Οι τάσεις του φθινοπώρου: Τι να κρατήσεις, φέτος, στην γκαρνταρόμπα σου

Νικολέττα Ράλλη
Οι τάσεις του φθινοπώρου: Τι να κρατήσεις, φέτος, στην γκαρνταρόμπα σου

Καλή μας ημέρα κορίτσια μου! Σήμερα θα ήθελα να μιλήσουμε για ρούχα. Δεν το συνηθίζω μέσα από αυτό το blog, ειδικά όταν εδώ στο queen έχουμε από τις καλύτερες fashion editors αλλά επειδή έχουν αρχίσει τα κρύα, πρέπει να αρχίσω να κατεβάζω (μαζί με εσάς) τα χειμωνιάτικα. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι κρατάμε και ποια είναι εκείνα τα κομμάτια που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα μας.

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω θερμά τον αγαπημένο μου φίλο και στιλίστα Βασίλη Λιάκο, που κάθεται αυτή τη στιγμή δίπλα μου, εδώ στην εξωτική Θεσσαλονίκη και με βοηθά με αυτό το post! Βασίλη μου σε αγαπώ!

«Και επειδή και εγω σε αγαπώ Νικολέττα μου και δε θέλω μπροστά στη ντουλάπα σου να περνάς και συ και οι φίλες αναγνώστριές σου ώρες ατελείωτες θα σου πω αμέσως τί ακριβώς θα φορεθεί, φέτος το χειμώνα.

Καταρχάς έχουμε τη σαρωτική εδραίωση του animal print, τόσο σε ένα είδος εμφάνισης όσο και σε total look.

leopard print trend 1

Από την άλλη,χειμώνας ειναι,φρεσκάρουμε τα δερμάτινά μας και τα φέρνουμε μπροστά μπροστά στα ράφια της ντουλάπας μας.

Womens Leather Jackets 2013 2014 7

Θα συναντήσουμε ταγιέρ,πολλά ταγιέρ με τις κατάλληλες πάντα ηλικιακές τροποποιήσεις που απαιτούνται για την εμφάνισή μας.

beyonce tagier 3

Από την άλλη ετοιμαστείτε για πολύ χρώμα. Έντονο χρώμα,φλούο και φωσφοριζέ χρωματικές παλέτες σε πανωφόρια και μπουφάν.

Mood AF image TOP 1

Αντίθετα, το κλασικό ριγέ και το καρό δεν τολμούν τις έντονες χρωματικές αλλαγές και κρατούν τη ψυχρή παραδοσιακή τους φύση.

IMG 8298 Facetune 23 09 2018 15 56 53 copy

Αν σου έφερα λίγη παραπάνω στεναχώρια με τόσο σκούρο που σου περιγραφώ, να σου πω ότι η ισορροπία θα έρθει σα δώρο από τους σχεδιαστές, με τις μεταλλικές αποχρώσεις, τη λάμψη και τις παγιέτες που θα κάνει τη διαφορά στα looks!

IMG 2100

Θες και ενα μίνι ταξιδάκι στις καμπάνες των ξέγνοιαστων 70s; Και από αυτό σου χω.

Κρατάμε πάντα τα basic κομμάτια στις επιλογές μας και στην γκαρνταρόμπα μας και από κει και πέρα ξεκινάμε το παιχνιδι του πειραματισμού, οπως ακριβως προστάζει και η ίδια η μόδα.

bell bottom jeans are back 233681 1503686090366 image.700x0c

Καλο χειμώνα Νικολεττα μου.Καλο χειμώνα κορίτσια μου..»

My Instagram Nikoletta Ralli