Πώς θα καθαρίσεις εύκολα το πληκτρολόγιό σου χωρίς να το καταστρέψεις

Πώς θα καθαρίσεις εύκολα το πληκτρολόγιό σου χωρίς να το καταστρέψεις

Ο σωστός τρόπος απολύμανσης.

Εάν χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σου καθημερινά, τότε το πληκτρολόγιό σου είναι σίγουρα ένα από τα πιο βρώμικα σημεία στο σπίτι. Δεν ευθύνεσαι αποκλειστικά εσύ για αυτό όμως το αγγίζεις τόσο συχνά που άθελά σου θα δημιουργήσεις διάφορα υπολείμματα με την πάροδο του χρόνου.

Παρόλο που όλα τα πληκτρολόγια είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν σε συνεχή χρήση, η βρωμιά που συσσωρεύεται μπορεί να είναι αρκετά επιβλαβής για τα πλήκτρα, τους αισθητήρες και φυσικά την υγεία μας.

Ζούμε εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας οπότε έχουμε έναν ακόμη λόγο να απολυμαίνουμε σχολαστικά τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Αρκετές από εμάς φοβούνται πως ο καθαρισμός του πληκτρολογίου τους μπορεί να προκαλέσει σημαντική φθορά.

Δεν είσαι ούτε η πρώτη αλλά ούτε η τελευταία που το έχει σκεφτεί αυτό. Εμείς σήμερα αποφασίσαμε να σου δώσουμε τη λύση του προβλήματος για να ξεφορτωθείς όλα τα μικρόβια και τυχόν βρωμιές από τον υπολογιστή σου. Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις αναλυτικά όλη την διαδικασία καθαρισμού.

Δες επίσης: Πόσο συχνά πρέπει να ποστάρεις στο Facebook;

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com