CITROËN C3 AIRCROSS: Ακόμη πιο ελκυστικό με το πρόγραμμα δωρεάν αναβάθμισης εξοπλισμού «Upgrade Now»

CITROËN C3 AIRCROSS: Ακόμη πιο ελκυστικό με το πρόγραμμα δωρεάν αναβάθμισης εξοπλισμού «Upgrade Now»

H Citroën πιστή στην εταιρική της υπογραφή “Inspired By You”, αφουγκραζόμενη πάντα τις ανάγκες των πελατών της, δημιούργησε αποκλειστικά για το Citroën C3 Aircross, ένα νέο πρόγραμμα δωρεάν αναβάθμισης εξοπλισμού “Upgrade Now”.

To Compact SUV C3 Aircross, ανήκει στη μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη κατηγορία της Ελληνικής Αγοράς επιβατικών αυτοκινήτων και με το νέο πρόγραμμα “Upgrade Now”, έχει ως στόχο να αναδείξει τα δυνατά σημεία του και παράλληλα να προσφέρει ένα σημαντικό όφελος προς τον υποψήφιο πελάτη, εστιάζοντας στους παρακάτω τομείς:

  • SUV χαρακτήρας
  • Τεχνολογία
  • Άνεση και πολυχρηστικότητα
C3-Aircross_1.jpg

Tο ειδικό πακέτο αναβάθμισης εξοπλισμού θα προσφέρεται δωρεάν σε όλες τις εκδόσεις του C3 Aircross, περιλαμβάνοντας συγκεκριμένα στοιχεία εξοπλισμού ανάλογα την έκδοση.

To Πρόγραμμα “Upgrade Now” προσφέρει συνολικό όφελος έως και 2.300€ στον υποψήφιο πελάτη (ανάλογα την έκδοση).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroën ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroën, www.citroen.gr .

C3-Aircross_2.jpg
Copyright Alex Rank @ Continental ProductionsAlex Rank @ Continental Productions

Σχετικά με τη CITROËN

Η Citroën, από το 1919 έχει τοποθετηθεί στην καρδιά της αυτοκινητοβιομηχανίας παράγοντας αυτοκίνητα που έχουν γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία, κάνοντας τη Γαλλική μάρκα ιδιαίτερα δημοφιλή, με τεχνολογίες αιχμής, αλλά και με προηγμένες λύσεις μετακίνησης. Χαρακτηριστικό της Citroën είναι ότι ανέκαθεν αναγνώριζε εγκαίρως τις τάσεις της κινητικότητας ανά εποχή και προσάρμοζε ανάλογα τα νέα της μοντέλα. Μια μάρκα που τολμά και καινοτομεί, η Citroën τοποθετεί την ηρεμία και την ευημερία στο επίκεντρο της εμπειρίας των πελατών της και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μοντέλων, που συνδυάζουν τη ξεχωριστή σχεδίαση με την κορυφαία άνεση για τους επιβάτες, από το ξεχωριστό Ami, ένα premium αντικείμενο ηλεκτρικής κινητικότητας σχεδιασμένο για την πόλη, μέχρι SUVs που προκαλούν για περιπέτεια, καθώς και επαγγελματικά οχήματα, τα περισσότερα από τα οποία διατίθενται σε ηλεκτρικές ή επαναφορτιζόμενες υβριδικές εκδόσεις. Η Citroën καταφέρνει και κάνει τη διαφορά από τις υπόλοιπες ευρείας παραγωγής μάρκες, καθώς προσφέρει ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους ιδιώτες και επαγγελματίες πελάτες της, με παρουσία σε 101 χώρες, με ένα δίκτυο 6.200 σημείων πώλησης και εξυπηρέτησης σε όλο τον κόσμο.

C3-Aircross_3.jpg
Copyright Alex Rank @ Continental ProductionsAlex Rank @ Continental Productions