Είναι και τα δικά σου μαλλιά ευαίσθητα; Ε και; Σου έχω τη λύση!

Νικολέττα Ράλλη
Είναι και τα δικά σου μαλλιά ευαίσθητα; Ε και; Σου έχω τη λύση!

Ευαίσθητα μαλλιά, που έχουν περάσει πολλά και θέλουν παρά πολύ αγάπη! Εάν έχεις και εσύ τέτοια κόμη, όπως έχω και εγώ, το άρθρο που ακολουθεί σε ενδιαφέρει πολύ.

Μπορεί να μην ταλαιπωρήθηκαν τα μαλλιά μου από το αλάτι και τον ήλιο, μιας και φέτος λόγω των τηλεοπτικών μου υποχρεώσεων, τα καλοκαιρινά μου μπάνια κυριολεκτικά «κόλλησαν» στον αριθμό πέντε, αλλά την ταλαιπωρία την βίωσαν διαφορετικά. Καθημερινά σεσουάρ, προϊόντα styling, σίδερο για ίσιωμα, ψαλίδι για μπούκλες, με όση αγάπη και να τους φέρθηκε ο κομμωτής μου ο Νάσος, την πραγματική φροντίδα μπορούμε να την προσφέρουμε εμείς από το σπίτι. Τη λύση και κυρίως αυτή την φροντίδα που είχαν τα μαλλιά μου τόσο ανάγκη, μου την προσέφερε το νέο Elvive Low Shampoo από τη L'Oréal Paris.

RALLI ELVIVE

Το συγκεκριμένο 3+1 shampoo με συνδυασμό σαμπουάν – κοντίσιονερ - treatment, που περιέχει περιποιείται με τέτοιο τρόπο τα μαλλιά που, αν με εμπιστευτείτε, θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση.

Πως δουλεύει:

Καταρχήν, από την πρώτη στιγμή κιόλας που θα το δοκιμάσετε, από την υφή του και μόνο θα καταλάβετε ότι πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν. Έχει τη μορφή κρέμας, ενώ όταν το απλώσετε σε όλο το μήκος των μαλλιών σας, από την ρίζα (μην το φοβηθείτε επειδή περιέχει κοντίσιονερ) έως τις άκρες, θα δείτε ότι δεν κάνει αφρό όπως τα υπόλοιπα σαμπουάν. Το απλώνετε σε βρεγμένα μαλλιά, το αφήνετε να δράσει για 3 μόνο λεπτά, ξεβγάζετε πολύ καλά και τα ξεμπερδεύετε εύκολα χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας. Και με αυτές τις απλές και γρήγορες κινήσεις, χωρίς να χρειαστεί δεύτερο «χέρι», θα έχετε τα πιο λαμπερά, καθαρά και υγιή μαλλιά!

Που βρίσκεται το μυστικό:

Το Elvive Low Shampoo, Color Vive της L'Oréal Paris, είναι ένα σαμπουάν που προσφέρει εξειδικευμένη περιποίηση ειδικά για ευαίσθητα και ταλαιπωρημένα από βαφές μαλλιά. Το πλεονέκτημά του έναντι άλλων σαμπουάν είναι ότι δεν περιέχει sulfates, για αυτό και δεν κάνει αφρό, ενώ απομακρύνει τους ρύπους χωρίς όμως να ξεθωριάζει το χρώμα μας. Αυτό το πετυχαίνει με το ελιξίριο λιναρόσπορου που περιέχει, το οποίο βοηθάει να σφραγίζεται το χρώμα των μαλλιών μας. Ταυτόχρονα βελτιώνει την ποιότητα της τρίχας, την θρέφει εντατικά, κάνοντας τα μαλλιά απίστευτα απαλά.

Ολοκληρώνοντας να σας πω, ότι περιέχει και αντηλιακά φίλτρα για προστασία από τον ήλιο, γιατί μπορεί στις παραλίες να μην πήγαμε, αλλά τα μαλλιά μας πρέπει να τα προσέχουμε όλο τον χρόνο!

Και αν είσαι από τα κορίτσια που έχουν ξηρά μαλλιά, το Elvive Low Shampoo, Extraordinary Oil της L'Oréal Paris εμπλουτισμένο με 6 πολύτιμα έλαια λουλουδιών θα σας μαγεύσει, αφού θα θρέψει τα μαλλιά σας, θα τους δώσει ελαστικότητα και πάνω από όλα δεν θα τα βαρύνει ούτε θα τα λαδώσει! 3+1 και όλα με μία κίνηση J

Αρκεί μία δοκιμή και θα δείτε τρομερή διαφορά στα μαλλιά σας – εγώ το έκανα και δεν το αποχωρίζομαι, εσείς;

NIKOLETTA ELVIVE