Huawei FreeBuds 4i: Πώς ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά μπορεί να απογειώσει την καθημερινότητά σου

Huawei FreeBuds 4i: Πώς ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά μπορεί να απογειώσει την καθημερινότητά σου

 Όταν η τηλεργασία και η τηλεκπαίδευση γίνονται ακόμη πιο cool!

TikTok, Instagram, Messenger, posts, stories, σκρολάρισμα στο Facebook, online μουσική και φυσικά, podcasts.

Τον τελευταίο χρόνο έγινες πιο tech και social, από όσο μπορούσες να φανταστείς! Και αλήθεια, πώς θα μπορούσες να μην γίνεις, όταν ολόκληρη η καθημερινότητά σου, από την εργασία, μέχρι τη σχολή και από τη διασκέδαση μέχρι την επικοινωνία, γίνεται κατά βάση εξ αποστάσεως;

Δεν γνωρίζω, λοιπόν, ποιο είναι το δικό σου hero tech gadget της περιόδου που διανύουμε όμως, στη δική μου περίπτωση, τα ασύρματα ακουστικά ήταν, είναι και -όπως φαίνεται- θα παραμείνουν, στην κορυφή.

Γιατί; Αρκεί να ρίξεις μία «ματιά» στη νέα σου καθημερινότητα για να κατανοήσεις το πώς ένα ζευγάρι high tech ακουστικά, είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο στις μέρες μας. Οι παρακάτω τρεις λόγοι, πάντως, είναι must για εμένα και αν θέλεις να κάνεις και εσύ την καθημερινότητά σου λίγο πιο fun και άνετη, έχεις κάθε λόγο να συνεχίσεις να διαβάζεις!

#1 Όταν η τηλεργασία και η τηλεκπαίδευση γίνονται ακόμη πιο cool

Δεν ξέρω αν εργάζεσαι, αν είσαι φοιτήτρια ή αν κάνεις ταυτόχρονα και τα δύο, αλλά πιθανότατα οι καθημερινές βιντεοκλήσεις αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητάς σου. Τι γίνεται όμως αν ζεις με τους γονείς σου ή συγκατοικείς; Στη δική μου περίπτωση, τόσο εγώ, όσο και η συγκάτοικός μου, εργαζόμαστε ακόμη από το σπίτι.

Αυτό σημαίνει πως και ο παραμικρός θόρυβος, μπορεί να μας βγάλει εκτός προγράμματος!

Όλα αυτά μέχρι προσφάτως, βέβαια, και συγκεκριμένα, μέχρι τη στιγμή που πήρα τα Huawei FreeBuds 4i! Χάρη στη λειτουργία Active Noise Cancellation που διαθέτουν, εργάζομαι χωρίς να με ενοχλεί ο παραμικρός ήχος, ενώ είναι τόσο ελαφριά και άνετα, που νιώθω σαν να μην τα φοράω, είτε ακούω μουσική, είτε απλώς τα έχω στα αυτιά μου. Σκέψου απλώς ότι ανιχνεύουν τον κάθε θόρυβο μέσω των μικροφώνων τους και παράγουν ένα αντίστροφο κύμα ήχου για τη μείωση του θορύβου! Τι άλλο να ζητήσεις;

Huawei FreeBuds 4i b

#2 Τα καλά της solo διασκέδασης

Πόσες φορές τον τελευταίο χρόνο έχει τύχει να θέλεις απλώς να αράξεις μόνη σου στον καναπέ για να δεις funny videos στο YouTube, να κάνεις ένα online πάρτι με την παρέα σου ή να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου σειρά, ενώ η συγκάτοικός σου, θέλει να δει κάτι άλλο στην τηλεόραση; Αλήθεια, πόσες φορές έχεις θελήσει να χαλαρώσεις ή να διώξεις το άγχος, ακούγοντας απλώς τη μουσική που λατρεύεις… μόνο και μόνο για να ακούσεις τα παραπόνα της συγκατοίκου σου, η οποία μελετάει εκείνη την ώρα;

Η διασκέδαση στην εποχή της πανδημίας, δεν είναι εύκολη υπόθεση, για αυτό και σε πολλές περιπτώσεις -όπως στη δική μου- έχει αποκτήσει έναν solo χαρακτήρα. Διότι όταν το πρόγραμμα του ενός έχει χαλάρωση και του άλλου τηλεργασία ή τηλεκπαίδευση, απλώς φοράω τα high tech ακουστικά μου και απολαμβάνω το περιεχόμενο που θέλω, τη στιγμή που το θέλω, χωρίς να γίνομαι ενοχλητική. Πίστεψέ με, θα σου γίνουν απαραίτητα!

Πριν κάνεις την επιλογή σου, ωστόσο, φρόντισε να σιγουρευτείς ότι τα ακουστικά που θα πάρεις είναι συμβατά με όλες τις συσκευές και όλα τα λογισμικά (δηλαδή Android και iOS), ότι έχουν τεράστια διάρκεια μπαταρίας και πως σου προσφέρουν κρυστάλλινη ποιότητα ήχου, όπως συμβαίνει με τα δικά μου Huawei FreeBuds 4i. Τα φοράω όλη μέρα, αφού δεν με πιέζουν καθόλου -μπορώ να ρυθμίζω πανεύκολα την εφαρμογή τους στα αυτιά μου- ενώ αρκεί ένα άγγιγμα, μία απλή χειρονομία, για να λάβω μια φωνητική κλήση, για να ακούσω μουσική ή απλώς, για να ενεργοποιήσω ξανά τον θόρυβο και να μιλήσω λίγο με τη συγκάτοικό μου.

Huawei FreeBuds 4i c

#3 Απογειώνοντας τις προπονήσεις εντός και εκτός σπιτιού

Τον τελευταίο χρόνο, όλες μας γίναμε πιο fit. Τι και αν τα γυμναστήρια είναι κλειστά; Βάλαμε το ποδήλατο και φυσικά, το τρέξιμο και το περπάτημα εκτός σπιτιού στη ζωή μας, ενώ «κατεβάσαμε» fitness apps για να γυμναζόμαστε απρόσκοπτα και από το σπίτι. Άσκηση χωρίς μουσική για εμένα, βέβαια, δεν γίνεται. Για να μπορούσα να απολαμβάνω την άσκησή μου με τον πλέον άνετο τρόπο συνεπώς, ήξερα πως έπρεπε να κάνω και εγώ τη μετάβαση από τα συμβατικά στα ασύρματα ακουστικά και δη, τα ακουστικά που μου επιτρέπουν να παραμένω συνδεδεμένη κάθε στιγμή και δεν με κάνουν να ανησυχώ για το πότε θα τελειώσει η μπαταρία τους.

Με τα Huawei FreeBuds 4i, λοιπόν, όχι μόνο απολαμβάνω έως και δέκα ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής με μία φόρτιση, αλλά την ίδια ώρα, μπορώ να έχω μια κρυστάλλινη εμπειρία κλήσης, όταν περπατάω, τρέχω ή κάνω ποδήλατο. Όλα αυτά ενώ είναι απίστευτα κομψά και κυρίως, μου επιτρέπουν να ακούω τη μουσική που θέλω ή να απαντάω και να κλείνω μία τηλεφωνική κλήση, με ένα άγγιγμα. Αν είσαι και εσύ της άσκησης, μάλιστα, θα χαρείς ιδιαίτερα μαθαίνοντας πως τώρα μπορείς να βρεις και το Huawei Band 4, το αδιάβροχο smartband με την έγχρωμη οθόνη αφής, σε μία εξαιρετικά προσιτή τιμή!

Huawei FreeBuds 4i d

Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους ένα ζευγάρι ασύρματα, high tech ακουστικά, είναι must στη νέα καθημερινότητα, είτε εργάζεσαι, είτε είσαι φοιτήτρια. Το ποια επιλογή θα κάνεις, εξαρτάται από το budget και τις προτιμήσεις σου. Ωστόσο, κατά την άποψή μου, αυτή την περίοδο δεν θα βρεις καλύτερα ακουστικά σε καλύτερη τιμή, από τα Huawei FreeBuds 4i!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr