Ναι, μία αντλία θερμότητας αέρα και νερού θα δημιουργήσει το πιο cozy περιβάλλον

Ναι, μία αντλία θερμότητας αέρα και νερού θα δημιουργήσει το πιο cozy περιβάλλον

Πώς θα δημιουργήσεις ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον για τα κρύα χειμωνιάτικα βράδια στο σπίτι;

Όσο η θερμοκρασία μειώνεται και οι μαζώξεις εντός σπιτιού παρέα με τις κολλητές -είτε για το binge watching της αγαπημένης μας σειράς, είτε για chit-chat σχετικά με τα νέα των ημερών- αυξάνονται, ένα είναι το ερώτημα που τριγυρνάει συνεχώς στο μυαλό μας: «Πώς θα δημιουργήσουμε ένα cozy και ζεστό περιβάλλον για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα;». Ειδικά αυτή την εποχή, που η everyday routine μας συνεπάγεται ατελείωτες ώρες στους δρόμους της πόλης, το σπίτι μας είναι κάτι σαν «καταφύγιο», επομένως η ζεστασιά που αποπνέει είναι προϋπόθεση για να αισθανόμαστε ασφάλεια και θαλπωρή.

Πόσο εύκολο είναι, ωστόσο, να βρούμε την ιδανική λύση θέρμανσης, που όχι μόνο θα ανταποκρίνεται στο budget μας, αλλά συγχρόνως θα μας προσφέρει τη ζεστασιά που αναζητάμε στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας; Κι όμως αγαπητή Queenette, το μόνο που χρειάζεται είναι να ανακαλύψουμε εκείνο που τα έχει «όλα σε ένα» και ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του προσωπικού μας χώρου, μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων θέρμανσης.

Άλλωστε, για το ιδανικό κλίμα ζεστασιάς στο σπίτι μας δεν χωράνε δεύτερες σκέψεις! Αρκεί να φροντίσεις και εσύ για το μέρος που ζεις, με μία ανανεωμένη λύση οικιακής θέρμανσης, που θα κάνει το απόλυτο match στις ανάγκες σου, μέσα από τα οφέλη και τις δυνατότητες της. Αναρωτιέσαι ποια είναι αυτή; Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να σου συστήσουμε τις αντλίες θερμότητας αέρα και νερού LG THERMA V, που αντικαθιστούν τους λέβητες αερίου, χάρη στη βιώσιμη τεχνολογία που βοηθάει να μειώσεις τους λογαριασμούς θέρμανσης του σπιτιού σου. Εσύ ακόμη το σκέφτεσαι; Συνέχισε να διαβάζεις και πολύ γρήγορα θα πειστείς πως πρόκειται για την ιδανική λύση θέρμανσης!

Πώς μία αντλία θερμότητας θα σου «λύσει τα χέρια»;

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αυτόν τον χειμώνα να αποκτήσεις καλές συνήθειες με τη δύναμη της τεχνολογίας, μειώνοντας όχι μόνο τους λογαριασμούς σου αλλά και το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα; Εάν ένας πιο eco-friendly τρόπος ζωής είναι ήδη ζητούμενο στην καθημερινότητά σου, ετοιμάσου να στραφείς προς έναν ακόμη πιο «πράσινο» τρόπο ζωής.

Και όλα αυτά με την αντλία θερμότητας αέρα και νερού LG THERMA V, που παρέχει θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό για ένα αποδοτικό, άνετο σπίτι, αντικαθιστώντας τους λέβητες αερίου και πετρελαίου με μία ανανεώσιμη τεχνολογία και μειώνοντας την εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα με την αξιοποίηση ενός συνδυασμού 25% ηλεκτρικής ενέργειας και 75% θερμότητας εξωτερικού αέρα.

Ποια από εμάς άλλωστε, δεν έχει ξοδέψει πολύτιμο χρόνο περιμένοντας να ζεσταθεί το νερό για να απολαύσει ένα χαλαρωτικό ντους ή δεν έχει βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να περιμένει υπομονετικά έως ότου να ζεσταθεί το σπίτι της, ενώ έχει περάσει μία έντονη ημέρα στη δουλειά; Κι όμως η LG μας δίνει την ιδανική λύση για να αφήσουμε τον stressful εαυτό μας εκτός σπιτιού, απολαμβάνοντας τη ζεστασιά του προσωπικού μας χώρου κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας.

Τα extra οφέλη που θα δημιουργήσουν το πιο cozy περιβάλλον

Εάν ζητάμε κάτι από το μέσο θέρμανσης του σπιτιού μας, είναι αποδοτικότητα και εξοικονόμηση. Η σειρά LG Therma V λοιπόν, μας προσφέρει και τα δύο σε ένα. Πώς; Με μια μεγάλη ποικιλία επιλογών εξοικονόμησης ενέργειας που εκσυγχρονίζουν το σύστημα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού στο σπίτι μας. Διότι, η θερμότητα δεν παράγεται με καύση, αλλά απορροφάται από τον αέρα του περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης.

Τι κι αν έξω η θερμοκρασία φτάσει έως και -25 βαθμούς κελσίου, η αντλία θερμότητας μπορεί να προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 80%, ενώ την ίδια ώρα έχει τη δυνατότητα να παράγει νερό έως 65ΟC, χωρίς την ανάγκη χρήσης ηλεκτρικών αντιστάσεων. Ενώ για εσένα, που εκτός από ενέργεια, θέλεις να εξοικονομείς και χρόνο, μάθε πως η σειρά LG Therma V, προσφέρει έξυπνο έλεγχο για πιο απλή παρακολούθηση και διαχείριση όπου και εάν βρίσκεσαι, καθώς και 100% συμβατότητα με σώματα καλοριφέρ και ενδοδαπέδια θέρμανση. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο Queenette; Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν, να έχεις τη δυνατότητα ένταξης, όποιας αντλίας θερμότητας και εάν επιλέξεις, στο πρόγραμμα επιδότησης Εξοικονομώ – Αυτονομώ, ώστε να βοηθήσεις ακόμα περισσότερο τον προϋπολογισμό σου;

Και για εσένα που θέλεις να γνωρίζεις κάθε «μυστικό» που ευθύνεται για το πιο ζεστό περιβάλλον που είχες ποτέ στο σπίτι σου, αρκεί να γνωρίζεις πως η αντλία θερμότητα της LG διαθέτει το νέο ψυκτικό υγρό R32, που είναι ιδιαίτερα αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον, προσφέροντας μία πιο πράσινη και ενεργειακά αποδοτική λύση θέρμανσης.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως η ενεργειακή κλάση A+++ του R32 επιτρέπει στην αντλία θερμότητας Therma V να επιτύχει υψηλό εποχιακό συντελεστή απόδοσης στη θέρμανση.

Πες «ναι» στη λύση της αντλίας θερμότητας LG THERMA V που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του χώρου σου και ξεκίνα να ζεις πιο βιώσιμα. Αρκεί να μπεις τώρα στο site https://www.lg.com/gr/business και να επικοινωνήσεις απευθείας με την LG Electronics Hellas με email ή μέσα από την γραμμή επικοινωνίας 801 11500400 * για να μάθεις περισσότερα.