Τι σημαίνει το «Hits Different» που βλέπεις στο TikTok συνέχεια- Ήρθε η ώρα να λυθεί ο γρίφος!

Τι σημαίνει το «Hits Different» που βλέπεις στο TikTok συνέχεια- Ήρθε η ώρα να λυθεί ο γρίφος!

Η εφαρμογή έχει διεισδύσει για τα καλά στην καθημερινότητά μας.

Την τελευταία δεκαετία, το Instagram έχει διαμορφώσει την pop κουλτούρα ενώ παράλληλα δημιούργησε ολόκληρες νέες τάσεις και γλωσσικά trends. Καθώς το TikTok έχει αυξηθεί ραγδιαία σε δημοτικότητα τα τελευταία τρία χρόνια, έχει διαμορφωθεί εκεί το ίδιο μοτίβο. Οι φράσεις που χρησιμοποιούν οι χρήστες του TikTok έχουν μεταφερθεί στην καθημερινή ζωή και στη γλώσσα της νεολαίας. Ας δούμε όμως τι σημαίνει η νέα έκφραση "Ηits Different" που βλέπεις παντού τελευταία στην δημοφιλή εφαρμογή.

Πώς θα κάνεις κρυφή συνομιλία στο Messenger για να προστατεύσεις τα μυστικά σου



Τι είναι το "Hits Different" που βλέπεις παντού στο TikTok

tiktok7

Είτε πρόκειται για μια νέα γεύση ενός σνακ είτε για ένα τραγούδι, πολλά πράγματα μπορούν να «χτυπήσουν διαφορετικά (hits different)». Μπορεί να μην είναι άμεσα προφανές, αλλά το λεξικό εξηγεί ότι αν κάτι σου «χτυπά διαφορετικά», αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντιμετωπίζεις ένα διαφορετικό ή πρωτόγνωρο συναίσθημα.

Θα μπορούσε να είναι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Το Flow Box γράφει ότι η συγκεκριμένη έκφραση χρησιμοποιείται γενικά με θετικό τρόπο. To Ηits Different ενσωματώθηκε στην αργκό της νεολαίας και έγινε μέχρι και τραγούδι. Η SZA τραγουδά "Hits Different" και το βιντεοκλιπ μετρά σήμερα περισσότερα από 87 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

5+1 gadgets που θα κάνουν πιο ευχάριστη την παραμονή στην παραλία



Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com