρνει να πραγματοποιεί τα πιο γνωστά challenges του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια των Pussycat Dolls μπήκε στο Tap In challenge, από τον εξωτικό προορισμό που βρίσκεται με τον 35χρονο αρραβωνιαστικό της Thom Evans.

Το tap in είναι το πρόσφατο χορευτικό challenge που έχει γίνει viral στο Tik Tok, όπως και πολλά ακόμα που χορέψαμε στην καραντίνα στην Ελλάδα και μετά απόν αυτήν.

H Nicole είναι πιο fit από ποτέ και μας εντυπωσίασε και στο challenge αυτό, βοήθησε φυσικά και το εντυπωσιακό brazilian μαύρο μπικίνι της. Η Nicole πάντως και ο αγαπημένος της έχουν μια σχέση που είναι πιο δυνατή από ποτέ, ακόμα και εν μέσω πανδημίας δεν σταματούν να ταξιδεύουν αλλά δεν πρόδωσαν το που βρίσκονται αυτή τη στιγμή.



Φυσικά, τέτοιες αναλογίες χτίζονται με χρόνια γυμναστικής και σωστής διατροφής και η τραγουδίστρια είναι και στα δύο πρωταθλήτρια! Δες και το βίντεο του challenge και το βίντεο με την προπόνηση της Nicole όπως μας την έδειξε πριν δύο μήνες.