8+1 outfit για τις καλοκαιρινές μέρες που έρχονται

Νικολέττα Ράλλη
8+1 outfit για τις καλοκαιρινές μέρες που έρχονται

Μύρισε καλοκαίρι και δεν είναι καθόλου ιδέα μου! Είναι εκείνη η περίοδος που αρχίζεις να προβληματίζεσαι για το αν θα βάλεις κλειστό ή ανοιχτό παπούτσι, για το αν πρέπει ίσως να μαυρίσεις πρώτα και να βάλεις το κοντό σορτσάκι σου, και τόσα μα τόσα άλλα που απασχολούν το γυναικείο πολυμήχανο μυαλό μας. Συνεπώς αποφάσισα ότι είναι η ώρα να προετοιμαστώ και φυσικά να σας προετοιμάσω! Άδραξα την ευκαιρία και επισκέφτηκα την εβδομάδα που μας πέρασε το κατάστημα της PINK WOMAN, στο The Mall Athens και διάλεξα για εσάς, όλα τα απαραίτητα κομμάτια για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με τον πιο ανοιξιάτικο αλλά και οικονομικό τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι ο γλυκός καιρός της περιόδου αυτής, «σηκώνει» κάποιες νέες πινελιές με χρώματα και τσαχπινιές στο στυλ μας, οι οποίες μπορούν όχι απλά να μας αλλάξουν την διάθεση προς το καλύτερο, αλλά, γιατί όχι, να δούμε την καθημερινότητα μας αλλιώς!

nikoletta ralli pink 2

Ολόσωμη φόρμα

nikoletta ralli pink 3

Καλοκαίρι χωρίς φλαμίνγκο δε γίνεται.

nikoletta ralli pink 4

Φέτος το πουά θα φορεθεί πολύ (2 outfits). Επέλεξα ένα πουά, κίτρινο-λευκό χρώμα, αλλά και αυτό το φανταστικό ψηλόμεσο παντελόνι σε μαύρο-λευκό:

ralli pink 5

Στο σημείο αυτό να σας πω, ότι πάντα τα ψηλόμεσα παντελόνια πρέπει να καλύπτουν τον ομφαλό μας, γιατί μόνο τότε το πόδι μας φαίνεται δυο μέτρα.

ralli pink 6

Το φλοράλ φόρεμα 3 σε 1

Μπορεί να φορεθεί ως φόρεμα όπως στην φωτό! Μπορεί να γίνει το καφτάνι σας, στις φετινές εξορμήσεις στο νησί! Τέλος, μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με ένα τζιν σορτσάκι και ένα λευκό T-shirt!

ralli jean poukamiso pink woman

Μην μου πεις ότι δεν έχεις τζιν πουκάμισο;!

nikoletta ralli pink 6

Ή τζιν παντελόνι σωλήνα;!

Γέμισε την ντουλάπα σου με T-shirts που έχουν κάτι να πουν Εδώ που τα λέμε είναι και το πιο ευκολοφόρετο και διαχρονικό κομμάτι την ντουλάπας μας. Με τζιν, με σορτσάκια, με φούστες, εγώ επιλέγω συνήθως εκείνα τα T-shirts που έχουν το λευκό σαν βασικό χρώμα. Στο κατάστημα της pink woman θα βρείτε αμέτρητα, με τιμές που ξεκινάνε από 5,99.

nikoletta ralli pink 7

Βγάλτε έξω τους ώμους

nikoletta ralli pink 8

Το πιο σέξι κόψιμο για μια μπλούζα ή ακόμη και για ένα φόρεμα, που κολακεύει κάθε γυναίκα, είναι εκείνο που αφήνει τους ώμους έξω ή εκείνο με τον ένα ώμο έξω. Θα με θυμηθείτε!

Εγώ εξοπλίστηκα με τα απαραίτητα και σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα. Summer is here!!!

nikoletta ralli pink 9