Clean Girl Look: Ένας οδηγός για εσένα που θέλεις να νιώθεις FreshUp και περιποιημένη κάθε στιγμή

Clean Girl Look: Ένας οδηγός για εσένα που θέλεις να νιώθεις FreshUp και περιποιημένη κάθε στιγμή

Ο FreshUp «σύμμαχος» που ήθελες. 

Το βλέπεις παντού σχεδόν κάθε μέρα, ως hashtag στα social media, στα TikTok tutorial των πιο δημοφιλών beauty influencers, στις καθημερινές εμφανίσεις των αγαπημένων σου IT-girls, όπως η Hailey Bieber, η Gigi Hadid και η Kendall Jenner. Ο λόγος, φυσικά, για το clean girl look ή αλλιώς, clean girl aesthetic, το κορυφαίο beauty και fashion trend αυτήν τη στιγμή, το οποίο υπόσχεται πως αν το υιοθετήσεις, θα νιώθεις και θα δείχνεις fresh και περιποιημένη κάθε στιγμή.

Μία λαμπερή επιδερμίδα με μία υποψία ρουζ, ένα αυστηρό slick back χτένισμα, τα πιο glossy χείλη, ένα λεπτό ζευγάρι ορθογώνια ή cat eye γυαλιά ηλίου, μερικά χρυσά κοσμήματα και ένα πρακτικό baguette τσαντάκι περασμένο στον ώμο, είναι μερικές από τις λεπτομέρειες που θα σου χαρίσουν προσεγμένα clean girl look. Ωστόσο, αρκούν μόνο αυτά; Φυσικά και όχι, αφού στην πραγματικότητα, το clean girl aesthetic είναι κάτι που πηγάζει από μέσα σου και εκφράζει με έναν stylish τρόπο το ότι νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου.

Και αν αναρωτιέσαι πώς θα νιώθεις όμορφα κάθε στιγμή, ακόμη και σε μία πολυάσχολη καθημερινότητα με έντονο άγχος, πολλές μετακινήσεις, υποχρεώσεις εντός και εκτός γραφείου, να ξέρεις πως ετοιμάσαμε για εσένα έναν ολοκληρωμένο οδηγό με τα essentials για το απόλυτο clean girl look. Από τα προϊόντα skin care και μακιγιάζ στα ρούχα και το πολύτιμο FreshUp gadget: Παρακάτω θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να αισθάνεσαι καλά και να εκπέμπεις αυτό το ακαταμάχητο feeling και στους γύρω σου.

Minimal, απλότητα, πρακτικότητα και έξτρα λάμψη με bold κοσμήματα

Μπορεί να μην έχεις μία ευρύχωρη walk-in ντουλάπα, όπως η Kendall, ωστόσο, είναι πολύ εύκολο να αποκτήσεις εξίσου προσεγμένες, effortless, clean girl εμφανίσεις όπως οι δικές της. Πώς θα τα καταφέρεις; Συνθέτοντας look με μία «less is more» προσέγγιση και επιλέγοντας κυρίως γήινες αποχρώσεις, ανατρέποντας μία κλασική preppy εμφάνιση με ένα ζευγάρι chunky sneakers, επενδύοντας σε ασορτί, μονόχρωμα ή εμπριμέ deux pieux, baguette ή oversized τσάντες και σε χρυσά, bold κοσμήματα, τα οποία θα προσδώσουν μία διακριτική λάμψη στις εμφανίσεις σου. Σε κάθε περίπτωση, η απλότητα και ο μινιμαλισμός είναι οι έννοιες που θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις αυθεντικά clean girl outfits, τα οποία δεν «φλυαρούν» και θα σε συντροφεύουν από το νωρίς το πρωί στο γραφείο, μέχρι αργά το απόγευμα στις after work συναντήσεις.

Ο FreshUp «σύμμαχος» που φρεσκάρει τα ρούχα σου με μία μόνο κίνηση

Όσο καλοντυμένη ή elegant και αν είσαι, όταν τριγυρίζεις όλη μέρα στους δρόμους της πόλης, μπαινοβγαίνεις σε meetings, βαγόνια του τρένου και σε καταστήματα, τα ρούχα σου συγκεντρώνουν δυσάρεστες οσμές από το σώμα σου και τους χώρους στους οποίους βρίσκεσαι. Και παρότι στους άλλους δεν γίνεται πάντα αντιληπτό, εσύ δεν αισθάνεσαι όμορφα, γνωρίζοντας πως τα ρούχα σου έχουν χάσει τη φρεσκάδα τους. Είναι οι φορές που θέλεις να μπεις επειγόντως στο ντους και έπειτα να φορέσεις μία νέα αλλαξιά, αλλά το πρόγραμμά σου δεν σου το επιτρέπει. Τι μπορείς να κάνεις για αυτό;

Να έχεις πάντα και παντού μαζί σου το φορητό, εύχρηστο gadget φρεσκαρίσματος ρούχων, FreshUp, μία μικρή, ελαφριά συσκευή που χάρη στην τεχνολογία Bosch Plasma απομακρύνει με ασφάλεια τις δυσάρεστες οσμές του σώματος, του φαγητού, του τσιγάρου και των κατοικίδιων από τα υφάσματα, χωρίς τη χρήση χημικών, απορρυπαντικού ή νερού. Πιο αναλυτικά, τα σωματίδια πλάσματος εισχωρούν στις ίνες του υφάσματος, διασπώντας με φυσικό τρόπο τα μικροσωματίδια που προκαλούν τις δυσάρεστες οσμές και εξουδετερώνοντας αποτελεσματικά τους ιούς και τα βακτήρια έως και 99,9%*, οπότε τα ρούχα σου ανανεώνονται ουσιαστικά και σε βάθος, αμέσως, με μία μόνο κίνηση.

Extra tip: Να ξέρεις πως εκτός από τα ρούχα σου, το FreshUp της Bosch σε βοηθά να φρεσκάρεις ακόμη και τα μαξιλάρια του καναπέ ή τα ριχτάρια σου!

Μία skin care routine που θα σε κάνει να λάμπεις από μέσα προς τα έξω

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως όσο περισσότερο σε φροντίζεις, τόσο πιο όμορφα θα αισθάνεσαι με τον εαυτό σου. Ακριβώς για αυτό, καλό θα ήταν να είσαι συνεπής σε μία ολοκληρωμένη skin care routine, η οποία θα σου χαρίζει μία καθαρή, απαλή και υγιή επιδερμίδα προσώπου, δηλαδή έναν «καμβά» που θα αναδείξεις με το κατάλληλο μακιγιάζ. Παρόλα αυτά, για να πετύχεις το ultimate clean girl μακιγιάζ, δεν θα προβείς σε υπερβολές, αλλά θα επιλέξεις ένα no makeup look, το οποίο απλώς θα τονίζει με φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τους έντονους τόνους και να επενδύσεις σε ένα αξιόπιστο foundation, το οποίο θα σου χαρίζει αποτελεσματική κάλυψη. Επιπλέον, προσθέτοντας μερικές πινελιές με ένα blush και ένα bronzer στη γραμμή των μαλλιών, τους κροτάφους και τη γέφυρα της μύτης, όχι μόνο θα «σμιλέψεις» τις γωνίες σου, αλλά θα φωτίσεις το πρόσωπό σου με μία sun-kissed απόχρωση, η οποία θα σε κάνει να δείχνεις αναζωογονημένη, fresh και αβίαστα προσεγμένη κάθε στιγμή.

Μην ξεχνάς πως σκοπός του clean girl look δεν είναι να μεταμορφωθείς σε ένα πιστό αντίγραφο των αγαπημένων σου ΙΤ-girls, αλλά να αποκτήσεις τον ίδιο ακαταμάχητο «αέρα» αυτοπεποίθησης που αποπνέουν και εκείνες. Βέβαια, για να καταφέρεις κάτι τέτοιο, χρειάζεται να απομακρύνεις τα «σημάδια» της καθημερινότητας, τα οποία σαμποτάρουν την επιθυμία σου για ένα αψεγάδιαστο clean girl look. Και με τη βοήθεια του FreshUp, του gadget που απομακρύνει τις οσμές από τα υφάσματα, οποιαδήποτε στιγμή, όπου και αν βρίσκεσαι, δεν υπάρχει αμφιβολία πως με μία μόνο κίνηση, δηλαδή όσο να ενεργοποιήσεις τη συσκευή, να ανάψει το μωβ φως και να περάσεις με πλάγιες κινήσεις τη συσκευή από τα ρούχα σου, θα έχεις καταφέρει να επανακτήσεις τη φρεσκάδα τους, αλλά και τη μοναδική αυτοπεποίθηση που σου προσφέρει ένα ανανεωμένο, fresh και προσεγμένο outfit, το οποίο «αγκαλιάζει» με στυλ τη σιλουέτα σου.

*Αποτελεσματικότητα ενάντια στα βακτήρια (π.χ. Staphylococci incl. MRSA and VRSA, Streptococci, Enterococci incl. VRE, E. coli bacteria incl. EHEC, EPEC, ETEC, EIEC, EAEC, ESBL/MRGN, DAEC) και στα μικρόβια (e. g. vaccinia virus, HBV, HCV, HIV, influenza H5N1, H1N1, έρπης, ιλαρά, λύσσα) που επιβεβαιώνεται από το ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο Hygcen στη Γερμανία, σύμφωνα με τα τεστ [2021-2948, 2021-2949; SN 32436] και [2021-2827, 2021-2828; SN 32436] που διεξήχθησαν για τον όμιλο BSH Hausgeräte GmbH. Έως και 99,9% μείωση των βακτηρίων και των μικροβίων μετά από 1 λεπτό χρήσης του FreshUp σε μεταξωτό ύφασμα και μετά από 5 λεπτά σε βαμβακερό ύφασμα. Οι οργανισμοί που χρησιμοποιήθηκαν για την αποτελεσματικότητα των τεστ: E. coli και S. aureus, τροποποιημένο Vaccinia Virus Ankara (MVA).