Τι σημαίνει αν κάνει like στα Instagram stories σου

Τι σημαίνει αν κάνει like στα Instagram stories σου

Όλα όσα θες να μάθεις για το νέο χαρακτηριστικό της δημοφιλούς εφαρμογής.

Η αλήθεια είναι πως κάθε ενημέρωση του Instagram φέρνει μια νέα ψηφιακή λειτουργία προς αποκωδικοποίηση. Σημαίνει κάτι η σειρά των θεατών στα stories μας Instagram; Γιατί εμφανίζεται πάντα το όνομα του ατόμου που θες στην ανάρτηση κάποιου άλλου;

Είναι δύσκολο να μην αναρωτιέσαι γιατί βλέπεις διάφορες αλληλεπιδράσεις και αυτό κορυφώθηκε από τότε που η εφαρμογή μας έδωσε τη δυνατότητα να κάνουμε like στα stories.

Τι σημαίνει το like στα Instagram-stories σου

Αρκετοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα «μου αρέσει« στο Story είναι ο νέος τρόπος φλερτ και άλλοι πιστεύουν ότι είναι ένα αυστηρά φιλικό χαρακτηριστικό. Στις 14 Φεβρουαρίου 2022, η ενημέρωση του Instagram περιλάμβανε τη δυνατότητα να κάνεις ιδιωτικά like στις Ιστορίες κάνοντας κλικ σε ένα μικρό κουμπί καρδιάς στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

Όταν κάνεις ένα like στο Story, αυτό είναι ορατό μόνο στο άτομο που δημοσίευσε την ιστορία. Οι χρήστες μπορούν να δουν σε ποιον άρεσε η Ιστορία τους στην οθόνη ειδοποιήσεών τους ή όταν ελέγχουν τους θεατές της Ιστορίας τους, καθώς όσοι τους άρεσε θα έχουν προτεραιότητα στην κορυφή της λίστας με μια καρδιά δίπλα στα ονόματα χρήστη τους.

Αυτά τα «μου αρέσει» δεν είναι ορατά σε άλλους χρήστες. Το like θα μπορούσε απλώς να σημαίνει ότι κάποιος εντυπωσιάστηκε από τη φωτογραφίας σου ή μήπως αποτελεί ένδειξη πως αυτό το άτομο σε φλερτάρει;

Τι συνέβη τελικά με το Instagram; Η μαζική αναστολή λογαριασμών και η απάντηση της εταιρίας

Αυτό έχει κάνει πολλούς να σκεφτούν υπερβολικά τι σημαίνει ή τι δεν σημαίνει όταν κάποιος κάνει ένα like στο Story τους. Η συζήτηση έφτασε στο TikTok και ορισμένοι χρήστες όπως η @eviemommy έχουν μοιραστεί τις απόψεις τους.

Η δημοφιλής χρήστης της εφαρμογής δημοσίευσε ένα selfie βίντεο στο οποίο ανέφερε: «Το να αρέσεις στο Instagram Story κάποιου είναι φλερτ». Το βίντεό της έχει σήμερα περισσότερα από 472.000 likes και αμέτρητα σχόλια. Σύμφωνα με τον ιστότοπο δεδομένων YouGov, ένας στους πέντε ανθρώπους παγκοσμίως το 2022 παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για φλερτ και ραντεβού.

«Το πρόβλημα είναι ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι κάποιος τους φλερτάρει όταν απλώς απαντά σε μια ιστορία. Είναι δύσκολο να καταλάβεις τη διαφορά», υποστηρίζει στο bustle.com η Lindsey Metselaar, παρουσιάστρια του επιτυχημένου podcast γνωριμιών «We Met At Acme».

Το μόνο σίγουρο είναι πως το αληθινό κίνητρο πίσω από ένα like στο story το γνωρίζει μόνο το άτομο που το πάτησε ωστόσο αυτή η πράξη κάνει μερικούς ανθρώπους να αισθάνονται διάφορα συναισθήματα.

Πηγή κεντρικής: pexels.com