Μια νέα τηλεόραση από την TCL, μια νέα απολαυστική εμπειρία για όλους εμάς

Μια νέα τηλεόραση από την TCL, μια νέα απολαυστική εμπειρία για όλους εμάς

Η TCL φέρνει στους καταναλωτές στην Ευρώπη την εξαιρετική εμπειρία θέασης και ψυχαγωγίας με την κυκλοφορία των νέων τηλεοράσεων και soundbars της σειράς C.

Η TCL Electronics είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και κορυφαίος παίκτης στην παγκόσμια τηλεοπτική βιομηχανία. Ιδρύθηκε το 1981 και δραστηριοποιείται πλέον σε περισσότερες από 160 αγορές παγκοσμίως και ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων που κυμαίνονται από τηλεοράσεις, συσκευές ήχου και έξυπνες οικιακές συσκευές. Την Τετάρτη υποδέχθηκε το κοινό και τους συντάκτες τεχνολογίας σε έναν urban χώρο στο Νέο Ψυχικό ώστε να τους παρουσιάσει -ανάμεσα σε άλλα νέα προϊόντα της στον τομέα των λευκών συσκευών- και τις νέες τηλεοράσεις C Series Mini LED και QLED που διατίθενται από την άνοιξη στην Ευρώπη. Η TCL εφαρμόζει προηγμένες τεχνολογίες οθόνης στην τελευταία γενιά των μοντέλων mini LED QLED TV για να προσφέρει την καλύτερη και καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας σε μεγάλα μεγέθη οθόνης. Ανεβάζοντας τον πήχη της καθηλωτικής ηχητικής εμπειρίας, η TCL αποκαλύπτει επίσης μια νέα σειρά από soundbars, συμπεριλαμβανομένης της δεύτερης γενιάς της ιδιόκτητης βραβευμένης τεχνολογίας RAY•DANZ.

Το 2022, οδηγούμενη από το νέο slogan Inspire Greatness, η TCL εργάστηκε σε νέες έξυπνες τηλεοράσεις Mini LED και QLED για να προσφέρει συνδεδεμένη ψυχαγωγία μέσω της προηγμένης τεχνολογίας οθόνης. Το 2022, η TCL προσθέτει 4 νέα μοντέλα στη σειρά C Series για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων των καταναλωτών - TCL Mini LED 4K TV C93 Series και C83 Series, TCL QLED 4K TV C73 Series και C63.

Aπό το 2018, η TCL έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη τεχνολογίας Mini LED και έχει γίνει ένας πραγματικός πρωτοπόρος και ηγέτης στη βιομηχανία των Mini LED τηλεοράσεων. Φέτος, και πάλι, με τη φιλοδοξία να γίνει ο κορυφαίος παίκτης στον τομέα της τηλεόρασης Mini LED, η TCL έχει κάνει σημαντικές βελτιώσεις στην τεχνολογία TCL Mini LED και τα ολοκαίνουργια μοντέλα C93 Series και C83 Series Mini LED που προσφέρουν τώρα μια ακόμα καλύτερη οπτική εμπειρία στους χρήστες με υψηλή και ακριβή αντίθεση, υψηλή φωτεινότητα, και καλύτερη ομοιομορφία.

Μια κινηματογραφική ηχητική εμπειρία στο σπίτι με ήχο ONKYO και DolbyAtmos

Οι τηλεοράσεις της σειράς TCL C διαθέτουν ήχο ONKYO με Dolby Atmos. Ειδικά σχεδιασμένα για ευκρίνεια και ακρίβεια ήχου, τα ηχεία ONKYO επιτρέπουν μια πιο ρεαλιστική εμπειρία ήχου Dolby Atmos στο σπίτι: είτε πρόκειται για οικείο διάλογο είτε για σύνθετο τοπίο ήχου, κάθε λεπτομέρεια ζωντανεύει σε πλούσια ευκρίνεια και βάθος, για έναν κρυστάλλινο ήχο.

Η σειρά TCL C93 διαθέτει το υψηλής ποιότητας σύστημα ήχου ONKYO 2.1.2 με ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία ONKYO ευθείας κατεύθυνσης, ειδικό ηχείο μπάσου και δύο κάθετα ηχεία άνω κατεύθυνσης για να απολαύσετε την κατακόρυφη λειτουργία του ήχου Atmos.

Από την άλλη, η σειρά TCL C83 διαθέτει μια καθηλωτική λύση ήχου ONKYO 2.1 με ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία ONKYO. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει επίσης ένα ειδικό ηχείο μπάσων που βρίσκεται στο πίσω μέρος της τηλεόρασης για να προσφέρει έναν ήχο ποιότητας κινηματογράφου που μεταφέρει την κινηματογραφική εμπειρία στην επόμενη διάσταση.

Ατελείωτη ψυχαγωγία με Google TV

Η πλήρης νέα σειρά τηλεοράσεων C Series της TCL είναι τώρα Google TV, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν εύκολα το αγαπημένο τους περιεχόμενο (ταινίες, εκπομπές, τηλεοπτικά επεισόδια κ.λπ.) όλα σε ένα μέρος, καθώς και τις τελευταίες έξυπνες λειτουργίες που αναπτύχθηκαν από την TCL. Με το Google TV και το Google Assistant ενσωματωμένο στις νέες τηλεοράσεις της σειράς C, η TCL ανοίγει τώρα σε όλους τους χρήστες την πρόσβαση σε ατελείωτες δυνατότητες ψυχαγωγίας με το πιο προηγμένο σύστημα Smart TV και προσφέρει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο χάρη στον ενσωματωμένο φωνητικό έλεγχο hands-free.

Εκπληκτικές εικόνες σε μεγάλες τηλεοράσεις

Χάρη στις δυνατότητες καινοτομίας και παραγωγής της TCL, όλες οι σειρές TCL C και P περιλαμβάνουν τώρα ένα μοντέλο 75 ιντσών. Για να ενισχύσει περαιτέρω την καθηλωτική εμπειρία θέασης, η TCL λανσάρει επίσης δύο τηλεοράσεις 85 ιντσών (σειρά C73 και σειρά P73) καθώς και ένα extra-large μοντέλο 98 ιντσών για τη σειρά C73. Φέτος, η σειρά C της TCL θα είναι το επίκεντρο της οικιακής ψυχαγωγίας, με εξαιρετική ανάλυση HDR 4K.

Ένας premium και κομψός σχεδιασμός χωρίς πλαίσιο

Η TCL πάντα ανέβαζε τον πήχη στην αισθητική του σχεδιασμού τηλεοράσεων. Η πολυτελής αίσθηση της νέας σειράς TCL C δείχνει ένα κομψό αλλά και λειτουργικό bezeless σχέδιο που έρχεται με μια ταιριαστή μεταλλική βάση. Χωρίς πλαίσιο στο μπροστινό μέρος, αυτά τα ολοκαίνουργια μοντέλα προσφέρουν μια μεγαλύτερη εικόνα.

Το καθένα έχει τις ιδιαιτερότητές του για να ανταποκριθεί σε όλες τις προσδοκίες του καταναλωτή. Η σειρά C63 διαθέτει ρυθμιζόμενη βάση διπλής θέσης , επιτρέποντας την τοποθέτηση soundbar ή την τοποθέτηση αυτής της μεγάλης τηλεόρασης σε οποιαδήποτε επιφάνεια στο σπίτι. Οι σειρές C73, C83 και C93 διαθέτουν κομψή μεταλλική κεντρική βάση για εύκολη τοποθέτηση. Και ο ultra-slim σχεδιασμός των νέων νικητών Red Dot Design Award C83 και C93 Series τα καθιστά ένα κομψό κι ανθεκτικό κομμάτι που θα ταιριάξει σε οποιοδήποτε χώρο.

Γνωρίστε τη νέα σειρά TCL P

Για να παρέχει μια πλήρη τηλεοπτική σειρά με προηγμένη τεχνολογία, η TCL λανσάρει επίσης τη νέα σειρά P με τηλεοράσεις 4K HDR με Google TV: τη σειρά TCL P73 και τη σειρά P63.

Γνωρίστε τα νέα καθηλωτικά TCL soundbars

Η TCL κάνει ένα σημαντικό βήμα στον τομέα του ήχου με μια ολοκαίνουργια γκάμα καθηλωτικών και καινοτόμων soundbars που θα κυκλοφορήσει το 2022. Όλα αυτά τα νέα προϊόντα συγκεντρώνουν τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες και είναι οι τέλειοι σύντροφοι για τις τηλεοράσεις TCL, κάνοντας κάθε ακρόαση μια στιγμή πλήρους απόδρασης και απόλαυσης.

Η TCL λανσάρει τo νέο βραβευμένο με Red Dot Design Award Soundbar C935U: ένα κορυφαίο soundbar 5.1.2 Dolby Atmos με ασύρματο subwoofer, που ενισχύεται από την τεχνολογία RAY•DANZ, για να ταιριάζει με την ποιότητα εικόνας Dolby Vision των τηλεοράσεων TCL. Διαθέτοντας μοναδικά ηχεία που εκπέμπουν εκπληκτική ποιότητα ήχου, η αποκλειστική και βραβευμένη τεχνολογία RAY•DANZ δημιουργεί ευρύτερη και ομοιογενή ηχητική σκηνή (σε σύγκριση με τα κοινά soundbars) χωρίς καμία ψηφιακή επεξεργασία και χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, τη σαφήνεια ή την ακρίβεια του ήχου. Οι χρήστες θα απολαύσουν μια πραγματική εμπειρία οικιακού κινηματογράφου χάρη σε μια εξαιρετικά ευρεία ηχητική σκηνή (5 κανάλια ήχου, 3 ηχεία και ένα ασύρματο subwoofer) και το σύστημα Low Latency A/V Sync. Εύκολη σύνδεση και προσφέροντας ατελείωτη ψυχαγωγία, το TCL C935U θα είναι ο τέλειος σύντροφος για τις τηλεοράσεις TCL QLED Series C635 και C735.

Με την υποστήριξη του DTS Virtual X, το soundbar P733W με ασύρματο subwoofer προσφέρει 3D surround ήχο για να ακούτε κάθε λεπτομέρεια και να μετατρέπετε οποιαδήποτε ταινία, τηλεοπτική εκπομπή ή λίστα αναπαραγωγής σε μια καθηλωτική και πολυδιάστατη εμπειρία ήχου. Στο μεταξύ, το Dolby Audio προσφέρει πλούσιο, καθαρό και δυνατό ήχο στο σπίτι. Χάρη στην τεχνολογία AI-IN, οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν και να βελτιστοποιήσουν τον ήχο μόνο για το δωμάτιό τους ή για οποιοδήποτε άλλο περιβάλλον προσαρμόζοντας τη θέση του ήχου. Με τη λειτουργία Bass Boost, θα αισθανθούν επίσης τη στιγμιαία ενίσχυση των μπάσων με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Με την υποστήριξη των Bluetooth 5.2 + Sound Sync (TCL TV), το soundbar μπορεί να συνδεθεί εύκολα και ασύρματα στην τηλεόραση με χαμηλή καθυστέρηση. Επιπλέον, χάρη στην σύνδεση Bluetooth πολλαπλών συσκευών, οι χρήστες θα μπορούν να συνδέουν ταυτόχρονα δύο διαφορετικές έξυπνες συσκευές και να εναλλάσσονται απρόσκοπτα μεταξύ συσκευών.

To Soundbar TCL S522W προσφέρει εκπληκτικό και καθαρό ήχο χάρη για να προσφέρει αυτό που θα ήθελε ο καλλιτέχνης και να μοιραστεί μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Δοκιμασμένο και συντονισμένο στο βραβευμένο iLab στο Βέλγιο, αυτό το soundbar αναπτύχθηκε από την εσωτερική ομάδα της TCL που έχει εκτεταμένη τεχνογνωσία στον ήχο και τις ακουστικές εμπειρίες. Εξοπλισμένο με σύστημα 2.1 καναλιών soundbar με subwoofer, το TCL S522W προορίζεται να βελτιώσει την εμπειρία ψυχαγωγίας με εκπληκτικό ήχο. Έρχεται με τρεις διαφορετικούς τρόπους ακρόασης (Ταινία, Μουσική και Ειδήσεις). To soundbar είναι εξοπλισμένο με Bluetooth για εύκολη ασύρματη σύνδεση, ώστε οι χρήστες να μπορούν να μεταδίδουν την αγαπημένη τους μουσική ανά πάσα στιγμή συνδέοντας την έξυπνη συσκευή τους με αυτό. Μπορούν επίσης να επιλέξουν Βάση τοίχου & κάποιο έπιπλο τηλεόρασης για τοποθέτηση. Επιπλέον, μπορούν να το ελέγξουν χρησιμοποιώντας ένα απλό τηλεχειριστήριο soundbar ή το τηλεχειριστήριο TCL TV για μια πιο εύκολη χρήση.

Γνωρίστε τις Οικιακές Συσκευές TCL

Φέτος, η TCL παρουσιάζει τα πλυντήρια της σειράς P2, με προγράμματα ατμού για την εξάλειψη των πιο κοινών βακτηρίων και την εξασφάλιση των πιο υγιεινών αποτελεσμάτων και προστασίας. Το έξυπνο σύστημα αυτόματης λήψης νόσων υπολογίζει έξυπνα την ακριβή ποσότητα απορρυπαντικού, αποσκληρυντικού και νερού που είναι απαραίτητα για κάθε κύκλο. Το νέο πλυντήριο & στεγνωτήριο της σειράς TCL P2 διαθέτει επίσης το Πρόγραμμα Ανανέωσης Αέρα που αφαιρεί τις οσμές σε μόλις 25 λεπτά χωρίς να χρειάζεται απορρυπαντικό.

Επίσης, η TCL παρουσιάζει τα νέα premium & κομψά ψυγεία, με εργονομικό σχεδιασμό και αισιοδοξία στην κατανάλωση ενέργειας. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά τους είναι: anti-fingerprint ματ φινίρισμα inox, ψηφιακή οθόνη αφής, συναγερμοί (θερμοκρασία καταψύκτη, πόρτα ανοικτή), ευφυής έλεγχος θερμοκρασίας («έξυπνη λειτουργία»). Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αντιβακτηριακή τεχνολογία AAT της TCL.

Η TCL βασίζεται επίσης στην επιτυχία της γκάμας έξυπνων μικρών οικιακών συσκευών IoT που κυκλοφόρησαν στην Ευρώπη τον Δεκέμβριο του 2021, με νέα μοντέλα ηλεκτρικών σκουπών ρομπότ Sweeva με λειτουργίες σφουγγαρίσματος (Sweeva 3000M και 3500M) και καθαριστές αέρα Breeva (σειρά Breeva Pro 700 και 400) που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 2022 . Αυτές οι έξυπνες συσκευές TCL μπορούν να ελεγχθούν από την εφαρμογή TCL Home app και είναι επίσης συμβατές με το Google Assistant και το Amazon Alexa.

Κοιτάζοντας πίσω και μπροστά

Αυτά τα νέα προϊόντα είναι σταθερά σύμφωνα με τη νέα εμπορική ταυτότητα της TCL "Inspire Greatness". Η αποστολή της TCL παραμένει να κάνει τη ζωή των ανθρώπων πιο βολική και έξυπνη με προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστική τιμή, βάζοντας πάντα τους καταναλωτές πάνω από όλα. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η TCL θέλει να δοκιμάσει τα όρια του τι είναι δυνατό με την τεχνολογία και να διαδραματίσει βασικό ρόλο στη ζωή των καταναλωτών, εμπνέοντάς τους και βοηθώντας τους να απολαύσουν νέες εμπειρίες τρόπου ζωής στο σπίτι.

Από τότε που η TCL ξεκίνησε τα νέα προηγμένα έξυπνα προϊόντα και υπηρεσίες της το 2021, το μερίδιο αγοράς και η βασική ανταγωνιστικότητά της έχουν αυξηθεί και έχει επιτύχει σταθερά αποτελέσματα σε μια δύσκολη αγορά. Σύμφωνα με την Omdia, το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς των τηλεοράσεων TCL συνέχισε να αυξάνεται στο 11,5% το 2021, κατατάσσοντας την εταιρία σταθερά στο Νο 3 παγκοσμίως. Και τα παγκόσμια έσοδα από την TCL TV Business αυξήθηκαν κατά 24,3% από έτος σε έτος σε ΗΚ $49,27 δισεκατομμύρια (USD $6,3 δισεκατομμύρια). Βασιζόμενη στο πλεονέκτημα πρώτης κίνησης στον τομέα mini LED, η TCL σημείωσε σημαντική αύξηση στον όγκο πωλήσεων της έξυπνης οθόνης μεσαίου έως υψηλού επιπέδου: ο όγκος πωλήσεων της τηλεόρασης QLED και της τηλεόρασης Mini LED αυξήθηκε κατά 53,8% και 50,5% από έτος σε έτος, αντίστοιχα. Στην Ευρώπη, με την επιτυχία της σειράς QLED και Mini LED C για το 2021, η TCL είχε θεαματικά επιτεύγματα και υψηλή δυναμική ανάπτυξης, φθάνοντας σε έσοδα από πωλήσεις τηλεοράσεων TCL κατά 52,2% από έτος σε έτος.

Η TCL είναι πρωτοπόρος στη βιομηχανία Mini LED από το 2018 και θα συνεχίσει να προχωρά με σημαντικές τεχνολογικές βελτιώσεις στα ολοκαίνουργια μοντέλα TCL Mini LED, για να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία θέασης στους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Εκτός από το ότι είναι μια αγαπημένη μάρκα τηλεοράσεων, η TCL έχει επίσης ενισχύσει με επιτυχία τη γκάμα προϊόντων πολλαπλών κατηγοριών για τη δημιουργία πλήρους συνδεδεμένης κατοικίας χρησιμοποιώντας την καλύτερη τεχνολογία για τους καταναλωτές. Το 2022, η TCL θα επιταχύνει τη στρατηγική της για τις οικιακές συσκευές στην Ευρώπη και θα παρέχει μια αυξανόμενη σειρά οικιακών lifestyle προϊόντων για να ανταποκριθεί στις νέες προσδοκίες των καταναλωτών για υγιή διαβίωση και ευκολότερη ζωή στο σπίτι.

Σημείωση: ορισμένες δυνατότητες μπορεί να εξαρτώνται από το μέγεθος της οθόνης ή να εξαρτώνται από τη χώρα