Αυτό είναι το πιο στυλάτο, ελαφρύ και high tech κινητό που θα βρεις τώρα κάτω από 200 ευρώ!

Αυτό είναι το πιο στυλάτο, ελαφρύ και high tech κινητό που θα βρεις τώρα κάτω από 200 ευρώ!

Το unboxing ξεκινά και αμέσως μόλις ανοίγω το κουτί, το βλέπω να λάμπει μπροστά στα μάτια μου. Είναι τόσο φουτουριστικό, όσο χρειάζεται για να παραμένει στυλάτο και είναι τόσο ελαφρύ, όσο θέλω για να στέλνω τα emails, να ποστάρω φωτογραφίες και βίντεο στα social media και να στέλνω μηνύματα στα αγαπημένα μου πρόσωπα με το ένα χέρι. Είναι το realme 8 και μόλις έχει γίνει δικό μου!

Η αλήθεια είναι πως δεν «το είχα» πάντα με την τεχνολογία, ωστόσο, οι επιταγές της νέας πραγματικότητας, με ώθησαν στο να αρχίσω να δίνω μεγαλύτερη βάση στα χαρακτηριστικά των smartphones. Διότι υπάρχουν ορισμένα στοιχεία, κάποια features που μπορούν να μετατρέψουν ένα κινητό τηλέφωνο στον απόλυτο «σύμμαχο» της νέας καθημερινότητας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, η χαρά μου ήταν κάτι περισσότερο από μεγάλη, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω από πρώτο χέρι το realme 8, ένα κινητό high tech προδιαγραφών, το οποίο κυκλοφορεί σε μία τιμή που δύσκολα μπορείς να προσπεράσεις! Nα αναφέρω απλώς ότι από τις 8 μέχρι τις 20 Απριλίου, αν κάνεις την προπαραγγελία σου - προτού γίνει, δηλαδή, διαθέσιμο στα καταστήματα- μπορείς να λάβεις το realme 8 (4+64) από τα 219 στα 199 ευρώ και το realme 8 (6+128) από τα 239 στα 219 ευρώ. Από τις 8 μέχρι τις 13 Απριλίου δε και μέσω προπαραγγελίας, μπορείς επίσης να πάρεις και το realme 8 Pro (8+128) σε μία σούπερ τιμή και συγκεκριμένα, να το βρεις τώρα από τα 329 στα 299 ευρώ!

Επειδή, λοιπόν, οι εν λόγω προσφορές είναι κάτι περισσότερο από ξεχωριστές, συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις γιατί το realme 8, αλλά και το realme 8 Pro, που θα βρεις τώρα σε όλους τους retailers, είναι δύο smartphones που ξεχωρίζουν στις κατηγορίες τους και αξίζουν μία θέση στη νέα σου καθημερινότητα.

Εικόνα7

Τόσο ελαφρύ και τόσο -μα τόσο- τέλειο

Έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου ένα κινητό που σε έκανε να σκεφτείς ότι είναι απλώς τέλειο; Στη δική μου περίπτωση, αυτό το smartphone είναι το realme 8 -τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στα κινητά που έτυχε να δω τελευταίο χρόνο. Βλέπεις, πέρα από το ότι είναι απίστευτα εύχρηστο, ελαφρύ και super slim, ώστε να το κρατάω άνετα με τα μικρά μου χέρια (έχει βάρος 177 γρ. και πάχος λιγότερο από 8 χιλιοστά), διαθέτει επίσης design και χρώματα που «κλέβουν» τις εντυπώσεις: Από τον φουτουριστικό, infinitive bold σχεδιασμό του μέχρι το εντυπωσιακό, ασημί χρώμα του, εκείνο το Cyber Silver που μοιάζει να έχει έρθει από το μέλλον -υπάρχει, βέβαια, και το Cyber Black για εσένα που θέλεις κάτι πιο κλασικό, αλλά εξίσου εντυπωσιακό.

Τέλεια οθόνη για απολαυστικές εμπειρίες θέασης και mobile gaming

Ανήκω στους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι προτιμούν να βλέπουν σειρές και ταινίες από το κινητό τους, την ώρα που είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι ή βρίσκονται στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το πρόβλημα με τη θέαση από το κινητό όμως, είναι πως κάνει συχνά τα μάτια μου να πονούν. Αυτό, ωστόσο, δεν συμβαίνει με το realme 8. Βλέπεις, το συγκεκριμένο smartphone όχι μόνο έχει οθόνη Super AMOLED 6,4 ιντσών για ανάλυση Full HD και καθημερινές, άνετες εμπειρίες θέασης, αλλά την ίδια ώρα διαθέτει και μία λειτουργία προστασίας ματιών. Έτσι, τα μάτια μου δεν κουράζονται πολύ όταν παρακολουθώ σειρές στο smartphone, όταν βλέπω τις αναρτήσεις των φίλων μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή όταν απαντάω σε επαγγελματικά emails από το κινητό μου. Στην περίπτωση δε που σου αρέσει το gaming, να σε ενημερώσω επίσης ότι το συγκεκριμένο smartphone δεν διαθέτει απλώς μία μεγάλη, άνετη οθόνη, που προσφέρει καλύτερη αναπαραγωγή χρώματος, υψηλότερη αντίθεση και μια πιο ρεαλιστική απεικόνιση, αλλά φέρει και τον πρώτο gaming επεξεργαστή MTK Helio G95 στον κόσμο. Και αυτός ο συνδυασμός σημαίνει ότι το realme 8, θα σου προσφέρει κάθε φορά μία κορυφαία mobile gaming εμπειρία!

Must know: Στην περίπτωση, πάντως, που θέλεις ένα κινητό εξίσου εντυπωσιακό και ακόμη πιο pro, υπάρχει και το αντίστοιχο realme 8 Prο, το επίσης ελαφρύ και λεπτό κινητό με τον infinite bold σχεδιασμό, την οθόνη Super AMOLED 6,4 ιντσών, την 108MP Ultra Quad Camera με τις λειτουργίες Tilt Shift -για την ακρίβεια, είναι το πρώτο κινητό στον κόσμο που σου δίνει τη δυνατότητα να τραβήξεις βίντεο Tilt-shift Time-lapse σε συσκευή smartphone- και Starry και τον αισθητήρα υψηλής ευκρίνειας τρίτης γενιάς Samsung HM2. Όσο για τη μπαταρία 4500mAh που διαθέτει, με τον ταχυφορτιστή SuperDart Charge 50W, η φόρτισή του μπορεί να φτάσει στο 100% σε 47 λεπτά και σχεδόν στο 50% μέσα μόνο σε 17 λεπτά. Και με τον πιο ισχυρό και αποδοτικό επεξεργαστή, τον Snapdragon 720G, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα απολαμβάνεις κάθε μέρα κορυφαίες αποδόσεις.

Εικόνα8

Άψογο SoMe περιεχόμενο και ανεμπόδιστο socializing

Ας το παραδεχθούμε. Οι περισσότερες από εμάς χρησιμοποιούμε σήμερα τα κινητά μας για να σκρολάρουμε στα social media, για να βγάζουμε και να «ανεβάζουμε» φωτογραφίες και φυσικά, για να κάνουμε socializing. To realme 8, λοιπόν, είναι ένα κινητό που θα σου επιτρέψει να βγάλεις πιο εύκολα στην επιφάνεια τον πιο δημιουργικό και κοινωνικό σου εαυτό. Αρχικά να αναφέρω ότι διαθέτει κάμερα 16MP εξαιρετικής ευκρίνειας για selfies, πως έχει ένα εξαιρετικά εξελιγμένο τετραπλό σύστημα κάμερας -που αποτελείται από την κύρια κάμερα 64MP, έναν υπερευρυγώνιο φακό 8MP 119 μοιρών, έναν φακό macro και έναν φακό πορτρέτου B&W- καθώς και ότι έρχεται με εντυπωσιακές λειτουργίες για φωτογραφίες -όπως τη Starry και τη Tilt-shift- και πολλές επιλογές πορτρέτου, όπως το Neon για «ονειρικές» λήψεις, το Bokeh και το νέο πορτρέτο AI! Στα πλεονεκτήματα του realme 8 δε, περιλαμβάνεται και το ότι χάρη στη λειτουργία κοινής χρήσης realme, μου επιτρέπει να μοιράζομαι τις φωτογραφίες μου με τους φίλους μου με μία κίνηση. Διαθέτει μάλιστα και μία νέα λειτουργία που κάνει εφικτή και την κοινή χρήση μουσικής με την παρέα μου, το Dual mode music! Σίγουρα, λοιπόν, μπορείς να καταλάβεις γιατί ανυπομονώ να το δοκιμάσω και στις outdoors προπονήσεις μου με τα realme Buds Air 2 -το τέλειο κατά την άποψή μου tech αξεσουάρ που προσφέρει άψογη ποιότητα ήχου, περιορίζει εντελώς τους εξωτερικούς θορύβους και διαθέτει πολλές επιλογές συνδεσιμότητας- καθώς και με το realme Watch S Pro με την AMOLED οθόνη αφής!

Όταν δεν σε νοιάζει το γεγονός ότι ξέχασες να φορτίσεις -ξανά- το κινητό

Πόσες φορές σου έχει τύχει να ξυπνήσεις το πρωί, να πας να πιάσεις το κινητό σου που βρίσκεται στο κομοδίνο και να διαπιστώσεις ότι δεν το έβαλες ποτέ να φορτίσει; Στη δική μου περίπτωση, η απάντηση είναι… πολλές και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, το realme 8 είναι ένα κινητό που μου ταίριαξε από την πρώτη στιγμή. Τι και αν ξέχασα να το φορτίσω αρκετά το πρώτο βράδυ που το πήρα στα χέρια μου; Σε μόλις 26 λεπτά είχε φορτίσει στο 50% και έτσι, πρόλαβα να φύγω χωρίς άγχος από το σπίτι για το γραφείο. Χρειάζεται δε μόλις 65 λεπτά για να φτάσει η φόρτιση στο 100% και χάρη στη μπαταρία 5000mAh με τη μεγάλη διάρκεια ζωής, θα σε συνοδεύει κάθε μέρα, όλη μέρα, όσο και αν το χρησιμοποιείς.

Εικόνα9

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το realme 8 είναι ένα κινητό που καλύπτει άψογα τις νέες μου ανάγκες και αξίζει να ανακαλύψεις και εσύ και μάλιστα, να το παραλάβεις στην τέλεια τιμή των 199 ευρώ από τις 8 μέχρι τις 20 Απριλίου, κάνοντας την προπαραγγελία σου.

Το σίγουρο είναι ότι όποια και αν είναι η realme επιλογή σου, είτε επιλέξεις δηλαδή το realme 8, είτε το realme 8 Prο, θα σε καλύψει και με το παραπάνω, διότι πρόκειται για δύο top συσκευές στην κατηγορία τους, τις οποίες θα βρεις σε εξαιρετικές τιμές, ειδικότερα αν αναλογιστείς όλα όσα σου προσφέρουν. Από εμένα, πάντως, είναι ένα μεγάλο «ναι»!