Πρώτο trend στο Twitter η πτώση σε Facebook, Instagram και Whats App: Μισό εκατομμύριο tweets

Πατούλια Κατερίνα
Πρώτο trend στο Twitter η πτώση σε Facebook, Instagram και Whats App: Μισό εκατομμύριο tweets

Έπεσαν και συνεχίζουν να είναι κάτω, το Facebook, το Instagram και το Whats App.

Facebook Down, Instagram Down, Whats App Down!

Έχουν περάσει πάνω από τρεις ώρες, από τη στιγμή που το Facebook, το Instagram Και το Whats App, το οποίο ήταν το πλέον άτρωτο, «έπεσαν», μη επιτρέποντας στους χρήστες τους να επικοινωνήσουν με μηνύματα, να κάνουν νέες δημοσιεύσεις ή να δουν τις δημοσιεύσεις φίλων τους.
Και οι τρεις πλατφόρμες βρέθηκαν στη δύσκολη εκείνη στιγμή που έπρεπε να ανακοινώσουν μέσω Twitter πως η λειτουργία τους αντιμετωπίζει προβλήματα.

Η ανακοίνωση του Facebook



To τιτίβισμα!



«Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στις εφαρμογές και τα προϊόντα μας. Δουλεύουμε για να επανέλθουν τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατό και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία», αναφέρει το tweet της Facebook.

Πάρτυ στο Twitter:

Μαζί με το Viber, η μοναδική πλατφόρμα που είναι πάνω και αντέχει ακόμα είναι το Twitter. Στην Ελλάδα και παγκόσμια, πρώτο trend παραμένει το #facebookdown σε συνδυασμό με το #instadown, # instagramdown, #instagramdisabled και το #whatsappdown.

trends twitter

Πάνω από μισό εκατομμύριο τιτιβίσματα έχουν ήδη γραφτεί για το πέσιμο του Facebook και τη βραδιά αυτή, το Twitter απλά πανηγυρίζει.

Δες και μερικά δημοφιλή σχόλια για την πτώση των social παρακάτω.