Τα «μυστικά» των influencers για άψογες εικόνες και βίντεο στα social media

Τα «μυστικά» των influencers για άψογες εικόνες και βίντεο στα social media

To smartphone είναι πια«εργαλείο» διασκέδασης, επικοινωνίας, εργασίας, ακόμη και άσκησης.

Δεν χρειάζεται να λατρεύεις την τεχνολογία για να παραδεχθείς ότι τους τελευταίους μήνες, το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς σου περιστρέφεται γύρω από ένα smartphone. Ξαφνικά το «έξυπνο» τηλέφωνό σου μετατράπηκε σε «εργαλείο» διασκέδασης, επικοινωνίας, εργασίας, ακόμη και άσκησης.

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι το πρώτο χαρακτηριστικό που κοιτάμε συνήθως στα smartphones είναι οι κάμερες που διαθέτουν. Ζούμε στην εποχή της εικόνας -και δη της ψηφιακής- και το να βγάζουμε φωτογραφίες και βίντεο και να «ανεβάζουμε» ή να μοιραζόμαστε εικόνες στα social media ή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να εκφράζουμε δυνατά τη δημιουργικότητά μας, αποτελεί καθημερινή υπόθεση.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να πάρεις ένα νέο smartphone και γενικά, λατρεύεις να απαθανατίζεις καθημερινά τις αγαπημένες σου στιγμές ή να ασχολείσαι με το Instagram και το TikTok και θέλεις να ενισχύσεις τους SoMe λογαριασμούς σου ή το vlog σου, ρίξε μια ματιά στη λίστα που ετοιμάσαμε για εσένα.

Θα ανακαλύψεις τα «μυστικά» των influencers για τέλειες εικόνες και βίντεο και φυσικά, τα features και τις τεχνολογίες που αξίζει να έχει το νέο σου smartphone! Δοκίμασέ τα και… εκφράσου δυνατά!

Ξεκίνα δίνοντας βάση στα MP και την ταχύτητα

Ακόμη και αν δεν «το έχεις» με την τεχνολογία, σίγουρα γνωρίζεις τη διαφορά που τα MP της κάμερας του κινητού σου μπορούν να έχουν σε ένα βίντεο ή μία φωτογραφία σου. Φρόντισε, λοιπόν, να είναι τόσα ώστε να σου επιτρέπουν να απαθανατίζεις τις αγαπημένες σου στιγμές σε τέλεια ανάλυση, όπως οι bloggers που «ακολουθείς» στα social media. Φυσικά, δεν χρειάζεται να «ξεφύγεις» σε επίπεδο τιμής για να βρεις σήμερα ένα smartphone με κορυφαίες κάμερες.

Η δική μας πρόταση είναι να τσεκάρεις τα νέα smartphones της σειράς Mi 10T της Xiaomi: Το Mi 10T Pro και το Mi 10T. Διαθέτουν κάμερες 108MP (Mi 10T Pro) και 64MP (Mi 10T) που σου επιτρέπουν να τραβάς υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες και βίντεο, όπως οι αγαπημένες σου influencers, ενώ την ίδια ώρα σου δίνουν τη δυνατότητα να μοιράζεσαι το περιεχόμενό σου πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στην τεχνολογία 5G και στον επεξεργαστή Snapdragon 865 τους. Στα plus τους περιλαμβάνεται δε το ότι και τα δύο διαθέτουν σύστημα τριπλής κάμερας με φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας 13MP και κάμερα 5MP macro.

macroooo

Πηγαίνοντας τις selfies σε άλλο level

Κακά τα ψέματα! Δεν υπάρχει influencer ή blogger που να μην δυσκολεύεται έστω και λίγο με τις selfies. Αυτός είναι ο λόγος που όλες οι influencers που «ακολουθείς» καταλήγουν να βγάζουν δεκάδες εικόνες, μέχρι να πετύχουν τη μία και μοναδική, εκείνη την οποία θα ποστάρουν εν τέλει στα social media. Αυτό συμβαίνει διότι συνήθως οι μπροστινές κάμερες των κινητών δεν είναι τόσο καλές όσο οι πίσω. Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις.

Σε κάθε περίπτωση, για να βγάζεις εξαιρετικές selfies χωρίς να πιάνεται το χέρι σου από το κράτημα, φρόντισε το νέο σου smartphone να διαθέτει selfie κάμερα 20MP και τεχνολογίες που σε βοηθούν να κερδίζεις χρόνο και ενέργεια. Τα smartphones της σειράς Mi 10T για παράδειγμα, χάρη στη λειτουργία Photo Clones, σου επιτρέπουν να τραβάς έως και τέσσερις selfies σε μία μόνο λήψη. Και αυτό ακριβώς είναι το στοιχείο-«κλειδί» που μπορεί να σου δώσει ένα ισχυρό προβάδισμα στις selfies. «Τσέκαρε» όλα τα παραπάνω, λοιπόν, και εκφράσου δυνατά!

dynataa

Εκφράσου δυνατά με τεχνολογίες που αναβαθμίζουν τα βίντεο και το vlogging

Φυσικά, εκτός από φωτογραφίες, με το smartphone σου θέλεις να τραβάς και εξαιρετικά βίντεο, όπως οι top influencers των SoMe. Είτε σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το δικό σου vlog, είτε θέλεις να «ανεβάζεις» τα βίντεο που τραβάς στα Instagram stories σου ή απλώς να τα στέλνεις στους φίλους σου, είναι σημαντικό το κινητό που θα πάρεις να διαθέτει μία σειρά από λειτουργίες και τεχνολογίες, για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μία από τις λειτουργίες αυτές είναι η Timed burst η οποία ουσιαστικά σου επιτρέπει να τραβάς εικόνες με χρονικό κενό, οι οποίες μπορούν επίσης να μετατραπούν σε βίντεο.

Για εμάς, βέβαια, οι λειτουργίες Video Clones και Dual Video είναι επίσης must. Η πρώτη σου δίνει τη δυνατότητα να καταγράφεις «δύο εαυτούς» σου σε ένα βίντεο, ενώ με τη δεύτερη μπορείς να καταγράφεις περιεχόμενο ταυτόχρονα από τις μπροστινές και τις πίσω κάμερες της συσκευής! Από τη λίστα μας, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και το άκρως δημοφιλές time-lapse, μια τεχνική που σου επιτρέπει να δημιουργείς ένα εφέ γρήγορης προώθησης για να κάνεις ακόμη πιο ελκυστικά vlog ή stories. Σίγουρα σε έχει καθηλώσει πολλές φορές στα βίντεο που παρακολουθείς στα social media.

socialmedia

Επεξεργασία; Φυσικά!

Τέλος, όσο και αν οι influencers που «ακολουθείς» θέλουν να πιστεύεις ότι οι φωτογραφίες που βλέπεις «ανεβαίνουν» ανέγγιχτες από τα smartphones τους, η αλήθεια είναι πως σχεδόν όλες οι εικόνες τους έχουν υποστεί έστω και μία μικρή επεξεργασία. Και η αλήθεια είναι πως αυτό δεν είναι καθόλου αρνητικό -αρκεί να το παραδέχονται σε ορισμένες περιπτώσεις. Για να ποστάρεις στα social media, λοιπόν, περιεχόμενο που σου χαρίζει πολλές «καρδούλες» και πολλά «likes» και την ίδια ώρα, να αισθάνεσαι ότι έχεις τη δυνατότητα να γίνεσαι κάθε φορά λίγο πιο δημιουργική με τις εικόνες που τραβάς, έχεις κάθε λόγο να προμηθευτείς με ένα smartphone που διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών.

Τα μοντέλα Mi 10T Pro και Mi 10T, λοιπόν, εκτός από όλα τα παραπάνω, σου προσφέρουν και αυτή τη δυνατότητα. Τα νέα φίλτρα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις με αυτά είναι πολλά και άκρως instagramικά, όπως το Cyberpunk, το Gold vibes και το Black ice, ενώ οι έξι αυτόνομες λειτουργίες μακράς έκθεσης που διαθέτουν, σου επιτρέπουν να πραγματοποιείς καλλιτεχνικές λήψεις, ακόμη και μέσα από ένα κινούμενο πλήθος και να έχεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

apotelesma

Το να γίνεις ειδική στις φωτογραφίες και τα βίντεο σήμερα, δεν είναι λοιπόν τόσο δύσκολη υπόθεση. Αρκεί να έχεις στα χέρια σου τον κατάλληλο tech «σύμμαχο». Για εμάς τα smartphones Mi 10T Pro και Mi 10T «κερδίζουν» σε πολλά σημεία, τόσο από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών, όσο και τιμής. Αν συμπεριλάβεις στη λίστα με τα πλεονεκτήματά τους το γεγονός ότι διαθέτουν τεράστια 5.000mAh μπαταρία που σου επιτρέπει να τραβάς περιεχόμενο και να ποστάρεις ακατάπαυστα -όπως οι αγαπημένες σου influencers- καθώς και ότι διαθέτουν μία από τις καλύτερες επίπεδες οθόνες των σύγχρονων smartphones, με κορυφαίο ρυθμό ανανέωσης τα 144Hz, σίγουρα αντιλαμβάνεσαι γιατί έχεις κάθε λόγο να τα πάρεις στα χέρια σου. Δοκίμασέ τα, λοιπόν, και εκφράσου δυνατά!

Ελπίζουμε να κάναμε την αναζήτηση του νέου σου smartphone λίγο πιο εύκολη και διασκεδαστική!