Όλα τα μυστικά για να γίνεις η βασίλισσα του TikTok

Όλα τα μυστικά για να γίνεις η βασίλισσα του TikTok

Μάθε πώς να γίνεις δημοφιλής στην πλατφόρμα που χρησιμοποιούν καθημερινά εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Από το λανσάρισμά του το 2016, το TikTok έχει εκτοξευθεί στα ύψη και αποτελεί σήμερα μια από τις πιο μοντέρνες και δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Έχει τρομερή απήχηση στη νεολαία και το αγαπούν όσοι ανήκουν στην Gen Z. Το 2020, το TikTok είχε περίπου 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Το να γίνει κανείς διάσημος στο TikTok είναι μια φιλοδοξία που έχουν αυτή τη στιγμή εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Αρκετοί TikTokers βιοπορίζονται από αυτό αφού τα videos τους συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές και χορηγίες. Αν αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις καλά την εφαρμογή και πώς να αποκτήσεις followers, να είσαι σίγουρη πως η δημοτικότητά σου θα εκτοξευθεί σύντομα στα ύψη.

Μάθε τα πάντα για το Twitter Spaces και πώς θα το χρησιμοποιήσεις

Πώς θα γίνεις δημοφιλής στο TikTok- Όλα τα tips

tiktok1.jpg

1) Δημοσίευε συχνά περιεχόμενο υψηλής ποιότητας

Όπως ακριβώς συμβαίνει στις περισσότερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η συνεχής δημοσίευση περιεχομένου είναι το κλειδί για να αποκτήσεις περισσότερους οπαδούς στο TikTok. Η καλύτερη λύση είναι να δημοσιεύεις τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, κάθε μέρα. Το περιεχόμενό σου πρέπει να είναι πάντα υψηλής ποιότητας. Κανείς δεν θέλει περιεχόμενο χαμηλής ποιότητας στη ροή του.

2) Στόχευσε σε ένα συγκεκριμένο target group

To να γίνεις διάσημη στο TikTok είναι ο no1 στόχος ωστόσο είναι πιο ρεαλιστικό να στοχεύσεις σε ένα συγκεκριμένο target group. Δημοσίευσε περιεχόμενο που ταιριάζει στο κοινό σου όπως π.χ videos με μόδα, μαγειρική κ.ο.κ.

3) Ακολούθησε τα trends

Είναι καλό να είσαι μοναδική και δημιουργική αλλά αν θέλεις να αποκτήσεις περισσότερους οπαδούς, θα πρέπει να ακολουθήσεις τις τάσεις. Όταν κάτι trend-άρει προσπάθησε να το υιοθετήσεις για να συγκεντρώσεις περισσότερες προβολές. Μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς δημοφιλή hashtags κάτω από τις αναρτήσεις σου.

4) Δείξε τον αληθινό σου εαυτό

Με λίγα λόγια άσε το ταλέντο σου να ξεδιπλωθεί. Ο αυθορμητισμός είναι το κλειδί της επιτυχίας.

5) Συνεργάσου με άλλους TikTokers

Πες ναι σε φιλίες και συνεργασίες αφού μόνο καλό μπορούν να σου κάνουν. Κάνε videos με δημοφιλείς TikTokers ώστε να γίνεις κι εσύ πιο γνωστή στο ευρύ κοινό.

Πηγή κεντρικής: unsplash.com