Η φροντίδα των ρούχων σου στα «χέρια» της τεχνολογίας: Το πλυντήριο – στεγνωτήριο που χρειάζεσαι

Η φροντίδα των ρούχων σου στα «χέρια» της τεχνολογίας: Το πλυντήριο – στεγνωτήριο που χρειάζεσαι

Ένας λόγος παραπάνω, η εποχή της αναζήτησης της βιωσιμότητας που ζούμε: Θέλεις τα ρούχα σου, που για να δημιουργηθούν χρειάζονται πολύτιμους φυσικούς πόρους.

Κάθε σύγχρονη γυναίκα ενδιαφέρεται για τα ρούχα της και τη φροντίδα τους. Είτε είσαι fashion icon που ακολουθεί πιστά τις επιταγές της μόδας είτε προτιμάς το άλλο άκρο και κανένα trend δεν μπορεί να επηρεάσει το στυλ που έχεις διαμορφώσει για τον εαυτό σου, τα ρούχα σου θέλεις να είναι και να φαίνονται ακριβώς όπως τα προτιμάς.

Ένας λόγος παραπάνω, η εποχή της αναζήτησης της βιωσιμότητας που ζούμε: Θέλεις τα ρούχα σου, που για να δημιουργηθούν χρειάζονται πολύτιμους φυσικούς πόρους και για να φτάσουν μέχρι τη ντουλάπα σου «εκπέμπουν» ρύπους στην ατμόσφαιρα, να αντέχουν στον χρόνο και να μην φθείρονται από το πλύσιμο. Αυτό σημαίνει να τα πλένεις και να τα στεγνώνεις με τον κατάλληλο τρόπο, με την «εγγύηση» των ειδικών: Διότι, η σύγχρονη τεχνολογία σού προσφέρει την ευκαιρία να χρησιμοποιείς για τη φροντίδα των ρούχων σου τα υπερσύγχρονα πλυντήρια – στεγνωτήρια της LG.

Συσκευές που αναβαθμίζουν την καθημερινότητά σου

Αυτό που θέλεις και αναζητάς λοιπόν σήμερα από τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές του σπιτιού σου είναι να ενσωματώνουν προηγμένη τεχνολογία – ακριβώς όπως οι συσκευές της LG, που αναγνωρίζεται διεθνώς ως μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες ηλεκτρικών ειδών. Η LG μπορεί να σού προσφέρει την εμπειρία χρήσης για το πλυντήριο και το στεγνωτήριό σου, σε μία συσκευή – μία συσκευή που δημιουργήθηκε για να ταιριάζει στον χώρο σου (καθώς διατίθεται και σε slim διαστάσεις[1]), καλύπτοντας στο έπακρο κάθε σου ανάγκη σχετικά με το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων.

image002.jpg

Με το πάτημα ενός κουμπιού, τα ρούχα σου πλένονται εις βάθος και στη συνέχεια στεγνώνουν, διατηρώντας την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους – τι άλλο να ζητήσεις από μια συσκευή;

Αυτό που θέλεις να ζητήσεις επιπλέον είναι η συσκευή που θα επιλέξεις να «ταιριάζει στις ανάγκες σου», δηλαδή να χωράει τα ρούχα που θέλεις να πλύνεις. Πρέπει λοιπόν να γνωρίζεις ότι τα πλυντήρια – στεγνωτήρια της LG διατίθεται σε πολύ μεγάλο εύρος, με χωρητικότητα που μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες ενός ατόμου, αν είσαι single και ζεις μόνη ή και όλης της οικογένειάς σου, αν είσαι μανούλα, με κάδο για έως 13 κιλά για πλύση και έως 7 κιλά για στέγνωμα[2]!

Τεχνολογίες αιχμής σε μία συσκευή για να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά

Ας δούμε πιο αναλυτικά ποιες είναι οι τεχνολογίες που κάνουν τα πλυντήρια – στεγνωτήρια της LG πραγματικά ξεχωριστά, ξεκινώντας από τα «βασικά», δηλαδή το μοτέρ: Τα πλυντήρια – στεγνωτήρια της LG διαθέτουν Inverter Direct Drive Μοτέρ που μειώνει τους κραδασμούς και τον θόρυβο. Επιπλέον, το μοτέρ αυτό βελτιώνει την απόδοση του πλυσίματος και την αντοχή ενώ, αξίζει να γνωρίζεις ότι παρέχεται με 10 χρόνια εγγύηση*.

Συνεχίζοντας με τις κορυφαίες ιδιότητες των συσκευών αυτών, θα σου πούμε πως χάρη στην τεχνολογία TurboWash™ 360°, επιλεγμένα μοντέλα πλένουν τα ρούχα σου ολοκληρωμένα, σε πολύ λιγότερο χρόνο. Ουσιαστικά, χάρη στη συγκεκριμένη τεχνολογία, η συσκευή αξιοποιεί πίδακες νερού και απορρυπαντικού, που εκτοξεύονται σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις, προσφέροντάς σου ουσιαστικά πεντακάθαρα ρούχα, πιο γρήγορα.

1703077691719-182210896-image003.jpg

Επιλεγμένα μοντέλα πλυντηρίων – στεγνωτηρίων της LG, επίσης, διαθέτουν τεχνολογία ezDispense™, η οποία καθορίζει αυτόματα τη δόση του απορρυπαντικού, ώστε να έχεις τη μέγιστη καθαριότητα, χωρίς σπατάλη. Επιπλέον, έτσι μειώνεται η πιθανότητα παρουσίας υπολειμμάτων απορρυπαντικού μετά το ξέβγαλμα, ενώ εσύ ξεγνοιάζεις από το να πρέπει να προσθέτεις απορρυπαντικό σε κάθε πλύση.

Επιπλέον με την τεχνολογία Steam™+ & Φροντίδα για τις ζάρες, εξαλείφεται υψηλό ποσοστό αλλεργιογόνων που πιθανόν παραμένουν στα ρούχα σου[3]. Επίσης, σού γλιτώνουν χρόνο από το σιδέρωμα, καθώς μειώνονται οι ζάρες – ακόμα μία έννοια λιγότερη για εσένα!

Αυτό που κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη διαφορά σχετικά με τα πλυντήρια – στεγνωτήρια της LG είναι το γεγονός πως ως smart συσκευές, ενσωματώνουν την τεχνολογία ThinQ™ για να χειρίζεσαι τη συσκευή εξ’ αποστάσεως με σύνδεση Wi-Fi, αλλά και να «κατεβάσεις» πρόσθετα προγράμματα πλύσης αλλά και την AI τεχνολογία AI DD™[4]. Ουσιαστικά, η συσκευή «μαθαίνει» τα ρούχα σου και τη φροντίδα που χρειάζονται, δίνοντάς σου τον έλεγχο του κύκλου πλύσης ανά πάσα στιγμή. Το AI DD™ «καταλήγει» στην καταλληλότερη κίνηση πλύσης που ταιριάζει στα ρούχα σου, συμβάλλοντας στη μείωση της φθοράς τους, αφού μπορεί να ανιχνεύει το βάρος και την απαλότητα του υφάσματος.

image004.jpg

Οι συσκευές μας γίνονται «έξυπνες», ενσωματώνουν σύγχρονες τεχνολογίες και μας οδηγούν στο βιώσιμο αύριο: Με τα πλυντήρια – στεγνωτήρια της LG η ζωή μας αναβαθμίζεται και τα ρούχα μας κερδίζουν τη φροντίδα που τους αξίζει!

*2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στο μοτέρ.

[1] Διαστάσεις LG προϊόντος (Π-Β-Υ mm): 600x475x850

[2] Η χωρητικότητα διαφέρει ανά μοντέλο.

[3] Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.

[4] Το AI DD™ είναι διαθέσιμο σε 3 κύκλους (Βαμβακερά, Μεικτά και Εύκολο Σιδέρωμα).