Ένα σημείωμα με αφορμή τη χρονιά που φεύγει...

Νικολέττα Ράλλη
Ένα σημείωμα με αφορμή τη χρονιά που φεύγει...

Άσε τα άσχημα στο 2017

Χωρίς εισαγωγές, να σας περιγράψω την κατάσταση αυτή τη στιγμή: Βρίσκομαι στο κομμωτήριο του φίλου μου Σταμάτη στον Πειραιά. Ήρθα να κάνω μια μικρή αλλαγή στο χρώμα, να γλυκάνει λίγο και παράλληλα είπα να γράψω και από το κινητό μου, το άρθρο για το Queen.gr.

ralli

Ήμουν για ακόμα μια φορά σε δίλημμα. Να γράψω για την φανταστική συνταγή pancakes που μου σύστησαν ή να κάνω έναν απολογισμό για την χρόνια που πέρασε;

rallh2

Ένας απολογισμός πιθανότατα να μην ενδιαφέρει καμία σας, όπως μια λαχταριστή συνταγή για special brunch! Αποφάσισα λοιπόν και με πολύ απλά λόγια, να μοιραστώ μαζί σας το εξής: Τι χρόνια ήταν κι αυτή; Με πάρα πολλά στραβά, κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις αλλά τουλάχιστον πολύ ομορφες και νέες εμπειρίες όσον αφορά στο επαγγελματικό κομμάτι. Δε θα μπω στη διαδικασία ούτε να κρίνω τι έπρεπε και τι δεν έπρεπε να συμβεί, και θα σας συμβούλευα να μην το κάνετε ούτε και εσείς. Μια νέα χρονιά ξεκινά σε πολύ λίγο... «γέρε χρόνε φύγε τώρα, πάει η δική σου η σειρά, ήρθε ο νέος με τα δώρα με τραγούδια και χαρά»!

Ήμουν πάντα άνθρωπος των συμβόλων και παρότι το τυχερό μου νούμερο είναι το 2, μου είναι πολύ φιλικό και το 8, το οποίο στα πλάγια, γίνεται ένα υπέροχο άπειρο.

rallh3

Ναι, θα είναι μια πάρα πολύ καλή χρόνια το 2018 και το νιώθω πολύ έντονα μέσα μου και θέλω να το πιστέψετε και εσείς. Μην κρατήσετε τίποτα από τα παλιά, άντε μόνο τα καλά, για να είναι η βάση για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Να ερωτευτείτε, να περάσετε φανταστικά, να νιώσετε ότι αγαπιέστε σε κάποια ονειρική τοποθεσία.

Καλή Πρωτοχρονιά!