Αποφεύγεις τα μετρητά; Κάνε το κινητό σου να λειτουργεί ως χρεωστική κάρτα με ένα κλικ

Αποφεύγεις τα μετρητά; Κάνε το κινητό σου να λειτουργεί ως χρεωστική κάρτα με ένα κλικ

Ανεξάρτητα από τη συσκευή που διαθέτεις μπορείς να πληρώνεις πλέον παντού με το κινητό σου τηλέφωνο.

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης τεχνολογίας. Το κινητό μας τηλέφωνο αποτελεί προέκταση του χεριού μας ενώ αποτελεί το μέσο για να διακπεραιώσουμε πολλές χρήσιμες εργασίες όπως αποστολή μηνυμάτων, φωτογραφιών, e-mails, χρήση gps και πολλά άλλα.

Το κινητό μας είναι το νέο πορτοφόλι

Μία από τις καλύτερες χρήσεις του κινητού είναι η δυνατότητα να πραγματοποιείς τις καθημερινές σου πληρωμές με κάρτα χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό σου. Ναι, κι όμως! Ακόμη και μια ημέρα που έχεις ξεχάσει την κάρτα σου στο σπίτι ή δεν έχεις πρόσβαση σε αυτήν, μπορείς να κάνεις κανονικά τις πληρωμές σου όπου κι αν βρίσκεσαι. Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να έχετε μαζί σου μετρητά ή κάτι άλλο.

12 λάθη που κάνεις όταν φορτίζεις το κινητό σου



Πώς θα προσθέσεις την χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στο κινητό σου

kinito2

Εάν έχεις iphone:

Στο Wallet, άγγίξε το κουμπί «Προσθήκη κάρτας». Ίσως σου ζητηθεί να συνδεθείς με το Apple ID σου.
Επίλεξε την κάρτα που είναι συσχετισμένη με το Apple ID σου, κάρτες που χρησιμοποιείς με το Apple Pay στις άλλες συσκευές σου ή κάρτες που έχεις αφαιρέσει. Πάτησε «Συνέχεια» και μετά βάλε τον αριθμό CVV κάθε κάρτας.

Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα: Τοποθέτησε το iPhone έτσι ώστε η κάρτα σου να εμφανίζεται στο πλαίσιο ή βάλε τα στοιχεία της κάρτας χειροκίνητα. Εναλλακτικά, ενδέχεται να μπορείς να προσθέσεις την κάρτα σου από την εφαρμογή της τράπεζας ή του εκδότη της κάρτας. Ο εκδότης της κάρτας καθορίζει το αν η κάρτα είναι κατάλληλη για το Apple Pay και μπορεί να σου ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες για να ολοκληρώσεις τη διαδικασία επαλήθευσης.

Εάν έχεις Android: Ανοίξε την εφαρμογή Google Pay Google Pay. Αν έχεις πολλούς λογαριασμούς στο Google Pay, μπορείς να επιλέξεις τον λογαριασμό που θέλεις να αλλάξεις. Στην εφαρμογή Google Pay, επάνω δεξιά, πάτησε τη φωτογραφία προφίλ ή τα αρχικά σου. Πάτησε τον λογαριασμό που θέλεις να χρησιμοποιήσεις για να προσθέσεις μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Σύρε προς τα επάνω από το κάτω μέρος.

Πάτησε Προσθήκη κάρτας και μετά Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Χρησιμοποίησε την κάμερα για να καταγράψεις τις πληροφορίες της κάρτας σου ή εισήγαγέ τες χειροκίνητα. Αν σου ζητηθεί να επαληθεύσεις τον τρόπο πληρωμής σου, όρισε μια επιλογή από τη λίστα. Μάθετε πώς να επαληθεύσεις τον τρόπο πληρωμής σου. Βρες και εισήγαγε τον κωδικό επαλήθευσης. Αφού προσθέσεις μια κάρτα, μπορεί να δεις μια μικρή χρέωση στον λογαριασμό σου από το Google Pay. Αυτή η χρέωση χρησιμοποιείται για να επαληθευτεί η εγκυρότητα της κάρτας και του λογαριασμού σου. Η χρέωση εξαφανίζεται αργότερα και δεν επηρεάζει το τραπεζικό υπόλοιπό σου.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις την διαδικασία αναλυτικά.



Πηγή κεντρικής: pexels.com