H μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο Instagram

H μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο Instagram

Ο Adam Mosseri πρότεινε τη δημιουργία ενός φορέα που θα συμβάλει στη ρύθμιση της ασφαλούς περιήγησης των παιδιών στο διαδίκτυο.

Μετά από διάφορες συσκέψεις, ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri ανακοίνωσε ότι η εταιρεία έχει ως στόχο να κάνει μερικές τροποποιήσεις στην δημοφιλή πλατφόρμα. Ουσιαστικά η νέα έκδοση του app θα εμφανίζει στους χρήστες τις αναρτήσεις των άλλων χρηστών με χρονολογική σειρά, σε αντίθεση με τον τρέχοντα αλγόριθμο κατάταξης που ταξινομεί τις αναρτήσεις με βάση τις προτιμήσεις τους.

Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο Instagram

Η αλγοριθμικά ταξινομημένη ροή της εταιρείας, η οποία εισήχθη το 2016 και στη συνέχεια ενημερώθηκε το 2017 για να περιλαμβάνει προτεινόμενες αναρτήσεις, αποδείχθηκε ότι δεν αρέσει στους χρήστες που προτιμούν να εμφανίζονται οι αναρτήσεις τους και οι αναρτήσεις των φίλων τους έγκαιρα.

Η τρέχουσα ροή χρησιμοποιεί AI (Artificial intelligence) για να δημιουργήσει αυτό που το Instagram θεωρεί πιο εξατομικευμένη ροή, με βάση τη δραστηριότητα των χρηστών. Ωστόσο, παρέμεινε γενικά μη αρεστό σε μια μεγάλη μερίδα χρηστών, παρά τους ισχυρισμούς της εταιρείας για το αντίθετο.

via GIPHY

tweet1

Πριν λίγες ημέρες το Instagram κυκλοφόρησε τη λειτουργία «Take a Break» που άρχισε να δοκιμάζει τον περασμένο μήνα σε χρήστες των ΗΠΑ και σε άλλες αγγλόφωνες χώρες. Η συγκεκριμένη λειτουργία προτρέπει τους χρήστες να διακόψουν τη χρήση της εφαρμογής αφού τη χρησιμοποιήσουν για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Την ίδια ώρα ο Mosseri ανακοίνωσε περισσότερους γονικούς έλεγχους σχετικά με τη χρήση του Instagram από τους εφήβους μέσα στο επόμενο έτος.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

tech job

Όλο και περισσότερες γυναίκες εδραιώνονται στον τομέα της τεχνολογίας!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

20 Instagram captions για να βάλεις στις festive φωτογραφίες σου

Τα πιο ωραία χριστουγεννιάτικα φίλτρα στο Instagram για να κάνεις… «παιχνίδι»