Ζήσε ελεύθερα στους δύο τροχούς!

Ζήσε ελεύθερα στους δύο τροχούς!

Ψάχνεις ένα μέσο μετακίνησης που να σε εκφράζει; Που να σου προσφέρει όχι μόνο άνεση, αλλά και να εκφράζει το ιδιαίτερο στιλ και τον δυναμικό χαρακτήρα σου; Τότε προτείνουμε να γνωρίσεις το άκρως γοητευτικό SH mode της Honda... σίγουρα θα το ερωτευτείς!

Το εκλεπτυσμένο design του με τις λεπτές γραμμές τραβάει τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή. Παρατηρώντας το καλύτερα, η χαμηλή του σέλα και το ευρύχωρο δάπεδο προσφέρουν άνεση στην οδήγηση, ενώ κάτω από τη σέλα, ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος είναι ό,τι πρέπει για full face κράνος και άλλα μικροαντικείμενα. Ακόμα, οι μικρές του διαστάσεις και το χαμηλό του βάρος κάνουν την οδήγηση όχι μόνο πιο εύκολη αλλά και πιο οικονομική και γρήγορη, σε κάθε περιβάλλον. Διαθέτει και Idle stop για χαμηλή κατανάλωσή του , μόνο 2lt/100χλμ. για ατελείωτες βόλτες στα μαγαζιά και την παραλία. Και βέβαια το CBS εγγυάται την ασφάλειά σου.

Με λίγα λόγια, γοητευτικό, δυναμικό, «έξυπνο»... ακριβώς όπως κι εσύ! Κάνε μια απόδραση από την πραγματικότητα και ζήσε ελεύθερα με το πανέμορφο, κομψό οικονομικό και ασφαλές SH mode και την εγγύηση Honda.

Γνώρισέ το με €2.690, σε τρία υπέροχα χρώματα εδώ.