Nike+ FuelBand: Μετρήστε την κάθε σας κίνηση

Nike+ FuelBand: Μετρήστε την κάθε σας κίνηση

Η Nike παρουσιάζει το βραχιόλι του μέλλοντος που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή μας.

Αν είστε άτομο που αγαπά την άθληση και την κίνηση, φροντίζετε το σώμα σας και θέλετε να κρατάτε τη φόρμα σας στην εντέλεια, τα νέα που έρχονται από τα κεντρικά της Nike σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν. Αν, από την άλλη, δεν είστε ακριβώς fitness freaks αλλά έχετε βάλει σκοπό να ξεκινήσετε να ενδιαφέρεστε περισσότερο για τη σωματική σας κατάσταση και την υγεία σας, η Nike έχει προνοήσει και για εσάς.

Ονομάζεται Nike+ Fuel Band και είναι το νέο σπορ αξεσουάρ της εταιρίας που σίγουρα θα βαρεθείτε να βλέπετε στα χέρια των απανταχού λάτρεων του αθλητισμού σε λίγο καιρό.

Πρόκειται για ένα βραχιόλι που θα μετρά την κάθε σας ενέργεια μέσω ενός ειδικού επιταχυνσιόμετρου, το οποίο θα μετατρέπει τις κινήσεις σας σε NikeFuel, δηλαδή σε «καύσιμα». Αυτό περιλαμβάνει τα βήματα κατά τη διάρκεια του περπατήματος ή του τρεξίματος, του χορού, του μπάσκετ, του τένις και μιας πλειάδας καθημερινών ενεργειών, είτε αυτές έχουν σχέση με την άσκηση είτε όχι.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να αποφασίζετε κάθε μέρα ποιος θέλετε να είναι ο στόχος σας, να τον «περνάτε» στο βραχιόλι, να το φοράτε στον καρπό σας και να ξεκινάτε το καθημερινό πρόγραμμά σας. Το Nike+ FuelBand θα αναλάβει τον έλεγχο της προόδου σας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ξεκινώντας κόκκινο και καταλήγοντας πράσινο. Μόλις δείτε το φωτάκι του να αλλάζει σε πράσινο, σημαίνει πως ο στόχος σας επετεύχθη.

Το Nike+ FuelBand θα είναι διαθέσιμο στις 22 Φεβρουαρίου, αλλά μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το βίντεο που ακολουθεί.