Φτιάξε το τέλειο καλοκαιρινό πρωινό

Φτιάξε το τέλειο καλοκαιρινό πρωινό

To μόνο που θα χρειαστείς είναι μια καφετιέρα και μερικές βασικές συσκευές.

Αν και το πρωί είναι από τις δροσερότερες στιγμές της μέρας ακόμα και όταν έχει καύσωνα, η ιδέα να σταθείς μπροστά στα μάτια της κουζίνας για να φτιάξεις το οτιδήποτε, είναι μάλλον απωθητική. Το πιο πιθανό είναι να διαλέξεις κάτι δροσερό, όπως γάλα με δημητριακά ή ένα κομμάτι κέικ, παρά να μπεις στην διαδικασία να μαγειρεύεις.

Αν όμως επιμένεις να ετοιμάσεις το πρωινό σου με μεγαλύτερη φροντίδα και να απολαύσεις κάτι πιο περίτεχνο για να ξεκινήσεις τη μέρα σου, υπάρχουν λύσεις χωρίς μάλιστα να χρειαστεί καν να ανάψεις το μάτι της κουζίνας: Αvocado toast, ψημένα σάντουιτς με διάφορα υλικά, θρεπτικά smoothies, δροσεροί χυμοί. Η λίστα είναι ατελείωτη και το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια καφετιέρα και μερικές βασικές συσκευές, από αυτές που σου παρουσιάζουμε παρακάτω.

Krups Καφετιέρα Espresso Αυτόματη EA8155

Αυτόματη καφετιέρα espresso EA8155 από την Krups με ισχύ 1450W και ενσωματωμένο μύλο χωρητικότητας 260gr για να απολαμβάνεις την «ιεροτελεστία» του καφέ από την αρχή μέχρι και το τέλος! Είναι εξοπλισμένη με το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα KRUPS Compact Thermoblock, που αποτυπώνει την πραγματική γεύση του καφέ. Έχει κομψό design, χωρητικότητα δοχείου 1.7Lt και LCD οθόνη για εύκολη χρήση. Η λειτουργία «Αγαπημένα» θυμάται τις δύο πιο αγαπημένες σου συνταγές. Πλήρως αυτοματοποιημένα λοιπόν, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού θα στις σερβίρει… στην κούπα σου! Με αυτήν την απλή διαδικασία το πρωινό σου καφεδάκι, γίνεται η πιο εύκολη υπόθεση!

Krups Καφετιέρα Φίλτρου KM3210 Aroma Plus

Πώς θα σου φαινόταν αν κάθε πρωί στον πάγκο της κουζίνας σου σε περίμενε έτοιμο το αγαπημένο σου ζεστό καφεδάκι; Η καφετιέρα φίλτρου KM3210 της Krups σου υπόσχεται να κάνει τη φαντασία σου πραγματικότητα, αφού με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού μπορεί να ετοιμάσει έως και 15 φλυτζάνια καφέ! Και επειδή… για τον πρώτο καφέ της ημέρας όλοι μας είμαστε ανυπόμονοι, σε περίπτωση που θες να σερβίρεις προτού ολοκληρωθεί η εκχύλιση, η ροή σταματά αυτόματα ώστε να μην πηγαίνει χαμένη ούτε σταγόνα από τον αγαπημένο σου καφέ! Η καινούρια σου καφετιέρα έχει φροντίσει να διατηρεί το περιεχόμενο της κανάτας της στην ιδανική θερμοκρασία για 30 ολόκληρα λεπτά. Έτσι μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου ζεστό, όπως ακριβώς τον θες, ακόμα κι αν δεν επιθυμείς να τον σερβίρεις στο φλυτζάνι σου αμέσως μετά το τέλος της εκχύλισης!

Bosch Αποχυμωτής MES3500

Ο αποχυμωτής MES3500 της Bosch με ισχύ 700W, διαθέτει δοχείο συλλογής πολτού, για να μη βάζεις όριο στην απόλαυση του αγαπημένου σου φρουτοχυμού! Το XL στόμιο πλήρωσης υποδέχεται μεγάλα κομμάτια φρούτων και λαχανικών. SafetyStop και DripStop αποτρέπουν τα ατυχήματα λόγω απροσεξίας και τη διαρροή χυμού αντίστοιχα! Ένας well being σύμμαχος μόλις έκανε… στάση στον πάγκο της κουζίνας σου!

Izzy Αποχυμωτής & Μπλέντερ J82

Το μπλέντερ J82 της Izzy είναι μια συσκευή με διπλό ρόλο, καθώς λειτουργεί και ως αποχυμωτής και ως smoothies maker. Η ισχύς της φτάνει τα 700W, που σου εξασφαλίζει τη δυνατότητα πολτοποίησης φρούτων και λαχανικών, χωρίς να κάνεις κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία. Διαθέτει 2 ταχύτητες για να επιλέγεις εσύ κάθε φορά την κατάλληλη που θα τεμαχίσει τα προϊόντα σου και θα σου σερβίρει τονωτικούς χυμούς και απολαυστικά smoothies. Μια συσκευή με τόσες λειτουργίες, θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σου μέσα στην κουζίνα!

Tefal Σαντουϊτσιέρα GC2050

Η δυνατή τοστιέρα της Tefal GC2050 με τα 1600 Watt σου δίνει την δυνατότητα ψησίματος σε 2 θέσεις. Η μεγάλη αντικολλητική επιφάνεια ψησίματος της 30x18cm σε βοηθά στο ψήσιμο χωρίς κόπο και χρόνο. Οι αποσπώμενες πλάκες της και η δυνατότητα χρήση τους στο πλυντήριο πιάτων κάνουν τον καθαρισμό τους εύκολο και χωρίς άγχος. Εσύ απλά ετοίμασε το σάντουιτς με τα υλικά της αρεσκείας σου και βάλε την στην πρίζα!

Smeg Φρυγανιέρα TSF03CREU

Μπεζ Smeg φρυγανιέρα 2+2 θέσεων TSF03CREU με ισχύ 2000w για φρυγανισμένο, λαχταριστό ψωμί σε χρόνο dt! Διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης του θερμοστάτη σε έξι επίπεδα για να απολαμβάνεις το ψωμί σου όσο τραγανό θες, ενώ μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και για απόψυξη, αναθέρμανση και bagels! To 50’s style της θα ταιριάξει τέλεια σε κάθε κουζίνα ενώ παράλληλα θα αναβαθμίσει το στυλ του χώρου σου!