Πως το τρίβουν το πιπέρι;

Πως το τρίβουν το πιπέρι;

Με στυλ, πολυτέλεια παράδοση και ελληνική υπογραφή.

Αγαπάμε τα αξεσουάρ της κουζίνας όσο τίποτα, και αυτό γιατί της δίνουν χαρακτήρα και μπορούν να κάνουν ακόμα και τον μεγαλύτερο τεμπέλη να ενθουσιαστεί με τη μαγειρική και να αρχίσει να σκέφτεται μήπως τελικά πρέπει να ασχοληθεί πιο ενεργά με το άθλημα –όχι εμείς, κάτι φίλοι μας.

Το σημερινό gadget κουζίνας που σας παρουσιάζουμε δεν έχει να κάνει τόσο με την μαγειρική αυτή καθεαυτή όσο με την παρουσίασή της και το τέλειο σερβίρισμα ενός νόστιμου πιάτου. Τα απλά πράγματα, άλλωστε, κάνουν τη διαφορά, και αυτό το σετ μύλων πιπεριού είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ενώ οι συνηθισμένοι μύλοι σπάνε τους κόκκους του πιπεριού και τους κάνουν να χάνουν μεγάλο μέρος της γεύσης τους, ο συγκεκριμένος διαθέτει προσαρμοσμένο μηχανισμό άλεσης, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να αλέθει με προσοχή τους κόκκους και να ενισχύει στο μέγιστο τη γεύση και το άρωμά τους. Επίσης, περιλαμβάνει μεταλλικό σώμα που αντέχει στον χρόνο και στέρεα βάση και ένα πρακτικό χερούλι παραδοσιακής κοπής στην κορυφή ώστε να τον χρησιμοποιείτε με απόλυτη άνεση, χωρίς να πιάνεται το χέρι σας από το πάνω-κάτω αριστερά-δεξιά. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και παλέτες χρωμίου ενώ έρχεται κατευθείαν από τα χέρια Ελλήνων κατασκευαστών.

Αν σας γοήτευσε όσο κι εμάς, μπορείτε να τον παραγγείλετε με ένα κλικ εδώ.