Θα είναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη

Νικολέττα Ράλλη
Θα είναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη

 Κάνε το όπως η Μέριλυν

Μπορεί ημερολογιακά να έχουμε μπει στην Άνοιξη από την 1η Μαρτίου, αλλά επισήμως μπήκαμε πριν δύο Σάββατα που μας πέρασε, οπότε και ήταν η εαρινή ισημερία. Από τότε και μέχρι την 21η Ιουνίου, η ημέρα θα μεγαλώνει και η νύχτα θα μικραίνει. Ναι το καλοκαίρι είναι πιο κοντά από πότε, ο καιρός έχει ήδη αρχίσει να φτιάχνει και μαζί με το άνθισμα των δέντρων και των λουλουδιών, πρέπει να ρίξουμε τις αντίστοιχες ανοιξιάτικες πινελιές και στην ντουλάπα μας. Οι τάσεις στα χρώματα και τα στιλ και φέτος πολλές, αλλά θα εντρυφήσουμε σε αυτό σε κάποιο άλλο post. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα παπούτσια μας και πιο συγκεκριμένα, με μια σταθερή αξία στον χώρο της υπόδησης, παντός καιρού και περίστασης, που δεν είναι άλλα από τα αγαπημένα μου KEDS.

Πάμε για ψώνια!

eisodos simple caractere 24e1e

Μια βόλτα στο Simple Caractere του The Mall Athens, ήταν ότι έπρεπε για μια πρώτη γνωριμία με την νέα συλλογή της Keds για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2015. Φυσικά και τα δοκίμασα όλα και τα φωτογράφισα (όπως θα δείτε στην συνέχεια). Σχέδια εμπνευσμένα από την μποέμ διάθεση των καλοκαιρινών φεστιβάλ, υλικά όπως δαντέλα και υφαντό που δίνουν την αίσθηση του χειροποίητου και φυσικά η πιο girly σειρά, αυτή της Taylor Swift, η οποία για ακόμη μια χρονιά είναι το πρόσωπο της εταιρείας.

Taylor Swift 82606

"Η Taylor Swift φρόντισε για τα πιο παιχνιδιάρικα σχέδια αυτής της σεζόν"

ποδηλατα καθρεφτησ edc72

"Τα θέλω και τα δύο, για το επόμενο Tweed Run"

με λαστιχο a9d56

"Το ύφασμα τους θυμίζει πάλιο υφαντό"

lace free fd5b1

"Χωρίς κορδόνια, πάνε με ΟΛΑ"

με πατο 6087f

"Με πάτο και το αγαπημένο μου μπλε χρώμα"

Ξέρετε ότι:
• Το 1916 η Keds κατασκεύασε το πρώτο original canvas sneaker, το οποίο πήρε την ονομασία του από τη λαστιχένια σόλα του παπουτσιού που επιτρέπει σ'αυτόν που το φορά να περπατά 'αθόρυβα'.(sneak around)
• Το θρυλικό ελαφρύ παπούτσι canvas, to Keds Champion όπως ονομάζεται, έχει φορεθεί από δυναμικές και θρυλικές γυναίκες, μεταξύ των οποίων η Τζάκι Κέννεντι και η Μέριλιν Μονρόε.
• Την πιό πρόσφατη εικόνα του brand ενσαρκώνει η πασίγνωστη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Taylor Swift που αντιπροσωπεύει το νέο δυναμικό κορίτσι της εποχής μας.

merilyn 9730a

Που βρίσκω τα keds;
Σε όλα τα Simple Caractere (και σε αυτό της Μυκόνου) αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα. Για οποιαδήποτε πληροφορία, όσο αφορά διευθύνσεις αλλά και τα μοντέλα των παπουτσιών πατήστε εδώ.

Πως θα διατηρήσω τα keds μου, σας καινούργια;
Tα keds έχουν το προνόμιο ότι μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο, στους 30℃, διατηρώντας το χρώμα και το σχήμα τους αναλλοίωτο. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να τα τοποθετήσετε αρχικά μέσα σε μια λευκή μαξιλαροθήκη, και για να μην "κοπανήσουν" στον κάδο του πλυντήριου σας, αλλά κυρίως για να μην "ανακατευτούν" τα χρώματα τους.

vitrina d381c

Επικοινωνείτε μαζι μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμαζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram