It’s sho(w)e time!!!

Νικολέττα Ράλλη
It’s sho(w)e time!!!

Τι παπούτσια να φορέσεις αυτήν την εποχή;

Καλημέρα κορίτσια μου.

Ήρθε για ακόμα μια φορά η εποχή να μιλήσουμε για μόδα και συγκεκριμένα για το απόλυτο φετίχ κάθε γυναίκας – fashionista που δεν είναι άλλο από τα… παπούτσια!

Γνωρίζω φίλες μου ακριβώς τι σας προβληματίζει αυτήν την περίοδο, με αυτόν τον «αναποφάσιστο» καιρό που επικρατεί στη χώρα, και την κλασική σκέψη που μας στοιχειώνει όλες κάθε πρωί που ξεκινάμε για το γραφείο, το πολύ κλασικό: «Δεν ξέρω τι να βάλω!».

Πιστέψτε με είναι η κατάλληλη εποχή για να ασχοληθούμε τόσο με την περιποίηση των άκρων μας (μανικιούρ – πεντικιούρ) όσο και με την κατάλληλη επιλογή των αξεσουάρ που θα μας συντροφεύσουν σε όλους τους καλοκαιρινούς μήνες.

Και τι είναι αυτό που πρέπει να αναζητάμε στην επιλογή των υποδημάτων μας; Τρία πράγματα: άνεση, στυλ, θηλυκότητα.

Μία βόλτα στο κατάστημα υποδημάτων Dexim στο Smart Park συνάντησα όλα τα νέα summer trends που θα φορεθούν φέτος το καλοκαίρι με αμέτρητες επιλογές ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χωρίς να θέλω να υπερβάλω στα χρώματα, επέλεξα να σας δείξω παπούτσια σε λευκό, αλλά και σε γήινες αποχρώσεις, ενώ όσον αφορά το σχέδιο εστίασα σε safe αλλά ταυτόχρονα In-fashion επιλογές για να ταιριάζει σε όλους τους τύπους γυναίκας.

Πάντως να ξέρετε ότι την τιμητική τους για φέτος, την έχουν τα mules. Είτε με χαμηλό τακούνι είτε με ψηλό, ό,τι και αν σας βολεύει και σας αρέσει, τα Mules θεωρούνται το must have shoe αυτής της σεζόν που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σας.

Μην παραλείψετε να συμπληρώσετε στην γκαρνταρόμπα σας και ένα flatform, το οποίο και ύψος σας δίνει και αναδεικνύει το πόδι σας σε κάθε βήμα.

Επίσης αν αναζητάτε ένα παπούτσι που θα το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ, με μια έξτρα πινελιά από λάμψη , ένα απλό σανδάλι είναι η πιο κατάλληλη επιλογή, ακόμα και σε μια πιο επίσημη περίσταση, όπως είναι ένας γάμος σε νησί.

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι το πιο σέξι και θηλυκό παπούτσι για εμένα (και αυτό που τελικά επέλεξα), είναι αυτό με το βραχιολάκι στον αστράγαλο! Extra tip: Είναι εκείνο το παπούτσι να ξέρετε που πάει με όλα τα μήκη φούστας, χωρίς να «χάνουμε» ύψος, αλλά κυρίως… χάρη!

Άντε και καλό μας καλοκαίρι, με όμορφα και ανέμελα βήματα παρέα με τα Dexim!