Φωτογραφίες με άρωμα από τα παλιά

Φωτογραφίες με άρωμα από τα παλιά

Η τεχνολογία δουλεύει για τον ρομαντισμό και έχει το όνομα Fujifilm Instax.

Όσο και να εξελιχθεί η τεχνολογία, όσο κι αν τελειοποιηθεί η ευκρίνεια της εικόνας και όσα εκατομμύρια pixels κι αν φτάσει να διαθέτει μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, η αγάπη για την αναλογική τεχνική και τις φωτογραφίες που, χάρη σε ειδικά εφέ, δείχνουν σαν να τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια του μεσοπολέμου, δεν θα σταματήσει ποτέ. Μια λέξη θα σας πω μόνο: Instagram.

Επειδή λοιπόν όλοι είμαστε αθεράπευτα ρομαντικοί, άλλοι ανοιχτά και απροκάλυπτα, άλλοι κατά βάθος, υπάρχει μια φωτογραφική μηχανή που μπορεί να καλύψει αυτή την ανάγκη μας να κρατάμε επαφή με το παρελθόν και να μας προσφέρει τις πιο όμορφες και νοσταλγικές φωτογραφίες κατευθείαν στα χέρια μας, ανά πάσα στιγμή, χωρίς χρονοβόρες εκτυπώσεις και έξοδα σε φωτογραφεία.

Ονομάζεται Fujifilm Instax Wide 210 και είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή gadget της ιαπωνικής εταιρείας, τόσο για τους παραπάνω λόγους όσο και για την πρακτικότητά της. Η Fujifilm Instax έχει εξαιρετικά χρηστικό σχήμα και τραβά πανέμορφες, γεμάτες χρώμα στιγμιαίες φωτογραφίες τύπου Polaroid, ακριβώς όπως τις θυμόμαστε και τις αγαπάμε. Κάθε φωτογραφία εκτυπώνεται τη στιγμή που την τραβάτε, με έντονη φωτεινότητα και σε μεγάλο μέγεθος, γλιτώνοντάς σας από τα ταξίδια στο φωτογραφείο και δίνοντάς σας χειροπιαστές, πανέμορφες αναλογικές φωτογραφίες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

Αν η ιδέα σας γοήτευσε ήδη, μπείτε τώρα στο amazon.com και προλάβετε την μοναδική προσφορά Fujifilm Instax 210 που τρέχει, όπου με κάθε παραγγελία της μηχανής σας στέλνει μαζί και 5 πακέτα φιλμ σε προνομιακή τιμή.