Μόλις ανακαλύψαμε το Just Dance 2021 και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να χορεύουμε!

Μόλις ανακαλύψαμε το Just Dance 2021 και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να χορεύουμε!

Η διασκέδαση στο σπίτι αποτελεί πλέον τον «κανόνα» στη νέα μας καθημερινότητα. Στη δική μου περίπτωση, πάντως, η αλήθεια είναι πως όσο και αν έχω προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας πραγματικότητας και όσο και αν μου αρέσει να περνώ περισσότερο χρόνο στο σπίτι, υπάρχουν μερικά πράγματα που μου λείπουν απίστευτα τους τελευταίους μήνες.

Ποια είναι αυτά; Το να χορεύω με όλη μου τη δύναμη, ακούγοντας τα αγαπημένα μου hits, το να κινούμαι περισσότερο και το να διασκεδάζω με τους αγαπημένους μου!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, λοιπόν, ενώ αναζητούσα τρόπους για να γεμίσω με λίγο πιο fun τρόπο τις ώρες μου στο σπίτι, αποφάσισα να κάνω ένα σερφάρισμα στο διαδίκτυο για να δω τι «παίζει» σε ότι αφορά στη διασκέδαση στο σπίτι. Τότε ήταν που ανακάλυψα το Just Dance 2021.

Η ονομασία του και μόνο ήταν αρκετή για να κινήσει το ενδιαφέρον μου και χρειάστηκαν λίγα μόλις λεπτά για να θελήσω να το βάλω στο καλάθι των online αγορών μου. Το γεγονός, λοιπόν, ότι κάθε απόγευμα μετά την τηλεργασία, χορεύω πλέον στο σαλόνι μου σαν να πρωταγωνιστώ σε βιντεοκλίπ της Dua Lipa ή της Lady Gaga, είναι αρκετό για να σε πείσει ότι το Just Dance 2021 αξίζει ενδεχομένως μια θέση και στη δική σου καθημερινότητα. Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα!

Όταν η διασκέδαση και η άσκηση στο σπίτι πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο

Τι είναι το Just Dance 2021 και γιατί αξίζει την προσοχή σου; Πρόκειται ουσιαστικά για το απόλυτο χορευτικό videogame που κυκλοφορεί σήμερα, ένα videogame που όχι μόνο θα σε κάνει να χορεύεις στο σαλόνι σου, όπως ποτέ άλλοτε, εκτελώντας με ακρίβεια τα πιο funky χορευτικά με digital τρόπο, αλλά την ίδια ώρα θα σε βοηθήσει να κάνεις επιτέλους τη γυμναστική στο σπίτι πραγματικότητα.

Θα επιλέγεις τα αγαπημένα σου hits στο Nintendo Switch ή σε οποιαδήποτε άλλη κονσόλα* και θα αρχίζεις να χορεύεις, να διασκεδάζεις και να ιδρώνεις στο σαλόνι σου. Και πίστεψέ με, τα χορευτικά hits στο Just Dance 2021 είναι πολλά και «δυνατά». Από το «Don't Start Now» της Dua Lipa στο «Feel Special» των TWICE και από το «Señorita» των Shawn Mendes και Camila Cabello στο «Rain On Me» από τη Lady Gaga και την Ariana Grande, το «Adore You» του Harry Styles, το «Blinding Lights» του The Weeknd, το «All the Good Girls Go to Hell» της Billie Eilish, το «Juice» της αγαπημένης μου Lizzo και μεταξύ άλλων, το «Ice Cream» από τις BLACKPINK και τη Selena Gomez!

Η playlist είναι μεγάλη και «δυνατή», ενώ εκτός από 40 ολόφρεσκες επιτυχίες, με την υπηρεσία Just Dance Unlimited μπορείς να έχεις πρόσβαση σε πάνω από 550 τραγούδια και μάλιστα, να τα απολαύσεις δωρεάν για έναν μήνα.

Θα εκτελείς, λοιπόν, χορογραφίες από αγαπημένα σου κομμάτια, ενώ την ίδια ώρα θα αθλείσαι με fun τρόπο, παρακολουθώντας και την πρόοδο σου, αφού το Just Dance 2021 σου δίνει επίσης τη δυνατότητα να ελέγχεις και τις θερμίδες που καις με κάθε χορευτικό, μέσα από τη λειτουργία Sweat.

just dance mesa 1

Solo ή με παρέα;

Το πώς θα επιλέξεις να διασκεδάσεις και να γυμναστείς με το Just Dance 2021, εξαρτάται από το καθημερινό σου πρόγραμμα και τις ανάγκες σου. Το σίγουρο είναι όμως, ότι μπορείς να απολαμβάνεις τα digital χορευτικά σου μόνη, αλλά και με την παρέα ή την οικογένειά σου.

Βλέπεις, το Just Dance 2021 περιλαμβάνει οκτώ τραγούδια και χορογραφίες που ενδείκνυνται και για παιδιά, οπότε σου επιτρέπει να κάνεις τον χορό… οικογενειακή υπόθεση.

Το καλύτερο για εμένα όμως, είναι ότι μου επιτρέπει να μοιράζομαι τις fun χορευτικές εμπειρίες μου με τις φίλες μου, αφού χάρη στη λειτουργία Co-op, μου δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνω μέρος σε «διαγωνισμούς» χορού μαζί τους και να συγκρίνω τα σκορ μου με τα δικά τους -κάτι που με ιντριγκάρει ευχάριστα αφού θέλω να συγκεντρώνω πάντα την υψηλότερη βαθμολογία στο dance floor… του σαλονιού μου.



Φόρεσε, λοιπόν, τα αθλητικά σου παπούτσια και το αγαπημένο σου κολάν και… just dance. Με λίγα λόγια, άφησε ξανά τη μουσική και τον χορό να ανεβάσουν τη διάθεσή σου, να σε ξεσηκώσουν και να σε κάνουν να λικνιστείς στους ρυθμούς των αγαπημένων σου τραγουδιών. Διότι μπορεί η καθημερινότητά μας να έχει αλλάξει όμως, υπάρχουν πολλοί τρόποι να την απολαμβάνουμε στο έπακρο, ακόμη και αν το Σαββατόβραδο μας βρίσκει να χορεύουμε στο σαλόνι σαν να πρωταγωνιστούσαμε σε βιντεοκλίπ της Lady Gaga, της Dua Lipa, του The Weeknd, της Ariana Grande, της Billie Eilish και φυσικά της μοναδικής Lizzo!

*Το Just Dance 2021 κυκλοφορεί για Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X.