Τα πιο Sparkling χείλη, για τα πιο ζουμερά φιλιά!

Νικολέττα Ράλλη
Τα πιο Sparkling χείλη, για τα πιο ζουμερά φιλιά!

Πρέπει να «φοράμε» κι εμείς πάντα το πιο φωτεινό μας χαμόγελο, αυτό που θα μας κάνει να κατακτήσουμε τα πιο λαμπερά μας όνειρα.

Ας το πάρουμε απόφαση φίλες μου! Τα πιο τέλεια χείλη για τα πιο μεθυστικά και ζουμερά φιλιά, δεν είναι ούτε τα έντονα κόκκινα, ούτε αυτά με το ένα εκατοστό περίγραμμα και σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτά που έχουν αφυδατωθεί από το κρύο των ημερών. Τη λύση στο για το πιο θεαματικό αποτέλεσμα και τα πιο υπέροχα ενυδατωμένα χείλη την δίνει εδώ και 100 χρόνια, το αγαπημένο μας Liposan Original, το οποίο μάλιστα κυκλοφορεί αυτή την περίοδο σε 6 limited sparkling συσκευασίες.

liposan nikoletta 2

Με στόχο να βάλουμε στη ζωή μας τη λάμψη που της αρμόζει, να θέσουμε νέους στόχους που μόνο λαμπερά και φωτεινά χαμόγελα θα μας χαρίσουν, το Liposan, «φόρεσε» τα καλά του και μας θυμίζει, για αυτήν τη νέα χρόνια που ήδη διανύουμε, ότι πρέπει να «φοράμε» κι εμείς πάντα το πιο φωτεινό μας χαμόγελο, αυτό που θα μας κάνει να κατακτήσουμε τα πιο λαμπερά μας όνειρα!

liposan nikoletta 3

Άσε τα χείλη σου στο φυσικό τους χρώμα και ενυδάτωσέ τα με το Liposan Original για το πιο τέλειο αποτέλεσμα ενυδάτωσης που κρατάει μέχρι και 12 ώρες χαρίζοντάς μας χείλη λεία, απαλά και λαμπερά.

Ας είναι το Liposan Original στις νέες συλλεκτικές sparkling συσκευασίες, η αφορμή για να δούμε τη νέα χρονιά πιο αισιόδοξα και σίγουρα πιο λαμπερή.