Μόλις βρήκαμε το trick για να κάνεις πιο cool τις φωτό σου στο Instagram

Μόλις βρήκαμε το trick για να κάνεις πιο cool τις φωτό σου στο Instagram

Και είναι πολύ εύκολο να το κάνεις

Τα social media τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει η μόνιμη ασχολία μας, και το κινητό η προέκταση του χεριού μας. Μπορεί να μην μιλάς ιδιαίτερα στο facebook ή το messenger, όμως το Instagram είναι αυτή η εφαρμογή με την οποία αν ήταν εφικτό θα ήθελες να ασχολείσαι όλη μέρα και όλη νύχτα. Τελευταία έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και το Tik Tok, όμως το Instagram είναι η top εφαρμογή την οποία δεν αλλάζεις με καμία άλλη.

Μέσα από αυτή άλλωστε, μπορείς να μιλάς και με μηνύματα, μπορείς να ανεβάζεις βίντεο και φωτογραφίες, να έχεις «τηλεόραση» aka IGTV, και γενικά να τα έχεις όλα συγκεντρωμένα σε μία εφαρμογή. Έχεις φροντίσει το προφίλ σου να είναι αρκετά προσεγμένο και με ωραίες φωτογραφίες, και αν είσαι φαν όλης αυτής της διαδικασίας, σου βρήκαμε ακόμη ένα trick για τις φωτογραφίες σου για να κάνεις το προφίλ σου ακόμη πιο cool.

Είναι απλό, cool και πάρα μα πάρα πολύ εύκολο, που μπορείς να το κάνεις ακόμη και μόνη σου, χρησιμοποιώντας απλά την κάμερα του κινητού σου και τη λειτουργία πανόραμα. Είχες αναρωτηθεί ποτέ πως μπορούσες να κάνεις στις φωτογραφίες σου να είσαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα;

ΤΟ βίντεο που ακολουθεί θα σου λύσει την απορία και θα κάνει τις φωτογραφίες σου να δείχνουν super cool.