Τα πρώτα True Wireless Ear-matching Noise Cancellation ακουστικά είναι εδώ και τα τεστάραμε ήδη!

Τα πρώτα True Wireless Ear-matching Noise Cancellation ακουστικά είναι εδώ και τα τεστάραμε ήδη!

Τα πήρα, τα φόρεσα και τα τέσταρα και στη λίστα που ακολουθεί, μοιράζομαι μαζί σου τέσσερις legit λόγους για να τα κάνεις και εσύ δικά σου.

Αν μου ζητήσεις να σου πω ποιο είναι το tech gadget που δεν αποχωρίζομαι στιγμή, θα σου απαντήσω δίχως δεύτερη σκέψη πως πρόκειται για τα ακουστικά μου.

Τα φοράω στις βιντεοκλήσεις με τις φίλες μου και όταν θέλω να κάνω chit-chat την ώρα, που περπατώ στην πόλη. Τα φοράω όμως και κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών online meetings, για να ακούω μουσική την ώρα που κάνω jogging και φυσικά, την ώρα που βρίσκομαι στο γραφείο και θέλω να γράψω, χωρίς ο παραμικρός ήχος από τα πληκτρολόγια και τις συνομιλίες των συναδέλφων μου να με αποσυντονίζει.

Όπως μπορείς να καταλάβεις, τα ακουστικά είναι για εμένα must. Όταν, λοιπόν, πριν από μερικές ημέρες έμαθα ότι τα νέα Huawei FreeBuds 4 είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα, έσπευσα να τα προμηθευτώ. Βλέπεις, είχα ακούσει και είχα διαβάσει πολλά για αυτά τα ασύρματα, Bluetooth ακουστικά οπότε, δεν γινόταν να μην τα δοκιμάσω. Συνεπώς, τα πήρα, τα φόρεσα και τα τέσταρα και στη λίστα που ακολουθεί, μοιράζομαι μαζί σου τέσσερις legit λόγους για να τα κάνεις και εσύ δικά σου.

#1 Όταν η έννοια του noise cancelling πηγαίνει σε άλλο επίπεδο

Μετέτρεψε τις παρακάτω λέξεις σε εικόνες και θα με καταλάβεις. Βρίσκεσαι στο γραφείο και προσπαθείς να εργαστείς. Δυστυχώς όμως, τα τηλέφωνα των συναδέλφων που χτυπούν, οι συνομιλίες και τα πληκτρολόγιά τους, κάνουν τη συγκέντρωσή σου να πηγαίνει… περίπατο. Τι κάνεις; Φοράς τα noise cancelling ακουστικά σου και μπαίνεις ξανά σε work mode, ακούγοντας ήχους από τρεχούμενα νερά, που δεν τους «διαπερνά» τίποτα. Αυτό ακριβώς κάνουν τα νέα Huawei FreeBuds 4. Βλέπεις, πρόκειται για τα πρώτα True Wireless Ear-matching Noise Cancellation ακουστικά, δηλαδή τα πρώτα ακουστικά παγκοσμίως που διαθέτουν τεχνολογία Adaptive Ear Matching (AEM) Active Noise Cancellation (ANC), αλλά και τα πρώτα open-fit ακουστικά που χρησιμοποιούν τεχνολογία dual-microphone noise cancellation.

Picture2 copy

#2 Μία εξαιρετική ακουστική εμπειρία με βάση το σχήμα του αυτιού σου

Πόσες φορές έχεις αγοράσει ακουστικά που, από την πρώτη στιγμή που τα φόρεσες, σε έκαναν να νιώσεις μία έντονη ενόχληση ή δεν σου επέτρεπαν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική στο φουλ; Με τα Huawei FreeBuds 4 δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο από αυτά τα ζητήματα, βέβαια. Διότι πέρα από το ότι εφαρμόζουν τέλεια, την ίδια ώρα ανιχνεύουν αυτόματα το σχήμα του αυτιού σου και με βάση τις εκάστοτε συνθήκες, μπορούν με έξυπνο τρόπο να καθορίσουν τη βέλτιστη ρύθμιση noise cancellation, επιτρέποντάς σου να έχεις τη σταθερή και υψηλή ποιότητα ήχου που θέλεις, ανεξαρτήτως συνθηκών. Όλα αυτά ενώ ταυτόχρονα, είναι απίστευτα άνετα και είναι ελαφριά -τόσο πολύ που δεν νιώθεις πως τα φοράς.

Picture3

#3 Απολαμβάνοντας τα οφέλη του quick charge

Αν σκέφτεσαι ακουστικά Bluetooth και αρχίζεις να προβληματίζεσαι για το αν η νέα σου αγορά, θα σε εγκαταλείψει την πιο κρίσιμη στιγμή λόγω μπαταρίας, σου έχω καλά νέα. Διότι με το ANC απενεργοποιημένο τα Huawei FreeBuds 4 προσφέρουν τέσσερις ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής, ενώ μαζί με τη θήκη φόρτισης -η οποία παρεμπιπτόντως είναι μόλις 21,2 χιλιοστά και ζυγίζει 38 γραμμάρια- η διάρκεια τους μπορεί να φτάσει τις 22 ώρες αναπαραγωγής! Να αναφέρω δε πως διαθέτουν και την τεχνολογία quick charge, η οποία σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς τα ακουστικά σου για έως και 2,5 ώρες, με μόλις 15 λεπτά φόρτισης!

#4 Ανακαλύπτοντας την πιο multitasking εκδοχή του εαυτού σου

Κακά τα ψέματα. Τις περισσότερες φορές που χρησιμοποιείς τα ακουστικά σου, το κάνεις σε συνδυασμό με κάποια άλλη tech συσκευή. Με τα Huawei FreeBuds 4 όμως, μπορείς να το κάνεις και με δύο! Βλέπεις, τα συγκεκριμένα ασύρματα ακουστικά διαθέτουν την τεχνολογία dual device connection, χάρη στην οποία μπορούν να συνδέονται με δύο συσκευές ταυτόχρονα, είτε πρόκειται για smartphones ή tablets, είτε για υπολογιστές και γενικότερα, οποιαδήποτε άλλη έξυπνη συσκευή Android, iOS ή Windows. Με λίγα λόγια, σου επιτρέπουν να πας τώρα την έννοια του multitasking σε άλλο level και δη, να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική ή εκπομπή, χωρίς να χάνεις κλήσεις.

Picture4 copy

Έξυπνη συνδεσιμότητα, απίθανος ήχος, ανάλαφρη αίσθηση και όχι πια καλώδια. Τα Huawei FreeBuds 4 με εξέπληξαν θετικά και μάλιστα, περισσότερο από όσο περίμενα. Στην περίπτωση, λοιπόν, που λατρεύεις τη μουσική, θέλεις να μιλάς πάντα και παντού χωρίς παρεμβολές και να εργάζεσαι απρόσκοπτα, ακούγοντας τους χαλαρωτικούς ήχους που εσύ επιλέγεις, έχεις κάθε λόγο να δοκιμάσεις τα πρώτα True Wireless Ear-matching Noise Cancellation ακουστικά. Και εκτός από όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και facts, ένας ακόμη λόγος για να πεις «ναι» στα Huawei FreeBuds 4, είναι το ότι μέχρι τις 25 Ιουλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα τα πάρεις με δώρο το HUAWEI Band 4*. Ακόμη εδώ είσαι;

*Στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.