Galaxy Note: Τα κορυφαία tablets της Samsung στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Galaxy Note: Τα κορυφαία tablets της Samsung στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Όταν η καινοτόμος τεχνολογία της Samsung συνδυάζεται με την υψηλή ραπτική του Juun.J

Στα πλαίσια δημιουργία της δημιουργίας της νέας του συλλογής και την επίδειξη μόδας στην Paris Men's Fashion Week, ο ο γνωστός σχεδιαστής ανδρικής μόδας Juun.J, συνεργάστηκε με την Samsung σε ένα project με στόχο το «πάντρεμα» της καινοτόμου τεχνολογίας με την υψηλή ραπτική. Έμπνευση πίσω από το project αποτέλεσαν οι παραδοσιακές και οι καινοτόμες ιδέες, συνδυασμένες με την street κουλτούρα και το αποτέλεσμα είναι οι μοναδικές, μοντέρνες, δερμάτινες θήκες για το Galaxy Note 10.1 2014 edition της Samsung. Οι δύο θήκες, καθώς και το ολοκαίνουριο tablet της Samsung, Galaxy NotePRO (12.2), εμφανίστηκαν στο runway show του Juun.J, σαν αξεσουάρ στα πλαίσια της τελευταίας του κολεξιόν, αποτελώντας το πρώτο βήμα της Samsung Mobile στον κόσμο της ανδρικής μόδας.

samsung 1

Τα Galaxy NotePRO (12.2) και Galaxy Note 10.1 2014 edition αποτελούν τις κορυφαίες προτάσεις της Samsung σε tablet. Και οι δύο συσκευές προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία θέασης σε μεγάλη οθόνη με υψηλής ποιότητας εικόνα. Διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό και πολλές δημιουργικές δυνατότητες χάρη στο S Pen. Το Galaxy NotePRO (12.2) έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην εβδομάδα μόδας μέσα από την παρουσίαση της συλλογής του Juun.J, σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης της σειράς PRO tablet στην CES.

Στο κανάλι YouTube της Samsung Mobile πρόκειται να αναρτηθεί ταινία μικρού μήκους αναφορικά με τη συνεργασία με τον Juun.J, από τη δημιουργική διαδικασία και την προετοιμασία για την εβδομάδα μόδας, μέχρι την παρουσίαση της συλλογής του στην πασαρέλα του Παρισιού, χρησιμοποιώντας, πάντα, σε κάθε βήμα, την τεχνολογία και τις συσκευές της Samsung.

Για περισσότερα σχετικά με τη συνεργασία, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και το κανάλι YouTube της Samsung Mobile