Με αυτή την εφαρμογή θα αναβαθμίσεις τις καλοκαιρινές σου selfie

Με αυτή την εφαρμογή θα αναβαθμίσεις τις καλοκαιρινές σου selfie

Τι να την κάνεις την κολλητή αν έχεις αυτή την εφαρμογή;

Καθώς περιμένουμε μια σεζόν (αχ καλοκαίρι) που θα γεμίσει με τίποτα λιγότερο από φωτογραφίες με μαγιό, η εύρεση της τέλειας εφαρμογής που θα τραβήξει καλές φωτογραφίες είναι μέσα στις must ανάγκες μας. Πολλοί χρήστες του Instagram ήταν πολύ χαρούμενοι που είχαν την εφαρμογή Lens Buddy για να τραβήξουν τις φωτογραφίες τους με χρονομετρητές, αλλά οι TikTokers τα πήγαν καλύτερα σε αυτό το κομμάτι.

Ανακάλυψαν μια εφαρμογή που είναι ακόμα καλύτερη. Το Photo Timer +, αυτή είναι η εφαρμογή που θα γίνει φέτος η προέκταση του χεριού σου. Η εύχρηστη εφαρμογή κάνει τη λήψη φωτογραφιών με χρονοδιακόπτες πανεύκολη, που σημαίνει ότι το παιχνίδι με τις selfie σου πρόκειται να αναβαθμιστεί.

Η δωρεάν εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν τον αριθμό των φωτογραφιών που θέλουν να τραβήξουν, το μήκος των διαστημάτων στις φωτογραφίες, ακόμη και τον ήχο του κλείστρου. Οι χρήστες της εφαρμογής επαίνεσαν την καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας και λατρεύουν το γεγονός ότι οι φωτογραφίες αποθηκεύονται απευθείας στο άλμπουμ κάμερας του τηλεφώνου τους.

Με το Photo Timer +, η λήψη πολλών φωτογραφιών με διαφορετικές καθυστερήσεις θα σου επιτρέψει να τραβήξεις αμέτρητες bikini φωτογραφίες για το Instagram σου σε χρόνο μηδέν. Αν θέλεις το Instagram account σου φέτος να είναι απίστευτα cool δεν έχεις παρά να κατεβάσεις την εφαρμογή.