Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, το μπλε ή το πράσινο φόρεμα;

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, το μπλε ή το πράσινο φόρεμα;

Πηγαίνετε μόνες σας για ψώνια, χωρίς προβληματισμούς. Ο προσωπικός σας καθρέφτης-στυλίστας θα είναι εκεί να σας συμβουλέψει.

Ένας φίλος είναι πάντα απαραίτητος όταν πηγαίνουμε για ψώνια, μα για παρέα και χαβαλέ, μα για να μας κρατά μερικές από τις δεκάδες κρεμάστρες που κουβαλάμε από όροφο σε όροφο, αλλά κυρίως, για να μας λέει τη γνώμη του για τα ρούχα που δοκιμάζουμε. Τι κάνεις όμως όταν κανείς δεν είναι διαθέσιμος για ψώνια και η καταναλωτική σου μανία έχει χτυπήσει κόκκινο;

Στέλνεις ένα ευχαριστήριο mail στην εταιρεία Nedap για την νέα της εφεύρεση και πηγαίνεις ανέμελη και σόλο να «σηκώσεις» τις βιτρίνες.

Και αυτό γιατί οι άνθρωποι στη Nedap δημιούργησαν έναν μοναδικό ηλεκτρονικό καθρέφτη που λύνει για μια και καλή το πρόβλημα που αναφέραμε πριν. Ονομάζεται Tweet Mirror και πρόκειται για έναν επικοινωνιακό καθρέφτη, τον οποίο η εταιρεία έχει σκοπό να εγκαταστήσει σε αρκετά πολυκαταστήματα, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και διασκέδαση των καταναλωτών.

Ο Tweet Mirror, διαθέτει μια κάμερα υψηλής ανάλυσης, η οποία φωτογραφίζει τον χρήστη με τα ρούχα που θέλει ο ίδιος και, στη συνέχεια, του προσφέρει τη δυνατότητα να μοιραστεί τις φωτογραφίες με τους φίλους του στο Twitter και στο Facebook, ώστε να πάρει όσες γνώμες χρειάζεται για να αποφασίσει τι να αγοράσει και τι όχι. Επίσης, ο καθρέφτης θα δίνει την επιλογή στον χρήστη να τραβήξει φωτογραφίες από διάφορες οπτικές γωνίες και να τις συγκρίνει μεταξύ τους, προτού επιλέξει ποια θα ανεβάσει στο προφίλ του.

Μίλησε κανείς για νέα εμπειρία στο shopping;