Πώς η κινηματογραφική εμπειρία περνάει από την οθόνη ενός κινητού;

Πώς η κινηματογραφική εμπειρία περνάει από την οθόνη ενός κινητού;

Για εμάς που αναρωτιόμαστε πώς μπορεί μία αδιάφορη καθημερινή να μετατραπεί σε μία ημέρα που θα ανυπομονούμε να έρθει, σηματοδοτώντας το καλύτερο «κλείσιμο» της εβδομάδας, αρκεί απλώς να σας μιλήσω για τη δική μου μοναδική εμπειρία στο Delta Restaurant, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Εκείνη η όμορφη ημέρα, ξεκίνησε από νωρίς το πρωί, με ένα πλούσιο σε επιλογές brunch, το οποίο συνδύαζε κλασικές συνταγές με γνήσια, ποιοτικά ελληνικά υλικά και την υπογραφή του executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσου, ο οποίος κατάφερε να μας συνεπάρει, χάρη στις υπέροχες συνταγές του και τα εκλεκτά προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα.

Στην «παρέα» μας, για να μπορέσουμε να αποτυπώσουμε αυτό το ανεπανάληπτο γαστρονομικό μας ταξίδι, ήταν και η Xiaomi, η οποία συνεχίζει να φέρνει επανάσταση στη φωτογράφιση και τη βιντεοσκόπηση μέσω των smartphone, Xiaomi 11T και Xiaomi 11T Pro – δύο κορυφαίες συσκευές που προσφέρουν μια σειρά από καινοτόμα κινηματογραφικά χαρακτηριστικά, κάτω από τον τίτλο «Cinemagic».

Εκείνο το κυριακάτικο πρωινό, όπως φαντάζεστε επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις, καθώς όχι μόνο χορτάσαμε γεύσεις, αλλά συγχρόνως ήρθαμε από πρώτο χέρι σε επαφή με το μέλλον στη φωτογράφιση και τη βιντεοσκόπηση μέσα από την ανεπανάληπτη απόδοση και τη μοναδική αίσθηση της κινηματογραφικής μαγείας.

Πώς ένα smartphone μας βγάζει «ασπροπρόσωπους» σε κάθε περίσταση;

Σίγουρα δεν μπορεί να περιγράψει κάποιος με λόγια την τεχνολογική υπεροχή του Xiaomi 11T Pro, καθώς διαθέτει μεταξύ άλλων τριπλή ΑΙ κάμερα με κύριο φακό 108MP και δυνατότητα λήψης σε 8Κ, Audio Zoom και μεγάλη γκάμα φίλτρων και εφέ, για να αποτυπώνουμε κάθε στιγμή μας σε κινηματογραφική ποιότητα με ένα click. Οι εκπλήξεις βέβαια δεν σταμάτησαν εκεί καθώς η οθόνη 6,67’’ FHD+ AMOLED με κορυφαίο ρυθμό ανανέωσης 120Hz, έκανε την κάθε εικόνα και το κάθε βίντεο εκείνης της ξεχωριστής ημέρας, να αποτυπώνει τέλεια κάθε νέα εμπειρία, κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού, ενώ σε συνδυασμό με το Dolby Vision το περιεχόμενο μπορούσε να ζωντανεύει στην οθόνη μας.

Για εμάς λοιπόν που το κάτι παραπάνω πάντα μας κερδίζει, το συγκεκριμένο μοντέλο με τον οκταπύρηνο flagship επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888, με τις 5G ταχύτητες και τις αξεπέραστες gaming και ΑΙ δυνατότητες του, δεν άφησε καμία νέα στιγμή να χάνεται μπροστά στα μάτια μας, ακόμη και μετά από πολλές ώρες λειτουργίας, χάρη στην τεχνολογία Xiaomi HyperCharge 120W. Εσείς ακόμη αναρωτιέστε εάν πρόκειται για την καλύτερη και πιο «έξυπνη» επιλογή της σεζόν;

Picture1

Πώς η μαγεία του σινεμά βρίσκεται στα δικά μας click;

Για εμάς που λατρεύουμε την 7η τέχνη και δεν χάνουμε ευκαιρία να δημιουργούμε περιεχόμενο μέσα από το smartphone μας, το Xiaomi 11T είναι στα χέρια μας και έχει ως αποστολή του να κάνει την εμπειρία Cinemagic διαθέσιμη σε όλους, προσφέροντας δυνατότητες όπως τριπλή κάμερα υψηλής ανάλυσης, καθώς και μια σειρά από εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης που θα απογειώσουν τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητά σας. Άλλωστε ακόμη και η πιο καλή κάμερα, μπορεί εύκολα να συγκριθεί με το τριπλό ΑΙ σύστημα καμερών με κύριο φακό 108MP, με μέγιστη λήψη στα 4Κ και τη λειτουργία Long Exposure με έξι διαφορετικά εφέ. Εσείς είστε έτοιμοι κάθε κινηματογραφική σας ιδέα, να αποκτήσει μια πινελιά μαγείας;

Και για τους πιο απαιτητικούς της παρέας, ο οκταπύρηνος MediaTek Dimensity 1200ULTRA, ο πιο δυνατός επεξεργαστής της MediaTek μέχρι σήμερα, θα μας προσφέρει τις 5Gταχύτητες και multitasking δυνατότητες που χρειαζόμαστε για να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

Picture2

Ο κόσμος του σινεμά πλέον θα είναι δίπλα μας πάντα και παντού, δίνοντάς μας την ευκαιρία να δημιουργούμε, να ανακαλύπτουμε και να αποτυπώνουμε μέσα από τα δικά μας «καρέ» όλα όσα τραβούν το βλέμμα μας, κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας. Πάμε να ανακαλύψουμε την νέα εμπειρία Cinemagic!