Live Love Your Feet: Το «σύνθημα» της Hansaplast που εκφράζει κάθε active κορίτσι!

Νικολέττα Ράλλη
Live Love Your Feet: Το «σύνθημα» της Hansaplast που εκφράζει κάθε active κορίτσι!

Με ένα μεγάλο “Αχ” απόλαυσης και όχι πόνου, θα μπορούσε να ξεκινά το σημερινό μου άρθρο, μιας και θα δούμε μαζί την λύση (αν και είμαι σίγουρη ότι κάποιες την ξέρετε ήδη) όσον αφορά τα ταλαιπωρημένα και τραυματισμένα πατουσάκια.

Πόσες φορές σου έχει τύχει τα αγαπημένα σου πέδιλα, να σου έχουν τραυματίσει τους αστραγάλους και να μην μπορείς να σταθείς και κυριολεκτικά να υποφέρεις; Πόσες φορές πηγές για τρέξιμο με τα τέλειά σου αθλητικά και επειδή είχες τη φαεινή ιδέα να φορέσεις χαμηλό καλτσάκι, ξαφνικά από την τριβή να σου έχει ματώσει το πόδι; Πόσες φορές είπες «μα πως είναι δυνατόν κάποιος να έβαλε φερμουάρ στον αστράγαλο σε αυτό το φανταστικό παπούτσι» και να γρυλίζεις κάθε φορά που σηκώνεις το απειλητικό για το δέρμα σου φερμουάρ; Αλλά και πόσες φορές, μετά από τέτοιους τραυματισμούς, τοποθέτησες στα ποδαράκια σου από βαμβάκια μέχρι και χαρτοπετσέτες, μπας και σώσεις την κατάσταση, με αποτέλεσμα μετά από δέκα (το πολύ!) λεπτά να σέρνεις και ένα χαρτί μαζί σου σε κάθε σου βήμα;

Φίλες μου σας έχω τη λύση! Με το νέο της σύνθημα "Live, Love your Feet" η Hansaplast, εκφράζει απόλυτα, εσένα που θέλεις να απολαμβάνεις την κάθε σου μέρα, όπως επιθυμείς, χωρίς ενοχές και κυρίως χωρίς πόνο, χωρίς οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα να επιβαρύνει την υγεία των ποδιών σου. Είτε πρόκειται για πληγές, είτε πρόκειται για εκείνες τις φουσκάλες (ιού!), έχοντας πάντα στην τσάντα σου τα επιθέματα Hansaplast για φουσκάλες, όχι μόνο θα ανακουφιστείς από την πίεση και τον πόνο, αλλά θα προστατεύσεις και την πληγή από οποιοδήποτε μικρόβιο.

hansaplasta nikoletta 2

Και ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο; δεν θα φύγουν από το πόδι σας για τουλάχιστον 48 ώρες, ενώ είναι και αδιάβροχα - απαραίτητο must have item για τις καλοκαιρινές νύχτες και μέρες που ιδρώνει το πόδι. Τα επιθέματα για φουσκάλες Hansaplast, δεν είναι μόνο για κάλυψη του προβλήματος, αλλά είναι και η απίστευτη αίσθηση που σου αφήνουν, σαν να ακουμπάς το πόδι σου σε ένα μαξιλαράκι!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι φέρουν την σύσταση του Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων Ποδολόγων.

Και είναι διαθέσιμο κυριολεκτικά παντού – το βρίσκετε σε επιλεγμένα σουπερμάρκετ, φαρμακεία & κέντρα ομορφιάς.

Καλή μας active μέρα κορίτσια!!!

hansaplast nikoletta