Ήρθε η ώρα να παίξεις παιχνίδια στο Zoom με τα αγαπημένα σου πρόσωπα

Ήρθε η ώρα να παίξεις παιχνίδια στο Zoom με τα αγαπημένα σου πρόσωπα

Για να γίνουν οι ώρες στο σπίτι ακόμα πιο διασκεδαστικές.

Το πολύμηνο διάστημα της καραντίνας έβαλε την τεχνολογία για τα καλά στις ζωές μας. Όλο αυτό τον καιρό που τηρούμε την κοινωνική αποστασιοποίηση κάναμε άπειρες βιντεοκλήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, με συγγενείς, φίλους που ζουν στο εξωτερικό ή ακόμη και κοντά μας. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις το Zoom είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις εφαρμογές που χρησιμοποιήσαμε σε καθημερινή βάση. Τα εταιρικά meetings ή λοιπές συζητήσεις γίνονται κυρίως εκεί όμως τώρα μια νέα δυνατότητα έρχεται να κάνει πιο διασκεδαστικές τις ημέρες μας.

Ο λόγος για τα online παιχνίδια που επιτρέπουν σε όσους βρίσκονται μακριά να ασχοληθούν με έναν κοινό στόχο, ο οποίος με τη σειρά του προκαλεί μια αίσθηση συντροφικότητας, μια αίσθηση που όλοι θέλουν να έχουν αυτές τις μέρες. Εμείς σήμερα βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα ψηφιακά παιχνίδια και εφαρμογές που μπορούν να απολαύσουν οι παίκτες όλων των ηλικιών.

1) Caribu

Κατά τη διάρκεια της κλήσης, τα παιδιά και οι ενήλικες μπορούν να αλληλεπιδρούν στην οθόνη με παιχνίδια όπως tic-tac-toe, αναζητήσεις λέξεων, κάρτες που ταιριάζουν με τη μνήμη και προκλήσεις μαθηματικών. Το Caribu διαθέτει επίσης μια βιβλιοθήκη που δίνει την ευκαιρία σε ενήλικες και παιδιά να διαβάσουν μαζί.

2) Bunch

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή προστίθεται στα παράθυρα video-chat ώστε να μπορείς ταυτόχρονα να μιλάς καθώς παίζεις Uno, Minecraft ή Scrabble.

3) Jackbox Party Packs

Εάν κάποιο μέλος της οικογένειας διαθέτει κονσόλες παιχνιδιών και άλλοι χρησιμοποιούν υπολογιστές, αξίζει να δοκιμάσετε το Jackbox, το οποίο επιτρέπει το παιχνίδι μεταξύ οκτώ παικτών. Μόνο ένα μέλος της οικογένειας πρέπει να αγοράσει το πακέτο του οποίου το κόστος κυμαίνεται από 13.99 έως 23.99 δολάρια. Τα πακέτα έχουν πέντε παιχνίδια που μπορείς να παίξεις απεριόριστες φορές.



Δες επίσης: Ο σωστός και ασφαλής τρόπος καθαρισμού για να έχεις ένα laptop που «λάμπει»

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: unsplash.com