Το δικό σας ρομπότ-σφουγγαρίστρα

Το δικό σας ρομπότ-σφουγγαρίστρα

Το μέλλον είναι εδώ και καθαρίζει το σπίτι σας αντί για εσάς.

Θυμάστε τους Jetsons; Τη σειρά κινουμένων σχεδίων των 80s που έλεγε την ιστορία μιας οικογένειας από το μέλλον; Μέσα στην οικογένεια των Jetsons υπήρχε και ένα ρομπότ που είχε τον ρόλο της οικιακής βοηθού-νταντάς και έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού ενώ παράλληλα φρόντιζε την οικογένεια.

Το Mint Cleaner μπορεί να μην ξέρει πώς να φτιάχνει καφέ ή πώς να βγάζει τα σκουπίδια έξω –ακόμα τουλάχιστον- ξέρει όμως πώς να κάνει το σπίτι σας να αστράψει χωρίς εσείς να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα κανονικό ρομπότ που σκουπίζει και σφουγγαρίζει τα πατώματα του σπιτιού μόνο του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να το προγραμματίσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας και το Mint Cleaner θα βάλει μπροστά τον αυτόματο πιλότο του που διαθέτει ενσωματωμένο GPS και θα καθαρίσει το σπίτι σας ενώ εσείς θα κάνετε ότι άλλο θέλετε. Μίλησε κανείς για ρομπότ από το μέλλον;

Το Mint Cleaner μπορεί να λειτουργήσει για 3 ώρες σερί και δεν χρειάζεται περαιτέρω συντήρηση εκτός από την επαναφόρτισή του και την αλλαγή του ειδικού καθαριστικού καλύμματος όποτε χρειάζεται.

Σταματήστε να τσιμπιέστε για να πιστέψετε πως είναι αληθινό και κάντε το δικό σας με μια παραγγελία από εδώ.