Γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας με μια... απόδραση!

Νικολέττα Ράλλη
Γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας με μια... απόδραση!

H Νικολέττα Ράλλη... το 'σκασε!

Χρόνια πολλά σε όλες μας! Δύναμη, εξέλιξη και παραγωγικότητα να έχουμε! Εύχομαι σήμερα που είναι η Γιορτή της Γυναίκας να κάνουμε όλες κάτι διαφορετικό! Θέλω να είναι ιδιαίτερη αυτή η μέρα για καθεμία από εσάς!

Λέμε συνέχεια -αν και τελικά δεν το τηρούμε- ότι πρέπει να βρίσκουμε χρόνο να κάνουμε πράγματα αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό μας. Συνήθως εννοούμε, να κάνουμε κάτι που αφορά στην ομορφιά ή την ευεξία μας, από μία επίσκεψη σε ένα spa, μέχρι και... 3ώρα ψώνια στο αγαπημένο μας εμπορικό.

Τι θα λέγατε αν σήμερα κάναμε κάτι τελείως διαφορετικό, κάτι που παλαιότερα ήταν πλεονέκτημα μόνο των αντρών και που σε μία γυναίκα δίνει την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και ανεξαρτησίας; Μία μίνι-απόδραση με το αυτοκίνητο;
Ήταν μία απόφαση της στιγμής, αλλά το τόλμησα! Μια ξεχωριστή ημέρα σαν και αυτή, απλή καθημερινή, με το τηλέφωνο να μην σταμάτα να χτυπά,το αποφάσισα, έχοντας συνοδοιπόρο σε αυτό το «έγκλημα», το πιο ακαταμάχητα γοητευτικό, δυναμικό και stylish αυτοκίνητο... το νέο Peugeot 208!

pixlr 61b20

Είμαι σίγουρη ότι έχετε «ζηλέψει» κι εσείς τις πρωταγωνίστριες σε κλασικές ταινίες που οδηγούν ένα σπορ αυτοκίνητο με προορισμό το άγνωστο και έχετε αναστενάξει: «Αχ, πόσο θα ήθελα να το κάνω και εγώ...». Προσωπικά, πάντως, πάρα πολλές φορές το σκέφτηκα άλλα, όπως κι εσείς, δεν το είχα ποτέ τολμήσει! Μάλιστα, θυμάμαι πως μία περίοδο είχα φτιάξει και ένα cd με τραγούδια για μια τέτοια διαδρομή, που τελικά άργησε να έρθει... «I drove all night», «All by myself», Γιάννη Πάριο, Μαρινέλλα κ.ά.


Κάτι τόσο απλό και τόσο μα τόσο αναζωογονητικό, δεν του αξίζει καμία αναβολή. Κάντε το, τολμήστε το και θα με θυμηθείτε. Κάπου διάβασα, τις προάλλες, τα 40 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε πριν τα 40. Μαντέψτε! Ήταν μέσα στη λίστα και η παραπάνω αυθόρμητη διαδρομή με το αυτοκίνητό μας. Καθόλου τυχαίο...


Μουσική στη διαπασών, κλειστό κινητό, τραγούδια και «προσεκτικός» χορός σαν να μην υπάρχει αύριο, γέλια, δάκρυα και ιδρώτας. Όσο για το νέο Peugeot 208, έκανε όλα τα παραπάνω πιο όμορφα, πιο εύκολα και φυσικά πιο ασφαλή! Είναι η συγκεκριμένη αίσθηση που δεν μπορείς ακριβώς να εξηγήσεις και που ακριβώς μου προκάλεσε η οδήγηση με το νέο Peugeot! Μία αίσθηση αμεσότητας στην οδήγηση που κάνει την εμπειρία συναρπαστική, ενστικτώδη και ασφαλή!
Το soundtrack της διαδρομής μου ήταν πάνω κάτω το ίδιο, όχι όμως σε cd... Σε ένα «στικάκι» είχα περάσει περίπου 150 τραγούδια, για πλήρες πρόγραμμα, με ειδικό χειρισμό μέσα από την 7” οθόνη αφής, η οποία μου έδειχνε και το σημείο το οποίο βρισκόμουνα στο χάρτη, όπως και αλλά πολλά... Μην ξεχάσω να πω το εξής πολύ σημαντικό: Το...μπιπ μπιπ για την όπισθεν, κατά κόσμο park tronic και με κάμερα στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου για να ξέρεις πού πας και πού πατάς!

Σήμερα κάντε ένα απλό αλλά ταυτόχρονα πολύ σημαντικό δώρο στον εαυτό σας: Την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας. Peugeot 208, σε ευχαριστώ πολύ!

IMG 20160306 173020 ebc93

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram


http://goo.gl/Rd9tsc