5+1 gadgets που θα κάνουν πιο ευχάριστη την παραμονή στην παραλία

Τσακιρίδου Χριστίνα
5+1 gadgets που θα κάνουν πιο ευχάριστη την παραμονή στην παραλία

Βρήκα τα αξεσουάρ που θα λατρέψεις την περίοδο των διακοπών.

Αν μετράς ήδη αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές, σου έχω ευχάριστα νέα. Σήμερα θα σε βάλω για τα καλά σε #summermood αφού θα μοιραστώ μαζί σου μερικά από τα καλύτερα (και πιο χρήσιμα) gadgets για όσο βρίσκεσαι στην παραλία ή το εξοχικό.

Οι επιλογές είναι πολλές ωστόσο 6 (ναι, πίστεψέ με αρκούν!) είναι τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείψουν φέτος για κανένα λόγο από τη βαλίτσα σου. Υπάρχει άραγε μεγαλύτερη απόλαυση από το να ακούς την αγαπημένη σου μελωδία δίπλα στο κύμα; Όχι θα πω εγώ!

Παρά λοιπόν την ξεγνοιασιά και την αποχή από κάθε τεχνολογική συσκευή της καθημερινότητας, κάποια tech gadget υπόσχονται να εμπλουτίσουν τις παραπάνω εμπειρίες και να πολλαπλασιάσουν στο έπακρο την απόλαυση.

Οι καλύτερες εφαρμογές για να βελτιώσεις τον ύπνο σου



Φτιάξε μόνη σου το site της επιχείρησής σου ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα (video)

Tα gadgets στα οποία αξίζει να επενδύσεις φέτος

1) Ακουστικά με bluetooth

akoustika

Xiaomi Xiaomi Mi True Wireless Earphones Lite

Τα συνδέεις με το κινητό σου σε λιγότερο από 2 λεπτά και απολαμβάνεις στο repeat τα αγαπημένα σου τραγούδια.

2) Ανεμιστηράκι κινητού

usb anemistiras

Ανεμιστηράκι mini για κινητά - Micro USB

Κατά τη γνώμη μου ό,τι πιο έξυπνο έχει κατασκευαστεί τα τελευταία χρόνια. Το συγκεκριμένο gadget συνδέεται στο κινητό σου, στην υποδοχή του φορτιστή και κάνει αέρα. Το κύμα δροσιάς που θα σου χαρίσει είναι ανεκτίμητο ενώ το κόστος του είναι ειλικρινά πολύ μικρό.

3) Power bank

Το κινητό είναι το no1 πράγμα που χρησιμοποιούμε στην παραλία. Όπως καταλαβαίνεις η μπαταρία του κάποια στιγμή θα τελειώσει. Η διασκέδαση όμως ποτέ αφού μπορείς να το φορτίσεις σε λίγα μόλις λεπτά με τη βοήθεια ενός powerbank.

powerbank

Powerbank Samsung 10.000 mAh Fast - Ροζ

4) Φορητό ηχείο

forito ixeio

Φορητό Ηχείο JBL Mini Go 2 Bluetooth Champaigne

Διακοπές χωρίς μουσική δεν είναι απόλαυση. Το φορητό ηχειάκι είναι ιδανικό για να ακούς μουσική με τις φίλες σου στην ξαπλώστρα, στο αυτοκίνητο και όπου αλλού επιθυμείς.

5) Αδιάβροχη digital camera

camera1

Αδιάβροχη Camera Aquapix W2024 Splash Ροζ

Kακά τα ψέματα κορίτσια! Όλες θέλουμε φωτογραφίες μέσα και έξω από το νερό στις διακοπές αλλά φοβόμαστε μην πέσει το πανάκριβο κινητό μας στη θάλασσα. Η αδιάβροχη digital camera είναι η λύση που ψάχνεις και θα τη χρησιμοποιείς καθημερινά χωρίς φόβο.

6) «Έξυπνο» ρολόι

smartwatch

Smartwatch Huawei Watch Fit Pink

Δείχνει την ώρα, δεν χαλάει στο νερό, συνδέεται συχνά με το κινητό σου και μετράει τα βήματά σου. Θες κι άλλους λόγους για να το αγοράσεις; Νομίζω όχι!



Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα καλύτερα gadgets που θα πάρεις μαζί σου στην παραλία για να περάσεις υπέροχα.