Dear Santa:Ένα διαφορετικό γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Νικολέττα Ράλλη
Dear Santa:Ένα διαφορετικό γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Φέτος ας ζητήσουμε όλα όσα πραγματικά επιθυμούμε

inside

Καλό μας μήνα!!!


Ναι ξέρω είμαστε σε κάποια ηλικία που πιθανότατα εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε στο Άι Βασίλη. Αυτό ίσως να οφείλεται σε εκείνη την μέρα που "πιάσατε" στα πράσα την μαμά σας, με τα δώρα στο χέρι και στην ερώτηση, "τι είναι αυτά μαμά" να πήρατε την απάντηση "Βρήκα το Αγιο Βασίλη στον δρόμο" #true story, ή στο ότι μετά από εκατοντάδες παιδικά γράμματα με παραλήπτη τον στρογγυλεμένο κυριούλη, δεν είχατε ποτέ καμία ανταπόκριση.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά για εμένα οι μέρες που θα διανύσουμε μέχρι και την αλλαγή του χρόνου είναι η αγαπημένη μου περίοδος όλο τον χρόνο. Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που έχει στολίσει το δέντρο από τα μέσα Νοεμβρίου, δεν ξέρω αν θα αλλάξει αυτό όταν θα αποκτήσω οικογένεια, αλλά το ότι όλα γύρω μας αλλάζουν, αποκτούν φως, χρώμα και ζεστασιά είναι από μόνα τους το τέλειο σκηνικό. Ανυπομονώ για τις εξόδους φορώντας τα "καλα" μας με τις φίλες μου, για τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες και για το αν τα πετύχω όπως και πέρυσι, για εκείνες τις κρύες και ήσυχες νύχτες που το μυαλό κάνει χίλιες δυο σκέψεις μέχρι καψίματος. Τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και κατά πόσο είναι τελικά αλήθεια, ότι τα κόκκινα εσώρουχα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς φέρνουν επιτυχία στα ερωτικά! Για τα όνειρα και τις συζητήσεις για το τι θα κάνουμε το βράδυ των Χριστουγέννων, τι θα φορέσουμε, αν θα πάμε στο χωριό ή αν θα νοικιάσουμε επιτέλους εκείνο το σπίτι που χρόνια λέμε για ατελείωτο πάρτι!

Φέτος λοιπόν σε αυτό το τόσο ευχάριστο πρόγραμμα (αν και δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η λέξη) πέρα από όλες εκείνες τις ευχάριστες εκπλήξεις, που θέλω να πιστεύω θα προκύψουν, αποφάσισα να κάνω και μια παρέμβαση. Να στείλω γράμμα στον Άι Βασίλη! Δεν θα είναι ένα γράμμα που θα ταχυδρομηθεί. Θα είναι μια στιγμή μεταξύ εμένα ενός φύλλου χαρτιού και κατά προτίμηση, μιας πένας που απλά θα ζητάω το οτιδήποτε επιθυμώ. Την θεωρία θα την κάνω πράξη με το να την αποτυπώσω. Την ιστορία θα την γράψω εγώ. Θέλω να ζητήσω όλα αυτά που θέλω, από το πιο υπερβολικό μέχρι το πιο απλό, γιατί απλά μπορώ. Όπως μπορείς και εσύ!!!

Τώρα τι θα γίνει από αυτά και τι όχι είναι άλλη ιστορία ή μπορεί και να μην είναι ...
Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Θα το διασκεδάσω και ανυπομονώ για την στιγμή!!!
Καλή σας διασκέδαση λοιπόν κορίτσια μου!!

DSC 4019

"Το προσωρινό δεντράκι μας"

Και που είστε, περιμένω εξελίξεις:

Στο facebook.

Στο twitter.

Ενώ θαυμάζετε τις γιορτινές/Χριστουγεννιατικες φωτογραφίες μου στο instagram.