Είσαι single του Αγίου Βαλεντίνου; E, και;

Νικολέττα Ράλλη
Είσαι single του Αγίου Βαλεντίνου; E, και;

Χρονιά πολλά σε όλους τους ερωτευμένους! Χρονιά πολλά σε εσένα που έχεις γνωρίσει το πρόσωπο του ερωτά, μέσα από τα ματιά του άντρα της ζωής σου! Χρόνια πολλά σε εσένα, που είσαι ερωτευμένη με την ζωή σου και όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα! Χρόνια πολλά σε εσένα που είσαι χωρισμένη μανούλα και κοιτώντας στα μάτια τα μωράς σου, νιώθεις συναισθήματα και συγκινήσεις που ποτέ δεν στα προκάλεσε κάνεις! Και αυτό ερωτάς είναι... Τέλος χρόνια πολλά σε εσένα, που είσαι σαν πολλές κοπέλες εκεί εξω και δεν ψάχνεις κανένα έρωτα και αν είναι να έρθει θα είναι ευπρόσδεκτος. Όπως λέει και η Αννα Βίσση «Μην ψάχνεις την αγάπη η αγάπη όλους τους βρίσκει» (Τραγουδάρα)

Γυρνώντας τα χρόνια πίσω, θυμάμαι ότι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου την τρόλαρα ακόμα και τότε που δεν υπήρχε καν αυτή η λέξη.
Στο λύκειο με τις φίλες μου ανταλλάζαμε δώρα, συνήθως κάποιο απαίσιο, φτηνιάρικο κόκκινο βρακί, ή οτιδήποτε θεωρούσαμε με το εφηβικό μας μυαλό ότι είναι kinky (ούτε αυτή την λέξη την ήξερα τότε). Αργότερα και όταν τύχαινε να έχω και σχέση την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εννοείτε και πηγαίναμε για δείπνο, ανταλλαγή δώρων και γενικότερα το ζούσαμε κανονικότατα. Μετά υπήρξε ένα κενό, δεν θα μπω σε χρονικές λεπτομέρειες, αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι τίποτα, ούτε και το γιατί. Κάνοντας μια ανασκόπηση στο εγγύς μέλλον και ως ενήλικη πια, σκέφτομαι ότι και αν ακόμα είναι μια χαζότερα ή κάτι εμπορικό όπως λένε οι θείες, για να πλουτίσουν τα ανθοπωλεία, δεν το θεωρώ καθόλου κακό να το γιορτάσεις με οποιοδήποτε τρόπο θεωρείς εσύ, ότι σου ταιριάζει.

Αν είσαι single σου προτείνω τα εξής:
1) Φυσικά και να πάρεις τις κολλητές σου και να πάτε σινεμά. Η επιλογή της ταινίας μονόδρομος! «Οι 50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του Γκρι» και ένα XL που κορν σας περιμένουν..

When He Had Open Arms Shirt

2) Αν είσαι γύρω στις 18:00 πίσω στο σπίτι, έχεις χρόνο να μαγειρέψεις κάτι πεντανοστιμο να φας και να έχεις εξοπλιστεί με ταινίες όπως: «Αγαπά με Αν Τολμάς», «Ps O Love you”, Sleepless In Seattle”, “Valentine’s Day” ή για δέκατη φορά το Notebook.

17

3) Κάτσε και σκέψου τι έκανες τέτοια μέρα πέρυσι και τι έχει αλλάξει φέτος.

4) Πήγαινε για ύπνο νωρίς γιατί έχεις πολλές δουλείες που έχεις αφήσει πίσω για αύριο πρωί. Είναι και καθημερινή, μην ξεχνιόμαστε.

landscape 1459930365 audrey hepburn sleeping

Καλή διασκέδαση κορίτσια μου!!!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook

Με ακολουθείτε στο Twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram