Hi-tech πακέτο άσκησης από την Nike και την Apple

Hi-tech πακέτο άσκησης από την Nike και την Apple

Ασκηθείτε εύκολα και αποτελεσματικά, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Για να είσαι υγιής πρέπει να γυμνάζεσαι, αν όχι καθημερινά, σίγουρα σε συχνή βάση και χωρίς δικαιολογίες και αναβολές. Ασχέτως αν προτιμάμε το γυμναστήριο ή την υπαίθρια άσκηση, με τους ξέφρενους ρυθμούς της καθημερινότητας μας είναι αρκετά δύσκολο να βρούμε το κίνητρο για να αφιερώσουμε ένα, μικρό έστω, κομμάτι της μέρας μας στο να γυμναστούμε. Η Nike και η Apple, όμως, αποφάσισαν να κάνουν κάτι για αυτό και να καταφέρουν να μας σηκώσουν από τον καναπέ.

Το Nike + iPod Sport Kit είναι ένα μοναδικό gadget, που όχι μόνο θα καταφέρει να σας βάλει στη διάθεση για άσκηση, αλλά θα σας δώσει και κίνητρο για να μην σταματήσετε.

Το Sport Kit περιλαμβάνει έναν ασύρματο αισθητήρα για τα Nike+ αθλητικά παπούτσια και έναν ασύρματο δέκτη για το iPod nano, καθώς και έντυπη τεκμηρίωση της λειτουργίας και της χρήσης τους. Τοποθετείτε τον αισθητήρα μέσα στην εσωτερική, ειδικά ενσωματωμένη «τσέπη» κάτω από τη σόλα του Nike+ και έπειτα τον δέκτη στην υποδοχή Dock (αν έχετε iPod touch δεύτερης γενιάς ή iPhone 3GS, ο δέκτης δεν σας χρειάζεται καθώς και τα δύο διαθέτουν ενσωματωμένη λειτουργία της εφαρμογής).

Μόλις τα συνδέσετε μπορείτε να ξεκινήσετε την γυμναστική σας. Καθώς περπατάτε ή τρέχετε, ο αισθητήρας στέλνει πληροφορίες στην συσκευή σας, υπολογίζει τον χρόνο, την απόσταση και τον ρυθμό σας καθώς και τις θερμίδες που καίτε, ενώ αν ενεργοποιήσετε την φωνητική λειτουργία, έχει τη δυνατότητα να σας ειδοποιεί όταν φτάνετε τον επιθυμητό στόχο.

Όταν επιστρέψετε στο σπίτι, συνδέετε τη συσκευή με τον υπολογιστή και μεταφέρετε τις πληροφορίες στο iTunes και στο site της Nike. Εκεί μπορείτε να εκτιμήσετε το ιστορικό απόδοσής σας, να θέσετε νέους στόχους, ακόμα και να προκαλέσετε άλλους δρομείς σε έναν εικονικό αγώνα τρεξίματος.

Μπορείτε να αποκτήσετε το Nike + iPod Sport Kit και να το κάνετε τον προσωπικό σας γυμναστή με ένα κλικ εδώ.