Ο τρόπος για να δουλεύεις & να κάνεις γυμναστική που έγινε viral στο Tik Tok

Ο τρόπος για να δουλεύεις & να κάνεις γυμναστική που έγινε viral στο Tik Tok

Ο ιδανικός τρόπος για να συνδυάσεις δουλειά και γυμναστική

Ακόμη ένα lockdown διανύουμε για φέτος (το δεύτερο για το 2020) και τα πράγματα κάπως έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν με τον εγκλεισμό στο σπίτι. Έχουμε αφήσει τις συνήθειες μας για ακόμη μια φορά στην άκρη, κι έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική πραγματικότητα. Η τηλεργασία έχει γίνει η νέα ρουτίνα μας τους τελευταίους μήνες, και η τηλε-γυμναστική η νέα μας συνήθεια.

Βέβαια όσο ο καιρός είναι ακόμη καλός και δεν βρέχει προτιμάμε ξεκάθαρα το νούμερο 6 στα μηνύματα για περπάτημα και υπαίθρια γυμναστική, αλλά όταν δεν έχουμε όρεξη να βγούμε κάνει τη δουλειά του και το YouTube με τα βίντεο γυμναστικής. Το πρόβλημα ωστόσο είναι πως δεν μας μένει πάντα χρόνος για γυμναστική μετά τη δουλειά και από την εξάντληση και την κούραση καταλήγουμε να ξαπλώνουμε στον καναπέ και να χαζεύουμε στο Netflix.

Όπως αντιλαμβάνεσαι θα ήταν ιδανικό να μπορούσαμε να συνδυάσουμε δουλειά μαζί με γυμναστική. Γι’ αυτό και ταυτιστήκαμε απόλυτα με το νέο gadget που είδαμε στο Tik Tok κι έγινε viral. Ένα ποδήλατο γραφείο δημιουργήθηκε, και με κάποιον τρόπο θέλουμε να το αποκτήσουμε εχθές. Πρόκειται για ένα στατικό ποδήλατο όπως κατάλαβες, το οποίο στην κορυφή, αντί να έχει το κλασικό τιμόνι, έχει βάση για τον υπολογιστή σου.

Και κάπως έτσι κάνεις γυμναστική και δουλεύεις παράλληλα. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο από αυτό; Στο διαδίκτυο πάντως η τιμή του είναι κάπως τσιμπημένη (περί τα 400 ευρώ) ενώ η φτηνή του έκδοση, των 210 ευρώ έχει ήδη εξαντληθεί.