Αν ο Αϊ Βασίλης ήταν γυναίκα... ή μήπως όχι;

Νικολέττα Ράλλη
Αν ο Αϊ Βασίλης ήταν γυναίκα... ή μήπως όχι;

H Nικολέττα Ράλλη με τη συντροφιά του Bianco Nero μας δίνει τη δική της ξεχωριστή άποψη

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι μέρες, αλλά κυρίως οι νύχτες μας, θα γίνονται ακόμα πιο φωτεινές και μαγικές!!! Λίγα 24ωρα πριν το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων οι ετοιμασίες θα είναι πολλές. Τα γιορτινά ρούχα μας, ανακεφαλαίωση για το ποιους καλέσαμε και αν ξεχάσαμε κάποιον, τα φαγητά που θα μαγειρέψουμε στους καλούς μας φίλους, αλλά και αυτά που θα μας στείλει η αγαπημένη μας μανούλα (ε, μαμά;), τα δωράκια- αναμνηστικά που θα μοιραστούν σε όλους και για ακόμα μια φορά θα είναι τα πιο "έξυπνα" κ.α. Εσύ λοιπόν μπορείς να "βάλεις" το μεράκι σου για όλα τα παραπάνω, αλλά το Bianco Nero "κερνάει" τα ποτά!!!

Στο video που θα δείτε στο τέλος του post, η Νικολέττα Ράλλη με τη συντροφιά του Bianco Nero, μας δίνει την δική της ξεχωριστή και πολύ ιδιαίτερη άποψη για το αν ο Αϊ Βασίλης ήταν γυναίκα τι ακριβώς τελικά... δεν θα έκανε!

Μπες τώρα στην σελίδα του Bianco Nero, του πιο γευστικού αφρώδη οίνου, στο facebook https://www.facebook.com/BiancoNeroWines, πάρε μέρος στον πιο ευφάνταστο διαγωνισμό http://bit.ly/bianconero-santa γράφοντας τι θα έκανε ο Αϊ Βασίλης αν ήταν γυναίκα...και κέρδισε Bianco Nero δώρα, για το Χριστουγεννιάτικο πάρτι σου!!!

Cheers!!! Get in to the Christmas spirit and share the sparkle...!!!!