Μετακόμιση No 122: Νέο σπίτι, νέα ξεκινήματα!!!

Νικολέττα Ράλλη
Μετακόμιση No 122: Νέο σπίτι, νέα ξεκινήματα!!!

Καλημέρα σε όλες σας και σε όλους σας:)

Εύχομαι να είχατε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, να γνωρίσατε τον έρωτα της ζωής σας, εάν δεν το έχετε βρει ήδη, να σας φλέρταραν με τον ωραιότερο τρόπο ή πολύ απλά και για κάποιους ιδανικά να κάτσατε στο σπιτάκι σας και να κοιταγατε το ταβάνι! Εγώ πάντως δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν έκανα τίποτα από τα παραπάνω. Μετακόμισα για Τρίτη φορά μέσα σε ένα χρόνο!

Την πρώτη φορά ήταν που μετακόμισα στην Θεσσαλονίκη, την δεύτερη που άλλαξα το σπίτι μου στην Αθήνα και η τριτη το τελευταίο Σάββατο, μιας και το σπίτι μου το χρειαζόταν ο ιδιοκτήτης.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας το εξής: καταρχήν με την σωστή οργάνωση από εσάς και την σωστή επιλογή μεταφορικής, το σίγουρο είναι ότι όλη αυτή η ταλαιπωρεια (γιατί είναι) θα οκοκληρωθει όσο το δυνατόν γίνεται αναίμακτα και οικονομικά. Να συμπληρώσω με ένα tip, ότι αφού κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα των όσων αντικειμένων δεν θέλετε να πάρετε μαζί σας, καλό θα ήταν να πετάξετε οτιδήποτε γρουσούζικο, κακή "ανάμνηση" και πριν καλέσετε τον μεταφορέα σπίτι να σας βγάλει προσφορά, να έχετε σημείωσει σε μια λίστα, τι είναι για μεταφορά. Μην κλείσετε τον πρώτο μεταφορέα που θα έρθει σπίτι σας και θα σας δώσει προσφορά, αλλά αφιερώστε χρόνο για να βρείτε την πιο συμφέρουσα τιμή.

Αφού λοιπόν μεταφέρθηκαν όλα όσα έπρεπε και μόνο αυτά στο καινούργιο μου σπιτικό, και αφού μου "έστησαν" οι μεταφορείς ότι απαιτεί αντρικό χέρι, να σας πω ότι με όλα τα ρούχα και αντικείμενα που θέλουν ντουλάπια ή κάποια συγκεκριμένη θέση, ασχολήθηκα εγώ. Με καμία βιασύνη και με μπόλικη δουλειά καθημερινά, ένα κρεβάτι, ο καναπές και η τηλεόραση αρκούν για να τους πρώτους ύπνους.

Υπάρχει όμως και ένα τεράστιο πλεονέκτημα: Ένα νέο σπίτι είναι μια νέα άρχη, ένα νέο ξεκίνημα και ειδικά στην δίκη μου περίπτωση νομίζω ότι το έχω περισσότερο ανάγκη από ποτέ, πιο πολύ ίσως και από την πρώτη φορά που έφυγα από το σπίτι των γονιών μου. Επίσης να σας πω ότι έχω επιλέξει μια πολύ συγκεκριμένη γωνία μέσα στο σπίτι όπου θα έχω μπροστά μου κάτι πραγματικά μοναδικό... και από εκεί θα σας γράφω τα νέα μου κείμενα για φέτος σε αυτό το blog! Θα καταλάβετε εν καιρώ τι εννοώ...

Home Sweet Home Quotes0171

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία για θέματα μετακόμισης, επειδή το έχω ψάξει παρά πολύ το όλο θέμα, μην διστάσετε να μου στείλετε email στο nikolettta@hotmail.com

ή

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook

Με ακολουθείτε στο Twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram