Let's get physical part 2: Πάμε για ψώνια;

Νικολέττα Ράλλη
Let's get physical part 2: Πάμε για ψώνια;

Γεια σας φίλες μου!!! Την Τρίτη το μεσημέρι είχα πάει καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη. Εκτός λοιπόν του ότι για ακόμα μια φορά πέρασα φανταστικά και το διασκέδασα (εύχομαι και εσείς), η Ελένη με αφορμή το θέμα που είχα γράψει για το γάμο, μπήκε στο www.queen.gr και το διάβασε στον αέρα της εκπομπής της και πραγματικά την ευχαριστώ πολύ για αυτό!


Πολύ κοντά στα studiopro, από όπου βγαίνει η εκπομπή, είναι ένα από τα μεγαλύτερα INTERSPORT και έτσι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία, να το επισκεφτώ και να δω από κοντά τα αθλητικά Reebok που είχα "ερωτευτεί" στο www.intersport.gr και είχα γράψει για αυτά στο προηγούμενο post (δες εδώ)

1

Follow me

2

Ααα από κοντά είναι ακόμα πιο ωραία!!!

Πριν δοκιμάσω τα παπούτσια, ζήτησα από τον Τάκη να μου δείξει και διάφορα σετ ρούχων γυμναστηρίου! Πως ζητάμε τακούνια, στην δοκιμή ενός φορέματος; Το αντίστροφο! Όπως και να το κάνουμε θα δείξει καλύτερα το συνολικό αποτέλεσμα.

3

"Θέλω αυτό, αλλά και αυτό και αυτό."

Αφού φόρεσα το συνολάκι μου, κολάν, μπουστάκι, tank top, είμαι έτοιμη να φορέσω τα παπούτσια μου. Άλλωστε για αυτό ήρθαμε εξαρχής εδώ.

4

Είναι τόσο ελαφριά!!! (Δεν θέλω κανένα σχόλιο για την κάλτσα μου)

Η ώρα του παιδιού! Γιατί όσο κουραστική και να ήταν η μέρα μας, οφείλουμε στον εαυτό μας, να χαρούμε και λίγο μόνοι μας.

5

I've got you on my skin

Θέλω να δοκιμάσω ακόμα δυο σετ ρούχων, κυρίως γιατί έχω κατενθουσιαστεί με τα κολάν Reebok. Τι χρώματα, τι ωραία σχέδια! Εγώ προσωπικά, δεν θα τα φόραγα μόνο για γυμναστική, αλλά και στη δουλειά και σε κάποια έξοδο, με ένα ζευγάρι μποτάκια και ένα μονόχρωμο t-shirt.

6

Outfit 2

7

Outfit 3

Ήδη μου έχει ανοίξει η ¨όρεξη¨ για γυμναστική, με όλες αυτές τις δοκιμές ρούχων. Θυμήθηκα τότε στο σχολείο, που όταν ψιλοβαριόμουν το διάβασμα, αγόραζα καινούργια στυλό και τετράδια μπας και μου ξαναέρθει ο ενθουσιασμός για μελέτη. Έπιανε πάντα!

Check please

Στο ταμείο, με περίμενε μια έκπληξη. Επειδή τα προϊόντα που αγόρασα ήταν Reebok, μου έδωσαν ένα κουπόνι με το οποίο θα συμμετείχα εντελώς δωρεάν σε 3 μαθήματα Les Mills σε οποιαδήποτε γυμναστήριο με εξυπηρετούσε. "Τι είναι αυτό;" ρώτησα τον ταμία, όπως φαντάζομαι θα αναρωτιέστε και εσείς. "Είναι μια ομαδική προπόνηση, που συνδυάζει διάφορες ασκήσεις με τη μουσική και το χορό . Ιδιαίτερα δημοφιλής στο εξωτερικό και τώρα ήρθε και στην Ελλάδα σε πολλά γυμναστήρια και χώρους training."

8

Εντάξει πήγα για παπούτσια, πήρα και κολάν, πήρα και t-shirt και μου δώσανε και δώρο τρία μαθήματα γυμναστικής. Και όχι μόνο αυτό! Αν πάω ξανά και αγοράσω και εκείνο το κολάν που "φωνάζει" ακόμα το όνομα μου θα μου δώσουν και άλλο κουπόνι που σημαίνει ακόμα 3 μαθήματα γυμναστικής δώρο! Και αν πάω να αγοράσω έστω και ένα ζευγάρι κάλτσες Reebok (για να μην με κοροϊδεύετε πια), παίρνω και άλλο κουπόνι. Δυο είναι οι λέξεις κλειδιά, INTERSPORT και Reebok. Αυτά είναι!

Επόμενος σταθμός, το γυμναστήριο που θα έχει το Les Mills κοντά στην γειτονιά μου, για να το δοκιμάσω φυσικά.

Το be continued...

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

Με ακολουθείτε στο twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram: http://instagram.com/nikolettaralli