Ήμουν και εγώ στο 1ο People Run

Νικολέττα Ράλλη
Ήμουν και εγώ στο 1ο People Run

H Νικολέττα Ράλλη περιγράφει την υπέροχη εμπειρία της

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, νιώσαμε για τα καλά το καλοκαίρι. Λίγο η θερμοκρασία που ανέβηκε για πρώτη φορά φέτος στα ύψη και λίγο ότι πολλοί από εμάς είχαν την ευκαιρία να ξεχυθούν στις παραλίες της Αττικής, κάτι που φάνηκε από την μεγάλη κίνηση στους παραλιακούς δρόμους και από το ερημικό κέντρο της Αθήνας.

Σε ένα άλλο μέρος όμως, σε ένα από τα πιο όμορφα πάρκα της πόλης μας, αυτό της Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», την Κυριακή το πρωί, είχε στηθεί ένα μεγάλο αθλητικό event με αφορμή τα δυο χρόνια της κυκλοφορίας του περιοδικού People.

nik bda49

Η συμμετοχή, παρά την ζέστη και τον ήλιο ήταν μεγάλη και ήδη από τις 9:15 το πρωί, το πάρκο είχε γεμίσει από εκατοντάδες κόσμου. Οικογένειες με μικρά παιδιά, παρέες που ίσως και να είχαν ξενυχτίσει το προηγούμενο βράδυ, επαγγελματίες δρομείς, αλλά μοναχικούς τύπους, όλοι με κοινούς στόχους. Ο ένας προσωπικός και για τον καθένα ξεχωριστός και ο δεύτερος η συγκέντρωση χρημάτων για την κινητή μονάδα μαστού της ελληνικής αντικαρκινικής εταιρείας. Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους είχες την ευκαιρία να "δώσεις" αίμα, μιας και ήταν η παγκόσμια μέρα εθελοντή αιμοδότη, αλλά και εμείς οι γυναίκες να κάνουμε δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία.

 bkn 34bc3

Με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και τον Άρη Πλασκασοβίτη

Συγχαρητήρια στο περιοδικό People για την άψογη διοργάνωση, για όλους! Χρόνια πολλά και να είμαστε καλά και του χρόνου!

cover 357fc

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram